معاون وزیر کشور:
۲۷ شعبه فاضلاب با افتخار به کارون ریخته میشود
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور با اشاره به نشستهای مختلف هیات دولت پیرامون رسیدگی به مناطق سیل زده کشور گفت: با وجود همه کمبودهای مالی که کشور با آن مواجه است اما تامین منابع مورد نیاز برای مناطق سیل زده کشور صورت گرفته است و نگرانی خاصی وجود ندارد.
ایرنا: معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور با اشاره به نشستهای مختلف هیات دولت پیرامون رسیدگی به مناطق سیل زده کشور گفت: با وجود همه کمبودهای مالی که کشور با آن مواجه است اما تامین منابع مورد نیاز برای مناطق سیل زده کشور صورت گرفته است و نگرانی خاصی وجود ندارد.
بابک دینپرست شامگاه سه شنبه در یازدهمین نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان در استانداری خوزستان اظهار داشت: بسیج مدیران دولتی، غیردولتی، نیروهای مسلح، خیران، گروههای مردم نهاد و صبوری مردم باعث شد تا مشکلات ناشی از سیلاب اخیر در کشور برزرف شوند.
وی افزود:همچنین ورود هوشمندانه و به موقع مقام معظم رهبری و مدیریت رییس جمهوری و همراهی هیات دولت و مدیریت راهبردی و میدانی وزیر کشور به عنوان رییس قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور موجب شد کارنامه خوبی در مناطق سیل زده کشور بر جای بماند.
وی تشکیل قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور با هفت کارگروه را اتفاقی خوب در راستای وحدت فرماندهی برای پیگیری و رفع مشکلات مناطق سیل زده خوزستان دانست و عنوان کرد: بزرگترین لطف پروردگار کاهش تلفات جانی در سیل اخیر بود هر چند درگذشت یک نفر هم برای ما زیاد است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور بیان کرد: در سیل اخیر نقاط مختلفی از کشور درگیر بودند و اقدامات خوبی نیز صورت گرفت که اگر بخواهیم از اقداماتی مانند امداد، نجات، اسکان و... فاکتور بگیریم باید بگوییم اتصال فوری همه شبکههای آب، برق، گاز و تلفن یک تا ۲ روز پس از سیلاب در اغلب روستاها و شهرهای سیل زده کشور کاری ارزنده بود که البته کمتر هم به آن اشاره شد اما با وجود این که چندین هزار روستا در سیل اخیر درگیر شدند و زیرساختهای آنها دچار آسیب جدی شده بود تلاش جدی برای برقراری این زیرساختهای صورت گرفت.
تعمیر ۷۰ هزار مسکن مناطق سیل زده به پایان رسید
وی با اشاره به اقداماتی که در حوزه تخلیه آب از سطح شهرها و روستاها صورت گرفت بیان کرد: استان خوزستان بیشترین سطح آبگرفتگی را در سیل اخیر به خود اختصاص داده بود که با اقدامات سریع آبگرفتیها تخلیه شد همچین دولت با مصوبات خوبی که در روزهای اولیه پس از سیلاب گذراند بخش اعظمی از خسارتهای بخش کشاورزی و روستایی را پرداخت کرد و از سوی دیگر در حوزه مسکن تقریبا کار ۷۰ هزار مسکن تعمیری در سطح کشور به پایان رسید.
دینپرست با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای حل مشکلات مسکن مناطق سیل زده بیان کرد: رییس جمهوری در ماه رمضان امسال در دیداری با کارگزاران دولت اعلام کرد که عید نوروز تمامی مردم مناطق سیل زده باید در خانههای خودشان باشند و با اقداماتی که هم اینک در دست انجام است و وعده بنیاد مسکن به نظر میرسد همه مسکنهای مناطق آسیب دیده از سیل فروردین تا پایان سال با توجه به اهتمام همه مدیران و همدلی میان همه نیروها تمام میشود.
وی بیان کرد: ۷۸ مدارس تعمییری در استان خوزستان به صورت کامل تعمیر شده و از ۴۰ مدرسه احداثی نیز ۲۰ مدرسه مانده که تا پایان آبان به اتمام می رسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور اولویت دیگر قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده را احداث و بازسازی زیرساختها در حوزه راه، آب، برق و ...اعلام کرد و گفت: در حوزه صنعت برای اولین بار در طول تاریخ پس از این که خسارتهای ناشی از سیل در حوزه کشاورزی پرداخت شد، خسارتهای صنعت را نیز پرداخت میکنیم.
غافلگیری از نزولات جوی دیگر قابل پذیرش نیست
وی با تاکید بر پیشگیری از وقوع حوادث مشابه بیان کرد: اگر باز هم اتفاق مشابهی مانند سیل اخیر رخ بدهد دیگر قابل پذیرش برای هیچ کس نیست و نمیتوان اعلام کرد به این دلایل سیل آمده و خسارت وارد کرده است.
وی گفت: غافلگیری در مقابل بارشها و نزولات آسمانی قابل پذیرش نیست لذا یکی از مصوبات جدی این نشست شناساییی نقاط آسیب پذیر تمامی شهرها و روستا در مقابل سیلاب است.
دینپرست با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری بر نامه ارسالی وزیر کشور در خصوص عملکرد جبران خسارت و روند پیگیری مصوبات در مناطق سیل زده کشور گفت: مقام معظم رهبری در این ابلاغیه فرمودند به وزیر کشور بگویید، وعده ها به طور دقیق تحقق پیدا کند، لذا ما مکلفیم که وظاف همه دستگاهها را در سیل بررسی و پیگیری کنیم هر دستگاهی که خوب عمل کند مورد تشویق قرار میگیرد و با هر دستگاهی که بد عمل کند برخورد جدی میشود و در این رابطه تعارفی نداریم.
وی با اشاره به وضعیت فاضلاب شهر اهواز و تاکید مقام معظم رهبری برای تامین منابع مالی این موضوع گفت: طرح جامع فاضلاب اهواز که از ۱۴ سال پیش بنا بوده اجرایی شود تاکنون ۴۱ درصد پیشرفت داشته است البته برنامه زمانبندی خوبی برای آن در نظرگرفته شده که امیدواریم در زمان مقرر انجام شود، همچنین اعلام شده که چهار هزار میلیارد ریال برای تکمیل آن نیاز است که فرصت خوبی است تا با همکاری سازمان برنامه بودجه راهکاری برای تامین این منبع پیدا کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور با اشاره به وضعیت آبهای سطحی شهر اهواز به عنوان یک مساله بسیار مهم گفت: باید برنامه زمان بندی برای نصب پمپها ارایه شود، آب نباید در سطح شهر اهواز جاری شود و این برای ما یک اصل مهم است، این که پس از هفت ماه بگوییم پمپهای تخلیه آب خراب هستند یا نیاز به تعمیر دارند یا پمپ نداریم قانع کننده نیست، اعلام این گونه موارد برای ما نامشروع است و اگر مشکلی در پمپها است باید هر چه سریعتر برطرف شود.
فاضلابی که با افتخار به کارون ریخته میشود!
وی با تاکید بر رسیدگی به طرح جامع ساماندهی روخانه کارون خاطرنشان کرد: باید به فکر نجات این رودخانه باشید، با رودخانه ای به این زیبایی که موهبتی الهی است چه میکنیم؟ متاسفانه ۲۷ شعبه فاضلاب با افتخار به کارون ریخته میشود. امروز از استاندار خوزستان درخواست کردم طرح جامع ساماندهی کارون با مسئولیت استانداری و حضور آب و فاضلاب اهواز، بهداشت و درمان، محیط زیست و همه دستگاه ها متولی نوشته شود تا هم سلامت کارون به آن بازگردد و هم بهداشت و زیبایی سابق خود را داشته باشد تا به عنوان امانتدار نسلهای آینده یک رودخانه سالم را به آیندگان و مردم بدهیم.
دینپرست با اشاره به تصرفاتی که در حاشیه دریای خزر صورت میگیرد گفت: در اولین مکاتبهام درخواست کردم لیست همه متصرفات غیر قانونی را در اختیار من قرار دهند و اعلام کردیم صدور هر گونه مجوز تغییر کاربری در فاصله ۶۰ متر ساحل غیر قانونی است و دیگر هیچگونه مجوز تغییر کاربری در حریم خزر نداریم.
ارسال لیست تمامی متعرضان به حریم دریای خزر به رییس جمهوری
وی افزود: دیروز برای اولین بار لیست دقیق تمامی تخلفات ساحل جنوبی دریای خزر مشخص شد و اکنون میدانیم چه میزانی از طوب دریای خزر توسط دستگاههای دولتی، نهادها، شهرداریها، تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و... تصرف شده است و در حال حاضر این لیست به رییس جمهور ارسال شده است که به طور کامل پیگیری میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور ادامه داد: رودخانه کارون نیز یک شورای حفاظت دارد که سالهاست این شورا برقرار است من با این شورا کاری ندارم و تنها هدفم نجات کارون است و به دنبال این هستم که طرح مشخصی برای کارون بدهیم و به کارون کمک کنیم و جلوی خسارت جبران ناپذیر به این رودخانه را بگیریم.
در پی طغیان رودخانه های کرخه، دز و کارون در سیلاب فروردین امسال ۲۱ شهرستان خوزستان از سیلاب متاثر شدند. ۱۳۳ روستا به زیر آب رفت و ۳۷۴ روستا به صورت جزیی و کلی تخلیه شدند.
بر اساس این گزارش، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور روز گذشته از پروژه متروی اهواز، طرح های آب و فاضلاب دیدن و در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خوزستان با موضوع بررسی مسایل و مشکلات تولید گروه ملی صنعتی فولاد ایران، نشست تخصصی آب و فاضلاب و نشست تخصصی مترو کلانشهر اهواز حضور پیدا کرد.
نظر کاربران
علی برکت اله
پاسخ ها
مسولین ما بیشتر دنبال رفع مشکلات مردم مظلوم خارج از کشور مخصوصا در موقعیت استراتژیک همسایه با اسراییل باشند پی گیر هستند والا اینا که مشکلی نیست بابا
واقعا مدیر عامل آب و فاضلاب را برای تست روان شناسی باید به بیمارستان فرستاد
بنام خدا
سیل سال ۹۸ در واقع یک حادثه عظیم بوده که مشابه دیگر بلایای طبیعی قابل پیش بینی نبوده و آنقدر مقایسه آن بزرگ بوده که حقیقتا با مدیریت بهم پیوسته بعد از رخ داد آن و هم دلی و از جان گذشتگی ساکنین همان محل ها به عنوان خط شکنان اصلی سیل به خوبی هدایت شده و سازمان آب و برق خوزستان به عنوان متولی توانست از این امتحان بزرگ سرافراز بیرون آید.
ای کاش این اتفاق بیوفته و فکری به حال کارون و خوزستان و شهر اهواز بشه چندین و چند ساله که این استان مظلوم به حال خودش رها شده واقعا شرم اوره که از کنار بزرگترین و پر آب ترین رودخانه ایران که میگذری بوی گند فاضلاب میاد
واقعا تا کی باید به این وضعیت اسفناک و افتضاح ادامه داد
کی قراره این رودخانه تمیز بشه
آب لوله کشی هم که همیشه گل آلود و خیلی وقتا بوی گند میده
مبارزه با فساد , اراده پولادین می خواهد که شما...........
پاسخ ها
حاج آقا ...کارون رودخانه نیست....مسیر فاضلاب از شهرهای بالا دست تا دهانه خلیج فارس است...نه۲۷ دهانه فاضلاب اهواز به آن سرازیر است بلکه...فاضلاب تمام بیمارستان ها در آن ریخته میشود...
استاندار هم دکتر علوم آزمایشگاهی هستند!!! اینست عجب..
۲۵ سال پیش طی تحقیقی اعلام گردید ..در کارون ۱۴ نوع میکروب وانگل وجود دارد.....این آب را مردم خوزستان مصرف میکنند..
لطفا سانسور نکنید.....شاید سیل اخیر یک شستشوی کارون بود!!!
هنرمندی ما ایرانی ها همینه که گند بزنیم به همه جا!!!