تمرکز اختیاراتی نفت باید در خوزستان باشد
استاندار خوزستان با بیان اینکه انتظار است تا تمرکز اختیاراتی و قدرتی نفت در خوزستان باشد، گفت: باید تلاش کرد تا به کمک صنعت نفت، خوزستان را به قطب شرکت های دانش بنیانی و استارتاپی در حوزه صنعت نفت تبدیل کنیم.
ایسنا: غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان که امروز، ۲۲ آذرماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: نمایشگاه صنعت نفت و حفاری به عنوان یکی از تخصصی ترین نمایشگاه ها برای شناسایی و معرفی توانمندی های داخلی برگزار می شود و در این زمینه گام های بلندی در حوزه عدم وابستگی به کشورهای خارجی برداشته شده است.
وی با بیان اینکه بحث کاهش وابستگی به بخش خارجی را به طور جدی دنبال کنیم، افزود: بحث پروژه انتقال نفت گوره به جاسک و ساخت لوله های خطوط انتقال این طرح، در استان خوزستان و با توانمندی های صنعتگران داخلی استان رقم خواهد خورد.
شریعتی ادامه داد: چنین خطوط انتقالی که کار انتقال گازهای ترش را بر عهده دارند، تا پیش از این از خارج وارد می شد اما اکنون قرار است تا صنایع فولادی استان نسبت به تولید این لوله ها و ورق های آن اقدام کنند.
وی تصریح کرد: این کار صنایع استان را از رکود خارح می کند و شرایط را برای ادامه فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی استان مطلوب می کند.
استاندار خوزستان با بیان اینکه نمایشگاه صنعت نفت خوزستان نشانه فعال بودن اقتصاد و صنعت نفت ما است، گفت: نمی گوییم تحریم ها اثر ندارند اما با توان و دانش جوانان خوشبختانه مسیر توسعه کشور در حال طی شدن است و سعی در کم اثر کردن تحریم ها داریم.
شریعتی ادامه داد: باید تلاش کرد تا به کمک صنعت نفت، خوزستان را به قطب شرکت های دانش بنیانی و استارتاپی در حوزه صنعت نفت تبدیل کنیم.
به گزارش ایسنا، وی عنوان کرد: صنعت نفت و تولید نفت با خوزستان عجین است و همه تولید شرکت های نفتی کشور به کمتر از نیمی از تولید خوزستان نمی رسد. در این زمینه انتظار است تا تمرکز اختیاراتی و قدرتی نفت در خوزستان باشد.
شریعتی گفت: مناطق نفتخیز فقط شرکت عملیاتی و اجرایی نیست و باید تصمیم گیر و تصمیم ساز در حوزه نفت باشد. در حوزه نفت در مرکز تصمیم گیری می کنند و با توجه به این موضوع، مناطق نفتخیز و حفاری از نیروی متخصص تهی خواهند شد.
استاندار خوزستان بیان کرد: خوزستان باید حمایت و تقویت بنیه اقتصادی خود را از طرح ۲۸ مخزن لمس کند و به دست بیاورد. اجرای این طرح باید توسط مردم، شرکت های تولیدی و صنعتی استان و... لمس شود.
نظر کاربران
تعجبم چرا اشغالی که به مردم اهانت کرد هنوز راس کارگذاشتندش .حرفاش بماند.
دو کلام از مادر عروس
این حق خوزستان وهمه خوزستانیهاکه ۸سال دردفاع مقدس جانانه مقاومت کردندوبعدازجنگ باتمام محرومیت معیشتی زندگی میکنندواکثرجوانان این استان حتی تحصیلکرده های آن بیکاروازساده ترین امکانات بی بهره مسئولین به خودبیائیدتبعیض هاراکناربگذاریدحق خوزستان این نیست نه هواداردونه آب سالم ونه امکانات وازهمه مهمتراشتغال جوانان که موجب فقروناهنجاریهای شدیداجتماعی دراین استان شده است
پاسخ ها
بله خیلی ازخوزستانیها که توی جنگ واقعا سنگ تموم گذاشتن، حالا برای کدوم طرف اونوبایدازرزمنده ها پرسید!!!!!!!!!!!!!!!!
بهتر است فکری بحال فاضلاب خوزستان بکنید!!!که منبع در آمد آزمایشگاه خصوصی شما گردیده!!!
نفت رابسپارید به کارشناسان نفت....نفت را هم که شیخ الوزرا تعطیل کرده!!!
شما بیخیال این حرفه باش لطفا فکری برای خروج سیلاب در سطح شهر بکن یا فکری برای ریز گرد .
چرا اب شیرین کارون پس از الوده شدن به دریا میرود
آقای دکتر تحریم ها روی حقوق و مزایا پرسنل شرکت نفت هیچ تاثیر نداشته است لیکن حقوق درون حگم کار گزینی برخی را هم پایمال و قطع کرده..حالا شعار بدهید.
حرف های زیبا، عمل صفر