رئیس کارگروه سلامت هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها تاکید کرد:
مردم باید زندگی با سیل را یاد بگیرند
رئیس کارگروه سلامت هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها با تاکید بر این که مردم باید زندگی با سیل را همانند زندگی با زلزله یاد بگیرند، گفت: انجام این امر تنها در صورت بهکارگیری برنامههای دراز مدت و علمی تحقق خواهد یافت.
خبرگزاری ایسنا: رئیس کارگروه سلامت هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها با تاکید بر این که مردم باید زندگی با سیل را همانند زندگی با زلزله یاد بگیرند، گفت: انجام این امر تنها در صورت بهکارگیری برنامههای دراز مدت و علمی تحقق خواهد یافت.
دکتر ذوالفقاری در نشست خبری امروز که به منظور ارائه گزارش اولیه سیلابها در ساختمان مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد، تهیه این گزارش را یکی از روشهای منحصر به فرد در حوزه علمی توصیف کرد و گفت: کشور ما به عنوان یک کشور زلزلهخیز سالهای زیادی است که با این پدیده طبیعی مواجه میشود؛ پدیدهای که در آن نجات جان انسانها به عنوان یکی از موضوعات اساسی بیشتر مورد توجه قرار میگیرد، اما در حوزه سیلابها بیشتر تمرکزها بر روی حفظ سرمایه افراد است تا این که حفظ جان آنها مورد توجه باشد.
وی در ادامه تصریح کرد: در وقوع سیل به دلیل هشدارهایی که اعمال میشود و قابل پیشبینیبودن آن تلفات جانی کمتری داریم و با توجه به اینکه سیلابهای اوایل سال ۹۸ جزو اولین سیلهای دهههای اخیر به شمار میروند، بنابراین این فرآیند میتواند هشداری برای وقوع پدیدههای زیست محیطی دیگر باشد.
رئیس کارگروه سلامت هیأت ویژه گزارش ملی سیلابها خاطر نشان کرد: وقوع سیلابهای اخیر کشور میتواند بیانگر این باشد که شروع این فرآیند آغازگر تغییر اقلیم در سالهای آینده کشور است. بنابراین ضروری به نظر میرسد که ما بتوانیم از اعمال تصمیمگیریهای کوتاه مدت و لحظهای در این عرصه دوری کنیم و بتوانیم یک تصمیمگیری مبتنی بر یافتههای علمی داشته باشیم.
دکتر ذوالفقاری خاطر نشان کرد: همانطور که ما یاد گرفتهایم باید با زلزله زندگی کنیم، باید این را نیز یاد بگیریم که با سیل نیز کنار بیایم و زندگی کنیم و این امر نیز بدون اعمال برنامهریزیها و سیاستگذاریهای درازمدت امکان پذیر نیست.
به گفته وی، تهیه گزارش در خصوص سیلابهای اخیر با کمک متخصصین، کارشناسان و دستگاههای اجرایی اولین اقدام در کشور است که میتوانیم در خصوص یک موضوع اجتماعی و زیستمحیطی به صورت بین شاخهای و جامع نگاه کنیم و آن موضوع را از جنبههای مختلف اعم از اجتماعی، اقتصادی، زیست محیطی و غیره مورد بررسی قرار دهیم، امیدوارم اجرای این گزارش در کشور از سوی مسؤولان تداوم پیدا کند.
نظر کاربران
از بس گفتن خدا با آمریکا دشمنه و عذاب سیل وطوفان واسشون نازل می کنه حالا سیل های که تو ایران میاد میشه رحمت الهی خخخخخ....
هر وقت زنو بچه و خونه خودش تو سیل از بین رفت بیاد اینجوری شعار بده
پاسخ ها
درد کشیده طبیب ۷ساله سیل جای خواب مارا گرفته وما هم از خونه ای که مال خودمان بوده فرار کردیم چرا حالا این تیتر زدی مثل اینکه خوشش میاد سیل یه روز ولی تا اباد بشه دوماه طول میکشه انم بااین مملکت داریتون
مملکت به چه روزی انداحتن
به این میگن پاک کردن صورت مسئله!
اول مسئولین لایروبی رودخانه را یاد بگیرن بهتره.
پس مسئولین چه غلطی میکنن
پاسخ ها
مفت خوری و رانت و اختلاس
شما هم بیخیالی را کنار بگذارید و کار جهادی را یاد بگیرید .
پاسخ ها
عوض ایجاد سیل بند کاری که بقیه کشورها میکنن میگه مروم باید زندگی با سیل و یاد بگیرن زندگی با اختلاسهای شما رو چی اونم یاد بگیرن ؟
مردم با فقر ونداشتن هم يادگرفتن زندگی کنن مردم با یک وعده غذایی در کل 24ساعت یاد گرفتن با در کنار دزدی وبقول بعضیها اغتلاسگران هم یاد گرفتن واسه کی اهمیت دارد مردم چه خاکی تو سر کنند
مسئولین چی باید یاد بگیرند
حالا چند ماه آینده رای گیری ببینم همین جوری با مردم حرف میزنید
پس علی الحساب این کارگروه مسخره که تو رئیس اش باشی را منحل کن،بفرما بشین خونه تا برای بقیه اش یه فکری بکنیم!!!
مردم که زندگی با اختلاس و دزدی رانت پولشویی رشوه. گرونی بیکاری دروغ وعده و ویدو زلزله رو یاد گرفتن با سیل هم یاد میگیرن اصولا مردم ایران خیلی با استعداد هستن مثل نمایندهای مجلس وزرا مسئولین که تخصوصشون اختلاس و دزدی و رانت و رشوه ..........هستش
مملکت بی صاحاب
خودت حاضری زندگی با سیل و یاد بگیری سالی چند بار داره شمال سیل میاد