بیسابقهترین مجازات یک قاتل
پروندهای که سه سال کامل سیستم قضایی برزیل را مشغول کرد و در نهایت مجرم سه ماه پیش لو رفت و به دادگاه جنایی ارجاع داده و حکم او صادر شد؛ اما حکمی که دادگاه علیه مجرم قرائت کرد، بسیار عجیب بود...
تابناک: پروندهای که سه سال کامل سیستم قضایی برزیل را مشغول کرد و در نهایت مجرم سه ماه پیش لو رفت و به دادگاه جنایی ارجاع داده و حکم او صادر شد؛ اما حکمی که دادگاه علیه مجرم قرائت کرد، بسیار عجیب بود، تا جایی که شاید بتوان گفت، در تمام طول تاریخ بی سابقه بوده است.
وکیل این جنایتکار به این حکم عجیب اعتراض کرد و خواستار ابطال آن به دلیل عجیب بودنش شد و مورد حمایت شماری دیگر از مقامات قضایی قرار گرفت؛ اما قاضی اصلی پس از کسب موافقت مسئولان رده بالای وزارت دادگستری این کشور بر این حکم اصرار ورزید.
پس از سه سال، مسئولان مجرم را که «رودریگو جنتیلی» نام داشت، پیدا کردند. او منشی قاضی ـ که نام او به دلایل امنیتی افشا نشده ـ را اغوا میکند، به مکانی نامعلوم برده و سپس مورد تجاوز قرار داده، کشته و در یک جنگل کوچک در حومه «برازیلیا» پایتخت برزیل دفن میکند. نکته عجیب این بود که جنایتکار به عنوان «پیشخدمت» برای همان قاضی کار میکرد.
این جنایتکار ۴۹ ساله، هر روز به قاضی قهوه میداد و از دفتر او مراقبت میکرد و به چیدمان و نظافت اتاق او رسیدگی میکرد، و با سوء استفاده از این شرایط همواره اسناد مربوط به پرونده و جرمی که مرتکب شده بود را سرقت میکرد تا جرم او افشا نشود. اما قاضی به او شک کرد و توانست مچش را بگیرد. او متوجه شده بود وقتی که ماجرای منشی خود را که سه سال پیش مفقود شده برای پیشخدمتش تعریف میکند، او دچار تغییراتی میشود، پس اتهام را به او وارد کرد و قاتل نیز مجبور شد تا به جنایت و همه جزئیات آن اعتراف کند.
قربانی و مجرم از نظر شغلی به هم نزدیک بودند و در همان دفتر با قاضی کار میکردند، از این روی قاضی نتوانست جلوی خشم و عصبانیتش را در مواجهه با «رودریگو جنتیلی» بگیرد، او اعتراف کرد که این امر میتواند باعث شود تا او کنترل خویش را از دست بدهد؛ اینکه ناگهان پس از سه سال رنج و تحقیقات و از بین رفتن بسیاری از اسناد مربوط به پرونده بدون دانستن منبع ناپدید شدن آنها درمی یابد که قاتل و مقتول در همان دفتر مشغول به کار بوده اند!
پس از پایان محاکمه، که سه ماه کامل به طول انجامید، قاضی حکم هفت هزار سال زندان را برای «رودریگو جنتیلی» صادر کرد؛ با توجه به این که حکم اعدام یا ابد در قانون برزیل و نیز هیچ احتمالی نیز برای آزادی مشروط او وجود ندارد. قاضی دستور داد تا قاتل را در همان زندانی که در آن خواهد مرد، دفن کنند؛ تا برای ابد در چهارچوب زندان بماند. زیرا قاضی بر این باور است که دفن او در خارج از زندان میتواند به مثابه رأفت با او پس از مرگش باشد.
قاضی تأیید مسئولان بلند رتبه در وزارت دادگستری را کسب کرد و مجرم به زندانی که صد کیلومتر با پایتخت برزیل فاصله داشت، بُرده شد تا زنده و مرده اش محکومیّت هفت هزار سال زندان را تحمّل کند.
نظر کاربران
کشوری که قصاص ندارد ، جرم و مجازات آن ناعادلانه است چون اگر صد نفر هم بکشد اعدام نمی شود............
پاسخ ها
گر تو با بد ، بد کنی
پس فرق چیست ؟؟
کشوری که قصاص ندارد ، جرم و مجازات آن ناعادلانه است چون اگر صد نفر هم بکشد اعدام نمی شود............
پاسخ ها
کدام کشورقصاص نداره مگه میشه
خوب یبار میگفت حبس ابد.
پاسخ ها
حبس ابدفرق داره دقت کن در خواندن
خود قاضی که خیلی بیشتر حال عصب گرفته و ریکشن نشون داده تا متهم
معلوم هم نیست، شاید قاضی منشیشو کشته و وقتی پیشخدمت سعی داشته اسنادی پیدا کنه خودشو متهم کرده و 7000 سال انداختتش زندان تا فسیلش برای آیندگان کشف بشه
احسنت بهتر از این نمیشه
چقدلفتش دادی خبرو!!!!!
دمش گرم عالی بود.
ادمی که همنوع خودش رو به عمد میکشه لیاقت زنده بودن نداره
انسان نادان چه کارهایی که انجام نمیده؟
پاسخ ها
حکم قاضی درست بوده اعدام ومرگش در زندان