۹۳۰۰۶۸
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

جعفرزاده به لاریجانی: ائتلاف انتخاباتی کنید

عضو فراکسیون مستقلین مجلس می گوید:«ما نخواهیم گذاشت آقای لاریجانی وارد کارزار انتخابات مجلس نشود. ایشان یک سرمایه ملی است و نمی شود که در مقابل یک سری تازه به دوران رسیده ها ایشان برود و در خانه بنشیند.»

خبرآنلاین: عضو فراکسیون مستقلین مجلس می گوید:«ما نخواهیم گذاشت آقای لاریجانی وارد کارزار انتخابات مجلس نشود. ایشان یک سرمایه ملی است و نمی شود که در مقابل یک سری تازه به دوران رسیده ها ایشان برود و در خانه بنشیند.»

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، عضو فراکسیون مستقلین احتمالات درباره عدم کاندیداتوری لاریجانی در انتخابات مجلس را رد می کند می‌گوید: «این اخبار منتشر شده خلاف واقع است. من معتقدم آقای لاریجانی با قدرت در انتخابات مجلس حضور پیدا می کند. »

وی گفت: «مردم قم این بار نیاز به لیستی از اصولگرایان آرام تر دارند و پیشنهاد ما (چهره های نزدیک به آقای لاریجانی) به ایشان این بوده که با دو نفر از چهره های معتدل ملی ائتلاف کند و گروهی سه نفره تشکیل دهد. آن موقع مشخص می‌شود که مردم قم به دنبال ایجاد تندروی در کشور نیستند و مخالف رویه فعلی هستند.

او تاکید می کند:«ما نخواهیم گذاشت آقای لاریجانی وارد کارزار انتخابات مجلس نشود. ایشان یک سرمایه ملی است و نمی شود که در مقابل یک سری تازه به دوران رسیده ها ایشان برود و در خانه بنشیند.»

وی درباره احتمال حضور لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نیز گفت:«هرچند به نظر من حضور ایشان در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ منتفی نیست اما فعلا انتخابات مجلس برای ما مطرح است و برای آن برنامه ریزی داریم.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج