۹۳۷۱۴۲
۱۳ نظر
۵۰۱۵
۱۳ نظر
۵۰۱۵
پ

مالیات سنگین در انتظار خانه‌های خالی

معاون وزیر راه گفت: تلاش می کنیم با وضع مالیات سنگین بر واحد‌های خالی، حوزه مسکن را از موضوع سرمایه گذاری خارج کنیم.

خبرگزاری صداوسیما: محمود محمودزاده معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با اشاره به برنامه‌های کوتاه مدت و میان مدت وزارت راه و شهرسازی افزود: براساس آمار حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکونی خالی داریم که هدف گذاری ما اینست که با وضع مالیات و موارد تشویقی بتوانیم حداقل ۴۰ درصد این واحد‌ها را وارد بازار کنیم.

آقای محمودزاده شرایط حاکم بر بازار مسکن یعنی گرانی و تورم را ناشی از به هم خوردن تعادل عرضه و تقاضا در این بخش عنوان کرد و تصریح کرد: نخست ما باید واحد‌های خالی را شناسایی کنیم و این کار با هماهنگی‌هایی که با دستگاه‌های ذیربط مثل شهرداری ها، سازمان و ادارات ثبت، سازمان امور مالیاتی، ادارات برق و آب و گاز شده با سرعت مناسبی در حال انجام و با راه اندازی سامانه ملی املاک و اسکان و فراهم شدن اطلاعات آن، این کار شدنی است.

وی گفت: بعد از جمع آوری اطلاعات و هم پوشانی و راستی آزمایی‌ها که ممکن است حضوری هم انجام شود اقدام به وضع مالیات خواهد شد به نحوی که دیگر برای سوداگران صرف نکند خانه‌ای را خالی نگهدارند.

آقای محمودزاده با بیان این که با امکانات امروز ۷۰ تا ۸۰ درصد خانه‌های خالی به راحتی قابل شناسایی است تصریح کرد: همان طور که عرض کردم این برنامه کوتاه مدت ماست و برنامه اصلی و میان مدت ما همان سیاست تولید مدام و پیوسته مسکن است، و ان هم یک سیاست جهانی تجربه شده است الان ما بیش از ۳ برابر آمار جهانی خانه‌های خالی داریم در حالی که در همه کشور‌ها چیزی حدود ۳ درصد خانه‌ها به دلایلی موجه خالی است و آن‌ها هم این را با وضع مالیات سنگین ایجاد کرده اند.

معاون وزیر راه و شهر سازی با بیان این که در تهران هم اکنون ۵۰۰ هزار واحد خالی داریم افزود: برنامه ریزی میان مدت ما تولید مستمر مسکن و اتمام باقمانده واحد‌های مسکن مهر و اجرای طرح ملی مسکن است و وقتی عملکرد بازار طبیعی شود دولت دیگر نیازی نمی‌بیند که دخالت کند.

آقای ایرج رهبر نایب رئیس انجمن انبوه سازان مسکن گفت: ما اعتقادمان اینست که سیاست‌ها باید طوری باشد که بدون اجبار و دستور کار، تولید و عرضه مسکن انجام شود و سازندگان نیازی به احتکار نداشته باشند و راغب باشند خود به خود مسکن هایشان را عرضه کنند.

وی افزود: در دنیا هم درصد متعارفی از خانه‌ها بین ۳ یا ۴ درصد خالی است و در این شرایط که ما قرار داریم باید از فرصت‌هایی که داریم برای تولید و عرضه بیشتر مسکن تلاش کنیم و باید مشخص شود چقدر آپارتمان‌ها نیمه کاره مانده و چرا نیمه کاره مانده اند.

آقای رهبرتصریح کزد: شناسایی همه واحد‌های خالی ممکن نیست و خیلی از آن‌ها قابلیت عرضه به بازار ندارد، یکی برای زیارت خریده در شهر زیارتی، یکی در محلی تفریحی خریده و ... یک زمانی هم خود سازمان مالیاتی اعلام کرد مالیات گرفتن از خانه‌های خالی به هزینه اش نمی‌ارزد.

آقای روانشادنیا کارشناس مسکن نیز با اشاره به این که دولت در ساخت مسکن ملی باید از تجربه‌های قبل استفاده کند و واحد‌ها را مطابق اصول استاندارد و با فناوری‌های نو بسازد و به موقع تحویل دهد گفت: ما در بخش مسکن مشکلات سخت افزاری جدی داریم مثل کمبود عرضه یا در فناوری ساخت با عقب افتادگی جدی روبرو هستیم که عمر مفید ساختمان را پایین می‌آورد.

وی ازود: مشکلات نرم افزاری هم داریم مثل این که بیش از ۷۰ درصد تقاضای مصرفی خانه برای واحد‌های زیر ۱۰۰ متر است، اما واحد‌های عرضه شده میانگین حدود ۱۵۰ متری اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کی، اگر شعار نباشه و خیلی زود اقدام بشود و تاثیر گدار باشه خوبه. در غیر این صورت بدبختی مستاجران ادامه دار خواهد بود .

  • بدون نام

    این ویلاهایی که وسط جنگل ساختند رو خراب کنید.اپارتمان خالی می تونه برای یه کارمند بازنشسته باشه که برای بچه اش نگه داشته و نمیخواد بده دست مستاجر که خراب کنه

  • بدون نام

    در کنار این از سلبریدی ها هم مالیات سنگین بگیرید

  • بدون نام

    اپارتمان سازیتون یعنی اشتراک زندگی تمام ساکنین با هم.طرف پایین هر چی بگه ما می شنویم.صدای توالت و اتاق خواب و همه چیز ملت وسط زندگی ماست

  • بدون نام

    مردین. زودتر اجرایش کنید.

  • بدون نام

    معلوم نیست اجرا بشود، چون در ایران یکی هم بخواهد، کار مثبت و خداپسندانه انجام بدهد، یکسری سود جو فرصت طلب نمیگذارند، همینه که بدبختی عمومی مردم تمام شدنی نیست و به فلاکت کشیده میشوند.

  • ایرانی

    اتفاقا نیاز ببین و دخالت کن ... تو‌دولتی یا نماینده سرمایه‌داری و دلالا ؟؟؟ کشورو تقسیم کردن به هفت درصد تلیاردر و حکومتی و پانزده درصد مرفه و هفتاد و هشت درصد فقیر و درگیر نان شب و مشغول قیمت مرغ و تخم مرغ ...

  • مینا

    هرساختمانی سرایدارداره مدیر بلوک داره انها از امار مطلع ترند تا ادارات رسمی شما

  • مینا

    فراخوان شرکت درهمایش سرایداران برگزار کنید.اونوقت اثرش را خواهید دید.ماراهم مثل همیشه فراموش

  • بدون نام

    از اوناییم که که دو سه تا خونه دارن مالیات بگیرید

  • بدون نام

    از اوناییم که که دو سه تا خونه دارن مالیات بگیرید

  • بدون نام

    فقط حرف می زنید هیچ غلطی نمی تونید انجام بدید
    خونه های خالی متعلق به سران می باشد

  • بدون نام

    ما ازدستگاه قضاییه کشور میخواهیم جلوی مافیای مسکن را بگیرند.اینا خون مردم رو کردند تو شیشه واقعا.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج