پرداخت ۲۰ هزار میلیاردی به شهرداریها از مالیات
رئیس سازمان امور مالیاتی از پرداخت حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان از محل دریافت مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۳۹۷ به شهرداری ها و دهیاری ها خبر داد.
ایسنا: رئیس سازمان امور مالیاتی از پرداخت حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان از محل دریافت مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۳۹۷ به شهرداری ها و دهیاری ها خبر داد.
امیدعلی پارسا، رئیس سازمان امور مالیاتی امروز (شنبه) با حضور در یک برنامه تلویزیونی با بیان این که کشور باید از طریق درآمدهای مالیاتی اداره شود، اظهار کرد: اگر درآمدهای مالیاتی نباشند، تورم رشد پیدا میکند که این به معنای فشار بیشتر به طبقه متوسط و حقوقبگیر و بازنشسته جامعه است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی همچنین بر ضرورت هوشمندسازی نظام مالیاتی تاکید کرد و گفت: با تکمیل طرح جامع مالیاتی و دریافت اطلاعات کامل مورد نیاز از سایر دستگاهها، شاهد نظام نوین مالیاتی مبتنی بر عدالت خواهیم بود.
پارسا با اشاره به حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان مالیات معوق مانده، اظهار کرد: فردا در بخشنامهای اعلام می کنیم کسانی که به ویژه در بخش تولید کل بدهی های معوقشان را تا پایان شهریور بپردازند همه جرائم مالیاتی آنها بخشیده خواهد شد و از پرداخت جرائم معاف خواهند شد.
او همچنین بر حمایت همهجانبه از تولید و اشتغال در کشور تاکید کرد و گفت: حمایت از تولید باید محدود، مشروط، کاهنده و تضمیندار باشد و صرفا تولیدکنندگان واقعی از این حمایتها بهرهمند شوند.
پارسا با بیان این که فرار و فساد مالیاتی خط قرمز این سازمان است، اظهار کرد: تلاش میکنیم با جلوگیری از فرار مالیاتی و هدفمند کردن معافیتهای مالیاتی و به حداقل رساندن آن به عدالت مالیاتی دست پیدا کنیم.
او با اشاره به رقم ۴۰ هزار میلیاردی فرار مالیاتی در کشور درباره مصادیق آن اظهار کرد: ارائه هرگونه اطلاعات خلاف واقع، اختفای درآمد و فعالیت اقتصادی، کتمان درآمد، مخالفت و ممانعت از دسترسی ماموران مالیاتی به مجموع اطلاعات مالی، انجام ندادن تکالیف قانونی و تنظیم قراردادهای صوری از جمله این تخلفات و جرائم مالیاتی است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی با بیان این که باید نظام مالیاتی مدرنی مستقر کنیم تا جرائم مالیاتی به حداقل برسد، اضافه کرد: این هدف فقط با هوشمند کردن نظام مالیاتی که در آن همه اطلاعات مالی و مالیاتی دستگاههای اجرایی، شرکت ها، بانک ها و مودیان مالیاتی را در اختیار سازمان مالیاتی قرار دهد، قابل تحقق است.
او پایانههای فروشگاهی و ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم را امکانی برای دستیابی به ریزدادههای مربوط به فعالیتهای اقتصادی ارزیابی کرد و گفت: با تکیه بر این ظرفیت ها، جمعآوری و نگهداری اطلاعات واقعی افراد و به دنبال آن تشخیص مالیات و ایجاد اظهارنامه های قابل اعتماد و باکیفیت میسر شده و به همین نسبت امکان اخذ مالیات متناسب با ثروت، درآمد و مصرف و نهایتا گسترش هر چه بیشتر عدالت مالیاتی فراهم میشود.
پارسا با بیان این که هنوز روح حاکم بر مناسبات و تشخیص مالیات سنتی است، اظهار کرد: باید همه اطلاعات مالی مربوط به ملک و املاک مردم، سایر دستگاه ها و بانک ها در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار بگیرد.
نظر کاربران
مالیات دادن حرام چون خرج ۲۰ملیون افغانی مفت خوراویزون میش وبودجه ومنابع کشورشغلامون اشغال کردن
پاسخ ها
ایا میشه بفرمائید شما چرا افغان ستیز هستید ?