واکنش ابطحی به مصاحبه سردار نظری درباره ۱۸ تیر
ابطحی (رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت اصلاحات) به مصاحبه اخیر فرهاد نظری فرمانده انتظامی وقت تهران در حوادث کوی دانشگاه واکنش نشان داد.
برترینها: سهشنبه شب گذشته، سردار فرهاد نظری (فرمانده سابق نیروی انتظامی تهران) در ارتباط تلفنی با برنامه جهانآرا که از شبکه افق پخش شد، با اشاره به ماجرای کوی دانشگاه ۷۸ در واکنش به اینکه «در گزارشی که شورای عالی امنیت ملی وقت در آن زمان منتشر کرد، شخص او محکوم شده و ورود ناجا هم به کوی دانشگاه مورد اعتراض قرار گرفته است»، گفت: «آمدند نشستند و گزارش را تنظیم کردند و آن را در روز جمعه قرائت کردند. اما شما هم این گزارش را ببینید، اصلا چیزی بهنام آدمربایی و گروگانگیری در دو مرحله نمیبینید، آنها نوشتند پلیس را بردند در محلی نگهداری کردند و تعریف قانونی را به مردم نگفتند».
پس از اظهارات سردار نظری، ابطحی (رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت اصلاحات) به مصاحبه اخیر فرهاد نظری فرمانده انتظامی وقت تهران در حوادث کوی دانشگاه واکنش نشان داد که در ادامه می خوانید:
نظر کاربران
ازاینکه بعد از بیست سال به فکر آقای نظری هستید ممنونیم
ابطحی یک مجرم سوءسابقه دار است پس حرفهایش وجاهت قانونی و عقلی ندارد.