۸۸۷۳۹
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

دلیل ۵۰ درصد طلاق ها در کشور چیست؟

وزیر کشور با بیان این که ۶۳ درصد از افراد معتاد متاهل و ۵۳ درصد شاغل هستند گفت: علت ۵۰ درصد از طلاق‌های کشور مساله "اعتیاد" است.

خبرگزاری ایسنا: وزیر کشور با بیان این که ۶۳ درصد از افراد معتاد متاهل و ۵۳ درصد شاغل هستند گفت: علت ۵۰ درصد از طلاق‌های کشور مساله "اعتیاد" است.

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در نشست مشترک با مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و اعضای کانون مداحان کشور، گفت: با توجه به این که جامعه مداحان به عنوان یکی از شبکه‌های اجتماعی موثر و دارای جایگاه بالا در جامعه هستند، وزارت کشور در راستای رویکرد اجتماعی کردن موضوع اعتیاد نشست‌های متعددی را با تشکل‌های مهم برگزار می‌کند که کانون مداحان نیز به لحاظ این تاثیرگذاری یکی از مهم‌ترین شبکه‌های موثر جامعه محسوب می‌شود.

وی افزود: جامعه امروز ما به یک بلایی به نام مواد مخدر و قاچاق دچار شده است، بعد از سیاست‌های ۱۱ گانه ابلاغیه رهبری به ستاد مبارزه با مواد مخدر این امر بسیار مهم تلقی شده و ایشان مبارزه با مواد مخدر را به منزله جهاد تلقی کرده‌اند.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان این که تا کنون زحمات زیادی در حوزه مبارزه با مواد مخدر کشیده شده، گفت: علی‌رغم این تلاش‌ها امروز نمی‌توانیم بگوییم که توانسته‌ایم مواد مخدر و این بلای اجتماعی را کنترل و مدیریت و دغدغه جامعه را حل کنیم.

وزیر کشور با اشاره به وجود ۲۷۰۰ شهید مواد مخدر گفت: علاوه بر این رشادت‌ها کشور ما هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی بسیار بالایی را پرداخت کرده است اما کماکان در حوزه مبارزه با مواد مخدر از قاچاقچیان عقب هستیم.

رحمانی فضلی گفت: با توجه به گردش مالی بسیار بالایی که در حوزه مواد مخدر وجود دارد از لحاظ اقتصادی برای قاچاقچیان می‌صرفد به طوری که اگر در مرز هر کیلو مواد مخدر ۲۰۰ میلیون تومان باشد در داخل کشور با ۵۰۰ میلیون تومان عرضه می‌شود لذا این گردش مالی بالا از لحاظ اقتصادی به قدری وسوسه انگیز است که علی‌رغم تلاش‌ها از قاچاقچیان عقب هستیم.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: اگر در گذشته تنها ماده مخدر تریاک محسوب می‌شد، امروز انواع و اقسام آن به ویژه مخدرهای صنعتی افزایش یافته و به صورت خطرناک مورد استفاده قرار می‌گیرند، به طوری که برای هر امراض و بیماری یک نوع از این مخدرهای صنعتی جایگزین درمان معرفی می‌شود که نمونه‌های بارز آن تجویز برای استرس، افسردگی، کاهش یا افزایش وزن، تمرکز در شب‌های امتحان برای دانشجویان، نارسایی‌های جنسی و پوست و غیره هستند. با توجه به این که آگاهی جامعه از مصرف این مواد کم است آن‌ها نمی‌دانند حتی یک یا دو بار مصرف این قرص‌ها امکان بازگشت را از افراد می‌گیرد و بر همین اساس در حال حاضر یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد در کشور وجود دارد.

وزیر کشور اظهار کرد: از سال ۸۶ به بعد از هر نظرسنجی که توسط دستگاه‌های مختلف صورت گرفته اولین دغدغه مردم و خانواده بحث اعتیاد بوده و بیکاری دغدغه دوم آن‌ها محسوب می‌شود.

وی اظهار کرد: اگر این تعداد معتاد هر کدام دارای چهار عضو در خانواده باشند در حال حاضر می‌توان گفت ۶ میلیون نفر به صورت مستقیم با مواد مخدر ارتباط دارند.

به گفته دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ۶۳ درصد معتادان متاهل و ۵۳ درصد شاغل هستند. همچنین ۵۰ درصد از طلاق‌های کشور نیز به علت اعتیاد صورت می‌گیرد که اگر برای هر زوجی که طلاق می‌گیرند دو فرزند را متصور شویم به یک مقوله بسیار گسترده از آسیب‌ها در جامعه مواجهیم.

وی درباره کاهش سن اعتیاد در کشور نیز گفت: براساس نظرسنجی‌های صورت گرفته متاسفانه ۲۰ درصد از معتادان دارای مدرک لیسانس و ۷۰ درصد دیپلم دارند. همچنین ۴۶ درصد از زندانیان افرادی هستند که مستقیم با مواد مخدر ارتباط داشته‌اند و ۲۵ درصد از زندانیان نیز به صورت غیر مستقیم با مواد مخدر در ارتباط بوده‌اند.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: علیرغم تلاش‌های صورت گرفته شاهد چنین آمارهایی هستیم و اگر این تلاش‌ها از سوی دستگاه‌های ذیربط صورت نمی‌گرفت قطعا شاهد یک فاجعه گسترده‌ بودیم.

به گفته دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، بسیاری از روش‌های قبلی و ناتوانی‌هایی که در گذشته وجود داشته باید جبران شود و بر همین اساس تصمیم وزارت کشور بر اجتماعی کردن موضوع اعتیاد و بردن نگرانی و حساسیت آن در بین مردم بوده است.

وی با تاکید بر این که پیشگیری، درمان، مقابله و صیانت از معتادان ترک کرده از مهمترین برنامه‌های اجتماعی وزارت کشور در حوزه مواد مخدر است، خاطرنشان کرد: در امر مقابله پلیس وظیفه اصلی را دارد اما بحث پیشگیری، درمان و صیانت از معتادان موضوعاتی هستند که باید با مشارکت و درگیر کردن عموم جامعه صورت بگیرد که در این مسیر باید به دنبال تاثیرگذارترین جریان‌های اجتماعی در جامعه باشیم.

وی کانون مداحان را یکی از بزرگترین جریان‌های اجتماعی، موثر و بااهمیت در جامعه عنوان کرد و افزود: امروزه ngoها به عنوان رکن پنجم دموکراسی در جهان مطرح هستند و خوشبختانه ایران از ۱۴۰۰ سال قبل با داشتن تشکل بزرگ کانون مداحان به خوبی در این عرصه فعالیت کرده و امروز می‌تواند به عنوان یکی از بازوان پرتوان دولت در کاهش آسیب‌های مواد مخدر وارد شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج