۴۹درصد زنان ایرانی آزار فیزیکی را تجربه کردند
بر اساس آخرین آماری که رییس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی در خصوص خشونت علیه زنان در سال ۱۳۹۷ منتشر کرد، ۴۹ درصد از زنان ایرانی آزار جسمی و فیزیکی،۲۶ درصد عاطفی- روانی و کلامی و ۲۲/۲ درصد آنها آزارهای اجتماعی و اقتصادی دیدهاند. همچنین ۷۱ درصد زنان که مورد خشونت قرار گرفتهاند از مدت زمان زندگی زناشویی آنها بیش از ۵ سال نمیگذرد.
خبرگزاری ایرنا: بر اساس آخرین آماری که رییس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی در خصوص خشونت علیه زنان در سال ۱۳۹۷ منتشر کرد، ۴۹ درصد از زنان ایرانی آزار جسمی و فیزیکی،۲۶ درصد عاطفی- روانی و کلامی و ۲۲/۲ درصد آنها آزارهای اجتماعی و اقتصادی دیدهاند. همچنین ۷۱ درصد زنان که مورد خشونت قرار گرفتهاند از مدت زمان زندگی زناشویی آنها بیش از ۵ سال نمیگذرد.
همچنین بر اساس یافتههای این سازمان، حدود ۲/۳ درصد زنان خشونت دیده ۱۱ تا ۱۸ سال، ۲۶/۴ درصد ۱۹ تا ۲۹ سال، ۴۸ درصد زنان ۳۰تا ۳۹ سال و ۲۲ درصد نیز بالای ۴۰ سال سن داشتند. بر اساس یافتههای اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی فقط ۱۴ درصد زنان مورد خشونت، تحصیلات دانشگاهی دارند. ۲۵ درصد دیپلم و مابقی زیر دیپلم هستند. همچنین ۱۰ درصد این زنان شاغل و ۸۱ درصد آنها خانهدار بودند.
برآورهای جهانی نشان میدهد که بطور متوسط از هر سه زن، یکی در طول زندگی خود حداقل یکبار خشونت جسمی یا جنسی را تجربه میکند. اما میزان خشونت در کشورهای در حال توسعه بطور قابل ملاحظهای بالاتر از کشورهای توسعه یافته است. زیرا در کشورهای در حال توسعه شکاف جنسیتی میان زنان و مردان بالاتر است و هر چه این شکاف بیشتر باشد میزان خشونت بیشتر علیه زنان را میتوان انتظار داشت. در کشورهای توسعه نیافته و یا در حال توسعه به دلیل ریشه داشتن سنتهای مردسالارانه، خشونت علیه زنان رفتاری غیر معمول و غیر معقول شناخته نمیشود.
بطور کلی گزارشهای سازمان جهانی بهداشت نشان میدهد خشونت علیه زنان از ۲۴/۶ درصد در منطقه غرب اقیانوس آرام تا ۳۷/۷درصد در منطقه جنوب شرقی آسیا متفاوت است. میزان خشونت در کشورهای توسعه یافته مانند آمریکای شمالی، استرالیا و نیوزیلند ۲۳/۲ درصد است. در مقابل در کشورهای توسعه نیافته قریب به ۳۷ درصد است. برآیند دادهها نشان میدهد که زنان کشورهای خاورمیانه و آفریقا ۱/۵ برابر زنان کشورهای غربی قربانی خشونت هستند.
همچنین بر اساس آمار بهداشت جهانی در هر ۱۸ ثانیه یک زن مورد حمله یا بدرفتاری قرار میگیرد. بر اساس همین آمار در آمریکا ۳۰ تا ۳۵ درصد زنان آمریکایی مورد آزار جسمی شوهرانشان قرار میگیرند و ۱۵ تا ۲۰ درصد آنها به هنگام بارداری نیز مورد ضرب و شتم قرار میگیرند. در شیلی ۶۳ درصد زنان مورد آزار جسمی قرار میگیرند. در کلمبیا بیش از ۲۰ درصد زنان مورد آزار لفظی و روانی شوهرانشان قرار میگیرند. در انگلیس از هر ۱۰ زن ۷ نفر در دوره زندگی شغلی دچار آزار جنسی میشوند و در بنگلادش بیش از ۵۰ درصد قتلها ناشی از خشونت مردان است.
نظر کاربران
اگه من زن ایرانیم مطمئنم هشتاد درصد
چه دروغ های شیرینی, همه ی دنیا میدونن که تجاوز و خشونت علیه زنان در غرب در حد هرچند ثانیه یک تجاوز یا خشونت هست و این آمار رو روزنامه های معتبر خودشون منتشر کردن, و تجاوزاتشون به حیوانات و نوزادان هم رسیده! بسه دیگه, تا کی میخواین دروغ به خورد ملتهای دنیا بدین؟! تا کی میخواین مظلوم بودن بانوان غربی رو پشت دروغ پنهان کنید؟
پاسخ ها
اونا هم مورد خشونت قرار میگیرن اما اینجا ایرانه پس باید راجب زنان ایرانی تحقیق بشه نفهم
کاربر10:43 معلومه از سطح سوادت در حد پیش دبستانیه, اول مقاله رو کامل بخون بعد نظر بده, مقاله در مورد آمار تجاوز در کل دنیاست
کاربر10:43: از کی تا حالا پیاز قاطی میوه ها شده؟! :-)) نظر ندی نمیگن لالی
خطاب به کاربر 10:43: نفهم شما هستی که فرق بین آمار جهانی رو با آمار ایران نمیتونی تفکیک کنی, این مقاله آمار دنیا رو ارائه داده, منم با هایلی موافقم, آمار تجاوز در ایران اصلأ قابل مقایسه با تجاوزات هر چند ثانیه یکبار در آمریکا و اروپا نیست.
خطاب به کاربر 10:43: نفهم شما هستی که فرق بین آمار جهانی رو با آمار ایران نمیتونی تفکیک کنی, این مقاله آمار دنیا رو ارائه داده, منم با هایلی موافقم, آمار تجاوز در ایران اصلأ قابل مقایسه با تجاوزات هر چند ثانیه یکبار در آمریکا و اروپا نیست.
چرا با اسم زن نظر میزارید نرا
خب سطر آخر آمار بین المللی بقیشو اگه کور نباشی ایرانه