چوب حراج به ۵۷ اثر ایرانی - تاریخی در کریستیز
حراجی کریستیز لندن در قالب حراجی جدید هنر اسلامی مجموعه از آثار هنری و تاریخی ایرانی را به فروش خواهد گذاشت.
خبرگزاری ایسنا: حراجی کریستیز لندن در قالب حراجی جدید هنر اسلامی مجموعه از آثار هنری و تاریخی ایرانی را به فروش خواهد گذاشت.
در این حراجی که با عنوان "هنر دنیای اسلام و هند شامل فرش و قالیچههای شرقی" در تاریخ ۲۴ اکتبر برگزار میشود و در مجموع ۲۸۷ اثر به فروش گذاشته میشود که ۵۷ اثر منشاء ایرانی دارند.
تعداد زیادی از آثار ایرانی در این حراجی مربوط به دوره صفویه و قاجار هستند و شامل نسخ خطی، قرآن های قدیمی، ظروف تزئینی و دیگر موارد میشود. اما یک نقاشی رنگ روغن از «محمد صادق» از هنرمندان برجسته قرن ۱۸ ایران که نقاشِ دربار کریم خان زند بوده بالاترین قیمت را در میان آثار ایرانی به خود اختصاص داده و قیمت تقریبی ۱۲۲ هزار دلار تا ۱۸۴ هزار دلار برای آن در نظر گرفته شده است.
کتاب شعری از امیر خسرو دهلوی شاهر نامدار پارسی زبان هندی نیز در این حراجی ۹۸ هزار دلار تا ۱۴۷ هزار دلار قیمت گذاری شده است. قدمت این نسخه خطی به سال ۱۴۶۳ میلادی (۵۵۶ سال پیش) بازمیگردد.
از دیگر آثار ایرانی حراجی کریستیز لندن میتوان به قلیان دوره قاجار (قیمت تخمین زده ۱۴ تا ۲۲ هزار دلار)، ظرف برنز دوره ایلخانی (۱۲ تا ۱۸ هزار دلار)، آفتابه برنجی دوره صفوی (۱۲ تا ۱۸ هزار دلار)، یک نسخه خطی قرآن دوره قاجار (۱۲ تا ۱۸ هزار دلار)، شمعدان دوره صفویه (۱۰ تا ۱۴ هزار دلار)، یک جفت جام ساخته شده از طلا، نقره و برنج دوره قاجار (۷ تا ۱۱ هزار دلار)، جواهردان چوبی و آینه قجری (۷ تا ۱۰ هزار دلار)، کشکول طلاکوب دوره قاجار (۶ تا ۸.۵ هزار دلار)، کاشی صفوی (۴ تا ۷ هزار دلار)، آفتابه و تشت حکاکی شده برنز و طلا مربوط به دوره قاجار (۳ تا ۵ هزار دلار) و دلو مسی برنزی خراسان مربوط به قرن ۱۲ میلادی (۳ تا ۶ هزار دلار) اشاره کرد.
نظر کاربران
کشور ما هم که بدبخت هستش نمی تونه یا اقدام به خرید یا باز گشت این مجموعه کاری کند
پاسخ ها
این همه اثر زنده(مخترع.دانشمندو....) توی مملکت هست کسی استفاده نمیکنه حالا چسپیدن به آثار باستانی سرقت شده وفروخته شده ما بااین جوانها میتوانیم دنیا رو بخریم وازاد کنیم اگر بهشون بها بدند دولت وچسپ صندلی ریاست بردارند آقایون همه چیز درست میشه
وردارن ببارن اینجا چندبرابر قیمت هایی ک زدن میخرن همینجا
این نشانه ضعف حاکمیت کشور در سطح جهانی می باشد ،بر عکس زمانی که جز اولین ها در جهان بودیم،معتبرترین پاسپورت ومقتدرترین کشور منطقه
این نشانه ضعف حاکمیت کشور در سطح جهانی می باشد ،بر عکس زمانی که جز اولین ها در جهان بودیم،معتبرترین پاسپورت ومقتدرترین کشور منطقه