آزادسازی نرخ بلیت هواپیما در ۲ مسیر
قائم مقام وزیر راه گفت: بررسیهای لازم برای آزادسازی نرخ بلیت هواپیما در هشت مسیر انجام شده و امیدواریم تا پایان سال این آزادسازی را برای دو مسیر انجام دهیم.
علی محمد نوریان در حاشیه بازدید خود از دومین همایش و نمایشگاه توسعه حملونقل چند وجهی و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تا پایان سال دو مسیر از هشت مسیر مطالعه شده در رابطه با آزادسازی نرخ بلیت هواپیما اقدامات لازم صورت میگیرد تا اگر شوکی در رابطه با این آزادسازی به مردم وارد شود، آزار سوئی نداشته باشد و مردم نسبت به این موضوع بدبین نشوند.
وی افزود: در ابتدا نرخ بلیت هشت مسیر مورد مطالعه را آزاد نمیکنیم تا بتوانیم تبعات آن را در مردم مورد بررسی قرار دهیم لذا تا پایان سال در دو مسیر از هشت مسیر مورد مطالعه بحث آزادسازی انجام میشود.
نوریان با تاکید بر اینکه یکی از انتظاراتی که مردم در پی آزادسازی دارند بحث افزایش خدمات و سرویسدهی در این حوزه است، ابراز امیدواری کرد تا پایان سال در یک یا دو مسیر پرترافیک این تنوعسازی را انجام دهیم که البته این موضوع به مفهوم گرانکردن نرخ بلیت نیست.
قائم مقام وزیر راه در امور هوانوردی و هواشناسی ادامه داد: در حال حاضر نیز بحث تنوعسازی را داریم و در تلاش هستیم با قانونمند کردن این موضوع شرایطی ایجاد کنیم که مردم بتوانند برای سفرهای خود برنامهریزی و همه اقشار از این نوع حملونقل استفاده کنند.
وی با بیان اینکه بحث آزادسازی میتواند هزینه شرکتها را کاهش و درآمدشان را افزایش دهد، گفت: طی این آزادسازی قصد نوسازی ناوگان را داریم.
نوریان درباره سهم صرفهجویی حملونقل چند وجهی در تولید ناخالص ملی اظهار کرد: با اقدامات زیرساختی و برنامههای مورد نیاز میتوانیم این سهم را افزایش دهیم که در حال حاضر این میزان بین هفت تا ۱۰ درصد است اما در کشوری پیشرفته این عدد بین ۲۰ تا ۳۰ درصد است؛ بنابراین افزایش سهم حملونقل چند وجهی از تولید ناخالص ملی یکی از برنامههای مهم ما محسوب میشود.
قائم مقام وزیر راه در امور هوانوردی و هواشناسی با اشاره به توافقات ژنو و با بیان اینکه اقدامات لازم برای ورود قطعات هواپیما به کشور انجام شده و به زودی عملیاتی میشود، گفت: امیدواریم با شرایط جدید و لغو تحریمها در این حوزه شاهد فعالشدن ۷۰ تا ۸۰ درصد هواپیماهای زمینگیر باشیم و هواپیماهای جدیدتر جایگزین هواپیماهای فرسوده شوند.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی نقش بسیار مهمی در حوزه حملونقل چند وجهی ایفا میکند، اظهار کرد: باید همه مجموعههای حملونقلی با هم دیده شوند، در کشور ما مقررات و ساختارهای حاکمیتی، ساختارهای بخش خصوصی و زیرساختها دچار مشکلات هستند که امیدواریم با برگزاری اینگونه همایشها بتوانیم راهکارهایی در این زمینه ارائه دهیم و به اهداف مورد نظر دست یابیم.
نوریان افزود: در این همایش متخصصان داخلی و خارجی، دانشگاهیان، کارشناسان حوزههای مختلف راه و شهرسازی و سیستمهای قانونگذار در شورای سیاستگذاری آن نقش دارند که حاصل همه مطالعات و نتایج جلسات سه روز این همایش روز دوشنبه که آخرین روز برگزاری آن است به حضور وزیر ارائه میشود تا بتوانیم مرکز هماهنگی در وزارت راه و شهرسازی برای این موضوع ایجاد کنیم.
قائم مقام وزیر راه در امور هوانوردی و هواشناسی با اشاره به اهمیت و ضرورت ایجاد بنادر خشک گفت: در حال حاضر وقتی باری وارد کشور میشود ساختارهای مختلف حملونقلی جداگانه از یکدیگر عمل میکنند و طبیعی است که اگر بتوانیم حملونقل چند وجهی را بهطور مناسب اجرایی کنیم آثار اقتصادی خیلی خوبی برای کشور دارد و موفقتر خواهیم بود.
وی با تاکید براینکه باید بنادر خشک توسعه یافته و اقدامات لازم در این زمینه صورت گیرد، ادامه داد: باید در مبادی ورودی کشور این بنادر خشک را توسعه دهیم که محورهای این بندر برای ناحیه تهران شامل فرودگاه امام خمینی (ره)، فرودگاه پیام و آپرین است که این سه بخش را مطالعه کرده و اقدامات لازم را در این زمینه انجام خواهیم داد.
ارسال نظر