۹۴۰۷۶۴
۳ نظر
۵۰۰۹
۳ نظر
۵۰۰۹
پ

خطر آتش‌سوزی در برخی اماکن کرج

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج نسبت به وقوع حوادث احتمالی آتش سوزی در حاشیه جاده مخصوص کرج - تهران و برخی پاساژهای نا ایمن کرج هشدار داد.

ایرنا: رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج نسبت به وقوع حوادث احتمالی آتش سوزی در حاشیه جاده مخصوص کرج - تهران و برخی پاساژهای نا ایمن کرج هشدار داد.

محمد یساولی عصر چهارشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران شهرداری کرج و استان البرز اظهار داشت: طبق بررسی ها فعالیت کارگاه های بزرگ چوب بری در کنار واحدهای عرضه گاز «ال پی جی »

در محدوده کلاک پایین و حاشیه جاده مخصوص کرج از مخاطراتی است که باید هر چه سریع تر به این موضوع رسیدگی کرد.

خطر آتش‌سوزی در برخی اماکن کرج

وی ادامه داد: از آنجا که جاده مخصوص کرج یکی از مسیرهای پرترافیک کشور محسوب می شود در صورت بروز حادثه انفجار گاز و آتش سوزی در این محل امدادرسانی با سختی انجام خواهد شد ضمن آنکه عمق حادثه گسترده خواهد بود.

یساولی تاکید کرد که فعالیت ۲ صنف خطرساز بدون مرزبندی در کنار یکدیگر و حاشیه جاده پرترافیک مخصوص کرج بسترساز حوادث خطرناکی است و باید دستگاه های متولی با کمک مجموعه های صنفی نسبت به ساماندهی این وضعیت اقدام کنند.

رییس سازمان آتش نشانی کرج گفت : اگر یکی از کارگاه های چوب بری این محل دچار آتش سوزی،کنترل آتش به آسانی نخواهد بود و امدادرسانی سریع به حادثه غیرممکن است .

وی با اشاره به انباشت چوب در حاشیه جاده مخصوص کرج افزود: این کارگاه ها می بایست به مکان امن و مناسب انتقال یابد و حاشیه این مسیر پرترافیک ایمن سازی شود چرا که در صورت بروز حادثه ، خودروها هم دور از آسیب نخواهند بود.

رییس سازمان آتش نشانی کرج اظهار داشت: ضرورت دارد تا با کمک مالکان کارگاه ها و واحدهای عرضه گاز «ال پی جی » حاشیه این جاده ایمن سازی شود.

بازار انقلاب و پاساژآزادی کرج از نقاط آسیب پذیر

یساولی در بخش دیگری از سخنانش به شناسایی نقاط آسیب پذیر کرج اشاره کرد و گفت: اماکنی مانند بازار بزرگ انقلاب کرج (دارای حدود ۲۰۰ مغازه ) و پاساژ آزادی (دارای حدود ۲۰۰ واحد فروش )

از اماکن غیر ایمن و آسیب پذیر شهرکرج شناخته شده و در این زمینه تذکرات لازم داده شده است.

رییس سازمان آتش نشانی کرج افزود: متاسفانه پیگیری ها برای ایمن سازی این مجموعه ها به نتیجه نرسیده است و اگر حادثه ای در این مکان ها واقع در هسته مرکزی شهرکرج رخ دهد در واقع این کلانشهر فلج خواهد شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خوب خط دادی خودت نمیران چکار کردی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      درست میشه نکران نباشید

  • بدون نام

    گرم شدن هوا ، استفاده از کور گازی را به عنوان پر مصرف ترین وسیله برقی اجباری کرده است ، پس عملا " همه" مراکز کشور غیر ایمن هستند ، راه حل : بیمه نکردن و اجبار این مراکز به رعایت اصول ایمنی ، تنها راه حل است .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج