سیاری: ارتش در حال ساخت ۳ ناو جدید است
معاون هماهنگ کننده فرمانده ارتش جمهوری اسلامی از ساخت سه ناوشکن جدید توسط نیروی دریایی ارتش و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خبر داد.
ایرنا: معاون هماهنگ کننده فرمانده ارتش جمهوری اسلامی از ساخت سه ناوشکن جدید توسط نیروی دریایی ارتش و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خبر داد.
امیر دریادار حبیب الله سیاری به وجود خط تولید رزمناوها در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: اکنون کار تولید سه ناوشکن جدید با عناوین دنا، شیراز و تفتان در نیروی دریایی ارتش و صنایع دریایی وزارت دفاع در حال انجام است.
وی با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه ساخت تسلیحات نظامی اظهار داشت: امروز خط تولید تسلیحات پیشرفته نظامی همچون موشک، هواپیمای جنگنده، ناو، زیر دریایی و تانک در جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شده است.
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی به پیشرفت های ایران در زمینه ساخت زیردریایی در کشور اشاره کرد و اظهارداشت: امروز علاوه بر زیردریایی کلاس سبک غدیر، زیردریاییهای کلاس نیمه سنگین و کاملا بومی فاتح نیز در خط تولید انبوه قرار دارد.
امیر سیاری یادآور شد: بر اساس تدبیر فرمانده معظم کل قوا تمام تسلیحات پیشرفته نظامی کشور که در خط تولید قرار دارند باید هر بار نسبت به سری قبل خود پیشرفتهتر شوند.
رئیس ستاد ارتش با اشاره به اینکه زیردریایی فاتح مشابه هیچ نمونه ای در جهان نیست، افزود: سریهای بعدی زیر دریایی کاملا بومی فاتح نسبت به نمونه رونمایی شده بسیار پیشرفتهتر خواهد بود.
نقش ارتش در دیپلماسی دفاعی
سیاری در رابطه با نقش ارتش در دیپلماسی دفاعی کشور گفت: در بحث دیپلماسی، مذاکرات و مباحثی در رابطه با حل اختلاف با سیاسیون پیگیری می شود، اما یک سیاستمدار زمانی که پشتوانه قوی داشته باشد می تواند با قدرت، پشت میز مذاکره حاضر شود.
وی یادآور شد: اگر پنج کشور قدرتمند دنیا در مقابل ایران پشت میز مذاکره نشستند به خاطر این بود که با قدرت ایران آشنایی داشتند، این قدرت بود که آنها را پای میز مذاکره آورد.
رئیس ستاد ارتش اضافه کرد: در ستادکل نیروهای مسلح دیپلماسی دفاعی فعال شده و بسیار حائز اهمیت است؛ ما در نیروی دریایی هم دیپلماسی دریایی را پس از دریافت مجوز رهبری از سالها قبل در دستور کار قرار دادیم.
سیاری توضیح داد: زمانی که زیر دریایی یونس برای ماموریت ۹۰ روزه به دریای سرخ رفت دشمنان ما به جوش و خروش افتادند زیرا متوجه شدند که قدرت جمهوری اسلامی ایران با وجود تهدیدها به حدی رسیده است که به دریاهای آزاد زیردریایی میفرستد.
وی به سفر نیروی دریایی ارتش به سوریه و دریای مدیترانه اشاره کرد و گفت: زمانی که توانستیم برای نخستین بار وارد دریای مدیترانه شویم حسنین هیکل یکی از تحلیل گران صاحب نظر جهان عرب نوشت که آرزوی دیرینه هخامنشیان برآورده شد.
سیاری با اشاره به اینکه ناوهای ایرانی تاکنون تا تنگه جبل الطارق و تا دریای جنوبی چین پهلوگیری کرده اند، گفت: زمانی ما اعلام کردیم که میخواهیم در اقیانوس اطلس مطابق قوانین بین المللی دریانوردی کنیم، پنتاگون گفت که ایرانیها قادر به این کار نیستند، با این حال با وجود مشکلاتی که برای ما در عبور از کانال سوئز ایجاد کردند، آفریقای جنوبی را دور زدیم و به اقیانوس هند رفتیم.
وی به حضور ناوهای ایرانی در دریای خزر اشاره کرد و گفت: زمانی ما اصلا ناو جنگی در دریای خزر نداشتیم اما از سال ۷۷ برای حفظ امنیت ناوهای جنگی را وارد این دریا کردیم.
رئیس ستاد ارتش با تاکید بر اینکه دریای خزر نیاز به امنیت دارد و برای حفظ این امنیت باید قدرت داشته باشد، عنوان کرد: تاکنون چندین بار ناوهای ما در راستای دیپلماسی دریایی به قزاقستان، روسیه و آذربایجان سفر کرده اند.
نظر کاربران
درود بر نیروهای مسلح
پیش بسوی تامین امنیت اقیانوس اطلس
به دوازده مایلی سواحل امریکا بروید...اونجا امنیت کمِ
مرگ بر امریکا
رو ناو شیراز بنویسید، شیراااز کاکو، سی خوبااااا.
تااینجاباحقوق بازنشستگی دومیلیون ودویست کمک کردم!بعداین دنبال زندگیم میروم وشمافقط حق منودادید!بعدازاین دخالتی وحرفی نخواهم زد!
امیدوارم بانخبه های آینده مثل من رفتارنکنید!چون من که راضی نیستم وآینده جواب خواهید داد!
با کدوم پول؟
کاش به جای ساخت ناو وموشک و فردو کمی هم اموزش وپرورش را در می یابیدید چون ژاپنی ها والمانی ها بعد جنگ جهانی دوم بیشتر به آموزش وپرورش آموزش عالی توجه کردند
دورد بر امیر سیاری وامیر موسوی که دارای فهم و درک وبصیرت
به روز می باشند و قدر و منزلت مهندسی را می دانند وازآن به نحو احسن استفاده می کنند. به امید روزی که ارتش همانند سپاه دارای یک قرارگاه منسجم مهندسی همانند قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه داشته باشد و بعنوان بازوی رهبری درتمام حوزه های مهندسی یار ویاور ملت ایران باشد