۹۲۶۷۴۸
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

نقص فنی، علت ازدحام جمعیت در خط ۲ مترو

مدیر روابط عمومی شرکت بهره‌برداری مترو نقص فنی در قطار خط ۲ را علت ازدحام ایستگاه‌های این خط عنوان کرد.

خبرگزاری ایسنا: مدیر روابط عمومی شرکت بهره‌برداری مترو نقص فنی در قطار خط ۲ را علت ازدحام ایستگاه‌های این خط عنوان کرد.

نقص فنی، علت ازدحام جمعیت در خط ۲ مترو

در مورد چرایی ازدحام بیش از حد مسافران در ایستگاه‌های خط ۲ مترو با بیان این‌که در ساعت ۷:۴۵ صبح امروز یک رام قطار در ایستگاه شریف خط ۲ مترو دچار نقص فنی شد، اظهار کرد: تلاش کارشناسان برای حل مشکل فنی این قطار در محل ایستگاه بی‌نتیجه ماند و این قطار به پایانه منتقل شد.

وی ضمن عذرخواهی از مسافران و شهروندان بابت بروز این اتفاق گفت: متاسفانه توقف ۱۵ دقیقه‌ای قطار در ایستگاه، حرکت قطارهای دیگر را دچار اختلال کرد و با توجه به این‌که امروز اولین روز هفته است و این قطار در ساعت پیک دچار خرابی شد، شاهد ازدحام بیش از حد مسافران در ایستگاه‌های خط دو بودیم که خوشبختانه با انتقال این قطار، سرویس‌دهی به مسافران بعد از یک ربع توقف دوباره از سر گرفته شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج