مردان ۴۰ سال به بالا آزمایش پروستات بدهند
متخصص جراحی کلیه و مجاری ادرار با بیان اینکه مشکلات ادراری و مثانه به شکل تکرر ادرار، شب ادراری، بیاختیاری و عفونتهای ادراری نشان داده میشود،گفت: باید مردان ۴۰ سال به بالا آزمایش پروستات بدهند.
خبرگزاری فارس: متخصص جراحی کلیه و مجاری ادرار با بیان اینکه مشکلات ادراری و مثانه به شکل تکرر ادرار، شب ادراری، بیاختیاری و عفونتهای ادراری نشان داده میشود،گفت: باید مردان ۴۰ سال به بالا آزمایش پروستات بدهند.
مهری مهراد، متخصص جراحی کلیه و مجاری ادرار، درباره «مشکلات ادرای در مردان و زنان»، اظهار داشت: مشکلات ادراری و مثانه به شکل تکرر ادرار، شب ادراری، بیاختیاری و عفونتهای ادراری نشان داده میشود.
وی ادامه داد: بیاختیاری ادراری در تمام سنین و جنسیت دیده میشود؛در کودکان به شکل شب ادراری، پرادراریو تکرر ادرار دیده شده و این مشکل در مردان و زنان نیز وجود دارد.
این متخصص جراحی کلیه و مجاری ادرار افزود: در خانمها بیاختیاری ادرار شایعتر است؛ دلیل آن نیز به خاطر مجاورت مثانه در کنار رحم بوده و باعث میشود در زنان باردار، زمان زایمان و دوران یائسگی برای خانمها این مشکل اتفاق بیفتد؛ چرا که مثانه در مجاورت رحم بوده و این باعث میشود مثانه را تحت تاثیر قرار دهد.
مهراد با بیان اینکه در مردان مشکلات ادراری ارتباط زیادی با پروستات دارد، یادآور شد: این مشکلات در آقایان بیشتر در سن پروستات شایع بوده و همه مردان پروستات دارند و از سن ۳۵ سالگی به بعد دچار بزرگی پروستات میشوند؛ ضمن اینکه در سن ۵۵ تا ۶۵ سالگی پروستات علامتدار میشود؛ به شکلی که ادرار کامل دفع نشده، قطع و وصل شده و به صورت قطره قطره خارج میشود.
متخصص جراحی کلیه و مجاری ادرار با اشاره به نشانههای دیگر مشکلات اداری پروستات در مردان، خاطرنشان کرد: از جمله مشکلات دیگری که در این حالت بوجود میآید، این است که شروع ادرار با تاخیر صورت میگیرد و فرد شبها چند بار برای رفتن به دستشویی بیدار میشود که اینها علامت بزرگی پروستات است.
مهراد ابراز داشت: بعد از جراحی پروستات یکی از عوارض این جراحی در آقایان این است که فرد دچار بیاختیاری ادرار میشود و ایجاد مشکل میکند؛ به همین دلیل توجه و بررسی این موضوع بسیار قابل اهمیت است.
وی در پاسخ به این پرسش که «چه عواملی باعث بزرگ شدن غده پروستات در مردان میشود؟»، بیان داشت: وقتی پروستات بزرگ میشود، انسداد ادراری ایجاد میکند؛ ضمن اینکه پروستات با افزایش سن بزرگ شده و این برای همه مردان اتفاق میافتد.
مهراد با اشاره به انواع بیماریهای پروستات ابزار داشت: پروستات چند نوع بیماری دارد؛ یکی بزرگی خوشخیم پروستات است و نوع دوم سرطان پروستاتیک بوده که از شایعترین سرطانهای مربوط به آقایان در دنیا است اما میتوان با یک آزمایش آن را غربالگری کنیم.
این متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تاکید کرد: باید همه مردان از سن ۴۰ سال به بالا هر ۶ ماه یکبار آزمایش چکاب پروستات انجام دهند؛ ضمن اینکه یکی دیگر از مشکلات پروستات التهابها و عفونتهای پروستات است؛ به شکلی که فرد دچار سوزش ادرار شده و این بیماری مزمنی است و ممکن است باید بیمار سه ماه آنتیبیوتیک مصرف کند و در این حالت دچار تکرر ادرار، سوزش و قطع و وصل شدن ادرار میشود.
مهراد در پاسخ به این پرسش که «چه مواد غذایی در ایجاد پروستات موثر و چه مواد غذایی در جلوگیری از آن تأثیر دارند؟»، گفت: هرچه زندگی سالمتر، غذاهای کم کالری و کم چربتر خورده شود، امکان ایجاد مشکلات پروستات را کم میکند؛ چرا که مصرف غذاهای چرب و شور از جمله عوامل سرطان پروستات است.
نظر کاربران
کلیه این موارد و داستان ها ، افرادی که در سنین بالا مبتلا به تورم و بزرگی پروستات خوش خیم هستند توصیه می شود به مدت سه شب و بعد از شام ، قبل از خواب یک قاچ خربزه با پوست میل کنند . با توکل به خدا ناراحتی آنها رفع خواهد شد .
پاسخ ها
داداش از راهنمایی شما سپاس گزاریم
ولی واقعا پوست خربزه را چگونه بخوریم
آدم های بالای ۴۰ سال اصلا دندان ندارند!
ببخشید هزینه را بیمه نمیدهد
اول بیمه را راضی کنید بعد
کار و کاسبی آزمایشکاه ها خرابه ؟