۹۱۸۱۵۰
۴ نظر
۵۰۱۱
۴ نظر
۵۰۱۱
پ

دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰میلیاردی در کرمان

فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف ۹۵ فقره کلاهبرداری به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال و دستگیری ۳ متهم در عملیات ماموران پلیس آگاهی خبر داد.

میزان نوشت: فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف ۹۵ فقره کلاهبرداری به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال و دستگیری ۳ متهم در عملیات ماموران پلیس آگاهی خبر داد.

سردار عبدالرضا ناظری گفت: در پی شکایت تعدادی از همشهریان مبنی بر کلاهبرداری تحت عنوان پیش فروش آهن آلات به قیمت زیر نرخ بازار؛ موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: با تلاش شبانه روزی کارآگاهان و اقدامات علمی، اطلاعاتی و تخصصی دو متهم را که یک زن و شوهر بودند شناسایی و کرده و دریافتند که آن‌ها در شهر عسلویه از توابع استان بوشهر مخفی شده اند.

سردار ناظری بیان داشت: پس از اخذ نیابت قضائی و اقدامات فنی و پلیسی متهمان در یک عملیات ضربتی در مخفیگاهشان دستگیر و جهت تکمیل تحقیقات به پلیس آگاهی منتقل شدند که به همکاری با یک نفر دیگر نیز اقرار کردند.

سردار ناظری ضمن اشاره به شناسایی و دستگیری متهم دیگر در شهر کرمان بیان داشت: بر اساس سوابق پرونده‌های موجود، تا کنون ۹۵ نفر از مال باختگان مرتبط با این پرونده شناسایی که در بررسی‌ها مشخص شد این افراد در مجموع ۲۰۰ میلیارد ریال از مال باختگان کلاهبرداری کرده اند.

فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه تحقیقات برای شناسایی دیگر مال باختگان همچنان ادامه دارد؛ از همشهریان خواست: هشدارهای پلیسی را جدی گرفته و هرگونه موارد مشکوک را به شماره ۱۱۰ اطلاع دهند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    فقط برای دویست میلیارد آبروخودشونوبردن خدا مرگشون بده به من میگفتند پولی بهشون میدادم خرج خانه وزندگیشون کنند که حداقل خودواده شون تقاص پس نده

  • ایران بیمار

    200ملیارد از 95 نفر خدایا چقدر میلیاردر زیاده شده

  • بینام

    والله ما نمیدنیم میلیارد چند صفر داره اینها چگونه بای راحتی‌میلیاردی کلاهبرداری میکنند
    الهی تو حلقشون گیر کنه بی وجدانهای کثیف

  • اکبر

    فکر کردم اختلاس رامیگه؟گفتم اونا دستگیرنمیشن؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج