وزیر علوم: بیشتر نخبگان مهاجر پشیمان شدهاند
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بیشتر نخبگان مهاجر از حضور در کشورهای خارجی ابراز پشیمانی کرده اند.
خبرگزاری ایرنا: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بیشتر نخبگان مهاجر از حضور در کشورهای خارجی ابراز پشیمانی کرده اند.
منصور غلامی روز پنجشنبه در آیین بهرهبرداری ساختمان جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان افزود: خمیرمایه تصمیمگیری نخبگانی که از کشور مهاجرت کردند، دلسرد و ناامید کردن آنها توسط جریانی بددل بود.
وی اضافه کرد: هم اینک بخشی از حوزه خارجی بنیاد ملی نخبگان پیگیر وضعیت افرادی هستند که از مهاجرت ابراز پشیمانی کردند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: کم ارزش کردن دستاوردهای علمی پیش جوانان و ایجاد ناامیدی و دلسردی در این قشر هدف جریان بددل است.
غلامی بیان کرد: این جریان بددل که رهبر فرزانه انقلاب نیز به آن فرمودند، جریانی است که می گوید این همه درس و چاپ مقاله کدام درد را دوا کرده است.
وی با بیان اینکه نباید داشته های خود را در حوزه علم و تحقیقات کم بگیریم تاکید کرد: برخی کشورهای همسایه با پول فراوان استاد از خارج می آوردند تا برای آنها سر کلاس بروند و مقاله چاپ کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دستاوردهای علمی را باید با افتخار نگاه کرده و با رفع نقاط ضعف، نقاط قوت آنها را تقویت کرد.
غلامی اظهار داشت: بسیاری از قطعات راهبردی با وجود تحریم، توسط مراکز آموزش عالی و محققان دانشگاهی تولید شده است و شرکت های سازنده آن در خارج از کشور متعجب هستند و این را باور نمی کنند.
وی یادآوری کرد: اسفند سال ۹۴ ساماندهی آموزش عالی و تکیه بر محور آمایش در تمامی دانشگاه ها به ویژه دانشگاه جامع علمی و کاربردی در شورای انقلاب فرهنگی مصوب شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی جزو دانشگاه های علمی و مهارتی است افزود: این دانشگاه دارای ظرفیت های بالایی در تمامی استان ها است که بکارگیری آنها، تاثیر بسیاری در رفع نیازها و کمک به اشتغال پایدار دانش آموختگان میکند.
غلامی اضافه کرد: حرکت در چارچوب تعریف شده، موجب تاثیرگذاری این مرکز در واحدهای علمی و کاربردی شده و مصوبه مجلس را در تامین نیروی کاردان پیش می رود.
وی گفت: آموزش عالی در گذشته تا به حال خدمات خود را در راستای برنامه های و تکالیف انجام داده در حالیکه گاهی از داخل و بیرون مراکز عالی نقد می شود.
وزیر علوم یادآوری کرد: بعد از انقلاب ، آنچه از آموزش عالی کشور داشتیم چند دانشگاه بزرگ بود و ظهور و بروزی نداشتیم و برخی دانشگاه ها به خاطر خروج نیروها در حد پایین فعالیت رسیده بودند.
غلامی خاطر نشان کرد: آنچه امروز داریم حاصل تلاش دانشگاه های بعد از انقلاب است و این دانشگاه ها تربیت نیروهای تحصیل کرده را بر عهده داشتند در حالیکه در گذشته بیشتر پزشکان و مهندسان خارجی بودند.
وی افزود: دانشگاه ها با شتاب در حوزه گسترش آموزش عالی حول محور دانشگاه های جوان، رشته های مختلف راه انداخته و اوایل دهه ۷۰ نیاز کشور را از نیروی متخصص تامین کردند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: اواخر دهه ۷۰ را می توان دوره گسترش تحقیقات و پژوهش در بخش های مختلف دانست چرا که رشد علمی از این دهه آغاز شد.
غلامی ادامه داد: با وجود شتاب گرفتن رشد علمی برخی به انتشار کتب در مجامع علمی و چاپ مقالات ایراد می گیرند و می گویند برای داخل کشور چه کردید.
وی ادامه داد: کسب رتبه های برتر علمی در مجامع جهانی نشان از توجه دین اسلام به علم و پژوهش است بنابراین ایران در این جایگاه حرف برای گفتن دارد و جهان باور کرده است که ایران با وجود محدودیت ها این دستاوردهای علمی را فراهم کرده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه آموزش عالی در حوزه پژوهش کارهای خود را به خوبی انجام داده گفت: کاربردی کردن علوم نیز مورد تاکید است و برخی کشورها بیش از پنج دهه بر روی این موضوع کار کردند که در ایران از ۱۵ سال گذشته این فرایند آغاز شد.
غلامی افزود: برخی از تحقیقات صنایع نظامی در دانشگاه ها صورت گرفته و هزینه آنها توسط دانشگاه تامین شده است و اگر هر بخشی از کشور به عنوان کارفرما پشت نیازهای علمی بماند و دانشگاه ها طرف قرارداد باشد، دانشگاه از پس این کار بر می آید.
وی ادامه داد: معاونت علمی و فناوری حمایت جدی از تحقیقات انجام می دهد ولی این کار از سوی دانشگاه و دانشجویان صورت می گیرد.
غلامی افزود: ۱۹۷ مرکز رشد در کشور داریم که از تولیدات مبتنی بر علم و فناوری حمایت می کنند و ۴۳ پارک علم و فناوری حامی مراکز دانش بنیان هستند.
وی تاکید کرد: جلوگیری از گسیختگی تولید مدرک، خارج کردن مراکز از تشویق دانشجویان به داشتن مدرک صرف و هدفمند شدن دانشجویان از تحصیل در مراکز علمی دنبال می شود.
نظر کاربران
حاجی فکر کنم به این دلیل پشیمانند که چرا زودتر نرقتند از این خراب شده
پاسخ ها
چرا دروغ میگویی
یک بار دیگر دروغ بگویی شاخ در میآوری چون دماغ دراز شدن قدیمیه
البته فرمودند بیشتر نخبگان و اون بخش استثناء همانا فرزندان مسئولین هستند که همیشه سختی زندگی در غرب را بر زندگی راحت در وطن تحمل می کنند
دقیقااااا...درود بر شما
دقیقااااا...درود بر شما
فامیل ما در کانادا درس میخواند و روزی یک ساعت َشاگرد دارد خانه ماشین و حقوق همه چیز آماده است
او اگر ایران بو باید برای هر فصل تحصیل چند میلیون پول میداد
مردم چی فرض کردی خودتی
خخخخخخخ ..... واقعا حالتون خوب نیست
پاسخ ها
تو ایران یه جارو هم دست نخبه ها نمیدن حالا میگی پشیمونه فقط هرجا میری میگن پارتیت کیه هرچی بی سواده باپارتی وپول شده مدیر کشور ایران خراب شده بااین مدیریت ضعیف
خیلی مصرف میکنی
حرفهای مفت و چرت
یا خدا پشیمونن دیپلمش رفته عمرا برگروه
هیچ هم پشیمان نیستند
اتفاقا کیف میکنن
چرا بی دلیل حرف میزنی؟؟
آماری از نخبه ها نه پخمه ها بگیر،ببین طی این چند سال در کجا کار میکنند !! در پژوهشکده های علمی،دانشگاه ها غرب با چه امکانات ومزایائی....اگر پشیمان بودند که برمی گشتن،حرف وشعار راحت میتوان داد.....مگر امثال شما فرصتی برای دگران قائل اید.
در یک دانشگاه امریکا ۴۰% دانشجویان دکترا ایرانی اند..معاون دانشگاه واساتید ممتاز همگی ایرانی....یک آمار درست ارائه دهید،چقدر دروغ وچاپلوسی،تا چه زمان؟
ازسخنان جنابعالی اینجور استنباط میشه که نخبگان بعدا مهاجرت به شما مراجعه کردند!!!!؟؟؟؟؟
چرت نگو مگه ایران گل وبلبل آره البته برای کسی که با نه اختلاس کنه ایران بهشته
آره ارواح عمت ، پشیمون شدند که چرا زودتر نرفتند
شماراست میگی،این آماردروغ ازکجامیاری هرکس ازاین کشوربره واقعاپیشرفت میکنه علی الخصوص نخبگان
اره جون عمت
باید اول از خودتان سئول شود چرا نخبگان ایران را ترک می کنند. مسلم است هیچ جای دنیا ، وطن خود آدمها نمیشه.
بله نخبگان می خواهند برگردند ایران تا راننده اسنپ بشوند
خخخ
خوب به فرموده شما اگه پشیمان هستند چرا بر نمیگردن توایران البته باید متذکر شوم که هیچ جای دنیا مثل ایران مفت ومجانی نمیشه پول در بیاری چون نه مالیات میدن ونه از قانون خبری هست فقط کافیه یه دم کلفت پشتت باشه همین کافیه که یک شبه میشی میلیاردر
چرا دروغ میگید
اگر پشیمان بشوند که بر می گردند پس چرا بر نمیگردند
خدا شفات بده !!!
آره ،تو راست میگی
گناه دارند، لطفا به آغوش وطن بر گردانید هنوز در زندانها جا زیاد داریم
جناب آقای غلامی وقتی سواد داری ولی تو ایران کسی تحویلت نمیگره خوب مسلمه میری خارج و بهت همه چیز میدن .حالا خودت وزیر علومی جات گرم ونرمه اگه جای این مهاجرین اجباری بودی این حرفو نمیزدی .هیچکس دوست نداره ایران زادگاهشو ترک کنه و بره پیش اجنبی کار کنه ولی وقتی مجبوره شما بگو چکار کنه ؟
واقعا ؟؟ میشه نشون بدید چند تا ؟
پشیمان چی شده اند نکنه از زندگی خوشی که اینجا داشته اند حسرت دارن میخورن !!!! واقعااا کههه
آره جون عمت....
مردمو خـر فرض کردی؟
راست میگی ؟؟؟؟ طرف بیسواده از کشور مهاجرت کرده راضیه . اونوخت نخبه ها اونجا با اون امکانات ناراضی هستند
تو راست میگی نخبه ها دلشون واسه دلار یازده تومنی تنگ شده
دروغ که خناق نیست وگرنه همه مسئولین مبتلا میشدین.درایران برای نخبگان چه امکاناتی برای پرورش استعدادهای آنهاهست که ازرفتن پشیمان بشن اگرهم پشیمان بشن به هخاطر اینه که خانواده هایشان از اختلاسگران نیستندونمیتوانند برای اونها ارز لازم رو بفرستن
آره آقای وزیر راست میگه..آخه تک تک نخبگان به وزیر زنگ زدن که ما رو ببخش ..ما پشیمونیم.
ما مردم که گوشهامون درازه لابد
پس چرا برنمیگردن؟ اینجا میموندن باید میرفتن تو اسنپ کار کنن یا دستفروشی کنن از بیکاری
دروغگو
پشیمون شدند چرا زودتر نرفتن
حاجی یه سری درمانگاه محلتون برو درجه تب ت رو چک کن.یکی از نشانهای تب در انسان هزیان گفتن است.نگرانتم.
عه چه جوری اونا پیشمون شدن خودشون نمی دونن تو میدونی نکنه یواشکی بهت گفتن
پاسخ ها
چرا به دختر خودت نمیگی برگرده از خارج
چون خودت از مدرسه عالی کشاورزی غیر انتفایی دکتر اقبال لیسانس گرفتی فکر میکن
خدا به دادمون برسه که این وزیرمونه!!!
از به دنیا آمدن ?
راننده اسنپ و تپسی کم داریم بگین برگردن
دروغگو ،باید در کشوری می ماندند که فردی در ارگانی رئیسشان باشد که فقط به خاطر پارتی و یا سابقه بسیجی و یا از این دست موارد بر او ریاست کند و معیارش با او تفاوت بنیادی داشته باشد،واز پیشرفت او جلوگیری کند
حالت خوبه؟
نون لواش شد ۴۰۰ تومن
واقعا خجالت داره،حتما از صف بازگشتشون فهمیدی.