واکنش نسیم ادبی به انتقاد از دیالوگ «برادر جان»
نسیم ادبی در برنامه «فرمول یک» تاکید کرد که بیشتر نقدها به سریال «برادر جان» متوجه دیالوگهای این سریال بود که می گفتند چرا با زبان امروز متفاوت است.
مهر نوشت: نسیم ادبی در برنامه «فرمول یک» تاکید کرد که بیشتر نقدها به سریال «برادر جان» متوجه دیالوگهای این سریال بود که می گفتند چرا با زبان امروز متفاوت است.
نسیم ادبی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در جدیدترین برنامه «فرمول یک» مهمان علی ضیا شد. در ابتدای این برنامه ادبی در پاسخ به اینکه حفظ کردن دیالوگ های مجموعه تلویزیونی «برادر جان» سخت نبود، گفت: بله سخت بود، برای مردم عامی هم سخت بود و جزو اولین سوالاتشان از بازیگران این بود که چطور توانستید این دیالوگ ها را حفظ کنید و حتی هنرجویان بازیگری از من می پرسیدند روشتان برای حفظ دیالوگ ها چیست؟
او افزود: من قبلا سر سریالی به نام «عقیق» به کارگردانی بهرنگ توفیقی بودم که سعید نعمت الله نویسنده آن بود و من خیلی قلم او را دوست دارم و طرفدار این جنس دیالوگ گفتن هستم و حفظ کردن هم بعد از مدتی برایم راحت شد.
این بازیگر تاکید کرد: بیشتر نقدها بر اساس دیالوگها بودند و می گفتند چرا با زبان امروز متفاوت است. ولی من همیشه می گفتم این خیلی جذاب است، در طول سال سریالهایی می بینیم که به شکل روز حرف می زنند و برایتان عجیب و تازه نیست. چه اشکالی دارد سریالی ببینید که برایتان تازه باشد. سریالهای تاریخی که به گذشته برمیگردند هم زبان فاخرتری دارند. فقط شاید ارتباط برقرار کردن با این برای مردم سخت بود.
ادبی درباره همکاری با علی نصیریان اظهار کرد: من قبلا در سریال «شهرزاد» با ایشان همکار بودم ولی هیچوقت با آقای نصیریان روبروی هم بازی نداشتیم اما در این سریال مقابل و مخالف هم قرار گرفتیم و خیلی جذاب بود. تقابل بازی را خیلی جذاب تر و سخت تر می کند. زمانی که با بازیگر دیگری همراهید و راه او را می روید کار سختی نیست اما وقتی نقش مخالف را بازی می کنید سخت تر است.
بازیگر نمایش «خرده جنایتهای زناشوهری» تاکید کرد: واقعا درباره بازی کردن جلوی ایشان فکر می کنم ای کاش برای همه بازیگران چنین فرصتی پیش بیاید. زمانی که استاد به شما حین بازی نگاه میکند مسخ می شوید که اینقدر درست بازی و نگاه می کند و به شکل عجیبی در نقش فرو می رود و شما دیگر استاد نصیریان را نمی بینید بلکه او را در نقش می پذیرید. استاد درجه یک است خدا انشاءالله همیشه سایه شان را بر سر ما نگه دارد.
در ادامه ضیا ادبی را سوپراستار تئاتر توصیف کرد و از او پرسید آیا این موفقیت را در تلویزیون هم تکرار کرده است؟ که ادبی پاسخ داد: تئاتر برای من حرف اول را می زند. در دانشگاه هم تئاتر را انتخاب کردم و هیچ چیزی برای من جای آن را نمی گیرد. حالا هم که در سینما و تلویزیون هستم نسبت به تئاتر غیرت دارم. حتی کارهایی که با نمایش هایم تداخل داشته را نپذیرفتم و همیشه مثل مادری بوده ام که بودن کنار فرزندش را ترجیح میدهد و علاقه ام به تئاتر معنوی تر است.
نظر کاربران
اینگونه دیالوگ ها بسیار جالب است وبنظرمن بجز اینکه بازیگر حرفش را میزند در جملاتش مطالب اموزنده دیگه ای هم هست ومثل ضرب المثل می ماند ونویسنده باید در نگارش قوی تر باشد
فقط دیالوگاش صنوعی و سخره نبودداستانشم چرت بود.حیف از استاد نصیریان ک تو این سریال بی سرو ته بازی کرد.از اول ماه رمضون دعوا و پرخاشگری بود توی این سریال.جذابیت دیالوگ به این شکل روی کار تاریخی بیشتره.نه توی سریالی که یارو بنز سوار میشه توش
بدترین نوع دیالوگ درقرن بیست ویکم وآپارتمان نشینی و...البته نوع دیالوگ مانعی ندارد لیکن به عنوان مثال متاسفانه درهمین حال نام سریال رافراموش کردم اما خانم ادبی وشبنم مقدمی بازیگران آن بودندومربوط به دوره قجربود.درآن زمان نوع ادبیات به همان سبک بود ولی همان طور که عنوان شدادبیات امروزه خیلی بانوع ادباتی که آقای نعمت الله به آن علاقه دارندفاصله گرفته.
یه سریال فوق مسخره ی هندی