۹۰۴۷۰۶
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

ناخرسندی اشرف‌غنی از مذاکره آمریکا و طالبان

در حالی که حکومت افغانستان درباره چگونگی توافق آمریکا با طالبان نگرانی شدید خود را اعلام کرده است، منابع افغانستانی می گویند: سفر اشرف غنی رئیس جمهوری این کشور به واشنگتن به تعویق افتاده است.

ایرنا: منابع آگاه به طلوع‌نیوز افغانستان گفتند که سفر اشرف غنی رییس‌جمهوری افغانستان که قرار بود روز شنبه با یک هیئت ۱۳ نفری به واشنگتن انجام شود، به تعویق افتاده است.

قرار بود آقای غنی روز شنبه به واشنگتن برود و روز دوشنبه با دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا دیدار کند.
ریاست جمهوری افغانستان تاکنون در این باره چیزی نگفته و منابع رسمی هم سکوت اختیار کرده اند.

این در حالی است که به گزارش طلوع نیوز، آمریکا و طالبان درباره موافقتنامه صلح در اصول به توافق رسیده اند و حکومت افغانستان در باره چگونگی توافق امریکا با طالبان نگرانی شدید خود را اعلام کرده است.

ناخرسندی اشرف‌غنی از مذاکره آمریکا و طالبان

این سفر در حالی لغو می شود که جریان های سیاسی افغانستان در تلاش برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری (ششم مهرماه) هستند و گفت و گو میان افغان ها برای این رویداد در حال داغ تر شدن است.

در گرماگرم مذکرات دولت آمریکا و طالبان، پیش از ظهر روز پنجشنبه، ۱۴شهریور در انفجار یک موتور سیکلت بمب گذاری شده در منطقۀ شش درک در کابل، ده غیر نظامی جان باختند و ۴۲ نفر دیگر زخمی شدند. طالبان مسئولیت این حمله مرگبار را به عهده گرفت.

حالا دولت افغانستان می گوید طالبان با دلگرمی به مذاکرات با آمریکایی ها با بی پروایی جنایت می کند و امتیاز می گیرد.

در بیانیه ای که از سوی کاخ ریاست‌جمهوری افغانستان به رسانه‌ها فرستاده شد تصریح شد: «رییس‌جمهور غنی، با شدیدترین الفاظ این عمل جنایت کارانه طالبان را محکوم کرد و گفت که صلح با این گروه که هنوز در پی کشتن مردم بی‌گناه ماست، بی‌معنا خواهد بود.»

همزمان، «عبدالله عبدالله»، رییس‌اجرایی حکومت وحدت ملی نیز گفته‌است که طالبان با این‌گونه حمله‌ها در تلاش برای گرفتن امتیاز بیشتر در گفت‌وگوهای صلح است. عبدالله تأکید کرده‌است که این گروه نه تنها با این شیوه امتیاز گرفته نخواهد توانست که بیشتر نزد مردم منفور خواهد شد.

آغاز گفت‌وگوها بین آمریکا و طالبان، وابسته به امضای توافق‌نامۀ طالبان با امریکا است - توافق‌نامه‌ ای که پیشتر، ریاست‌جمهوری افغانستان آن را «نیازمند وضوح بیشتر» دانسته است.

ریاست‌جمهوری به صراحت گفت که نگران پیامدهای این توافق‌نامه است. این توافق‌نامه، در پی سفر زلمای خلیل‌زاد نمایندۀ ویژۀ امریکا برای صلح افغانستان به کابل در روز یک‌شنبه بنیان گذاشته شد.

طلوع نیوز می نویسد: بر اساس این توافق‌نامه، قرار است ۵ هزار و ۴۰۰ سرباز امریکایی در مدت ۱۳۵ روز از پنج پایگاه در افغانستان خارج شوند و در عوض، طالبان خشونت‌ها در کابل و پروان را کاهش خواهند داد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج