بهزاد نبوی: باید از روحانی دفاع کرد
نایب رئیس مجلس ششم با اشاره به تنگناهای دولت تدبیر و امید در اداره کشور گفت: من سینه چاک آقای روحانی نیستم ولی باید از او دفاع کرد. قویترین دولت هم نمیتواند از پس بحران کنونی برآید. مسئولیت دولت باید با اختیاراتی همراه باشد.
خبرگزاری ایرنا: نایب رئیس مجلس ششم با اشاره به تنگناهای دولت تدبیر و امید در اداره کشور گفت: من سینه چاک آقای روحانی نیستم ولی باید از او دفاع کرد. قویترین دولت هم نمیتواند از پس بحران کنونی برآید. مسئولیت دولت باید با اختیاراتی همراه باشد.
جمعی از اعضای کارگروه راهبردها، سیاستها و برنامههای شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با «بهزاد نبوی» نایب رئیس مجلس ششم و وزیر صنایع دولت چهارم دیدار کردند.
در این دیدار نبوی با اشاره به محدودیت دولت در اجرای برنامههای خود گفت: الان ۶۰ درصد اقتصاد در اختیار نهادهای خارج از دولت است؛ دولت در اقتصاد نقش ندارد. اداره رادیو و تلویزیون در اختیار دولت روحانی نیست. مسؤولیت دولت باید با اختیاراتی همراه باشد. وی تصریح کرد: الان دولت در اقتصاد و در سیاست خارجی اختیاری ندارد. باید به میزان توان دولت برای ورود و دخالت در این حوزهها توجه کرد. از دولت چه میخواهیم؟ دولت چه میتواند بکند؟ وظیفه وزرا چیست؟ مشکلات دولت از ایرادهای ما بزرگتر است. غیر از روحانی چه گزینهای داشتیم؟ ما درست عمل کردیم. ما در حد امکانات عمل کردیم. نباید این واقعیتها را فراموش کرد.! باید به امکانات توجه کنیم و گزینهها را در نظر بگیریم.
نبوی در پاسخ به پرسشی در مورد نقش دولت در شرایط موجود گفت: آدرس غلط ندهیم. در مورد اینکه اصلاح طلبان وضع موجود را ناشی از سو مدیریت و عملکرد دولت میدانند، باید بگویم من هیچ رابطه نزدیکی با آقای روحانی نداشتهام. وقتی ایشان به مرکز تحقیقات استراتژیک آمدند، من بیرون آمدم. من سینه چاک آقای روحانی نیستم ولی باید از او دفاع کرد. قویترین دولت هم نمیتواند از پس بحران کنونی برآید. مخالفان میگویند عامل آن ناکارآمدی دولت است. چقدر این عامل تأثیرگذار است؟ کارهای مهمی وجود دارد مانند توزیع کالا در میان مردم. شیر ۲ هزارتومانی به بالای ۵ هزارتومان رسیده است.
نباید مردم را مأیوس کرد
نبوی ضمن هشدار نسبت به تبعات مأیوس شدن مردم و با بیان اینکه انتخابات نظام را بیمه میکند، تاکید کرد: مهمترین چالشهای پیشروی جریان اصلاحطلبی و درواقع کشور، مسائل اقتصادی و سیاست خارجی است. در دوره احمدینژاد با بالا رفتن قیمت نفت پرداخت نیز ۷ برابر شدن واردات در مقایسه با دوره خاتمی پرداخت یارانه شروع شد. یارانههایی که ۲۲ هزار تومان تصویب شده بود به شکل ۴۵,۵۰۰ تومان پرداخت شد، آن هم نه به اقشار خاص، بلکه به همه. سرمایهگذاری تعطیل شد و همه پولها صرف هزینههای جاری شد و سر سفرههای مردم آمد.
وی افزود: شعار یارانه ۵۰ هزارتومانی آقای کروبی هم خیلی گرفت. من تقاضای رسیدگی به اقتصاد و بازنگری در سیاست خارجی را بر این اساس مطرح کردم. با تحریمهای بینالمللی یارانهها ادامه یافت ولی دیگر درامد ارزی نبود و این وضعیت در دوره روحانی ادامه یافت.
نبوی تصریح کرد: با امضای برجام تصور میشد شرایط تغییر کند. نه اینکه همه مسائل حل شود، بلکه راه برای سرمایهگذاری خارجی باز شود. سرمایه برای طرحهای کلان و زیربنایی بیاید. برای حل مشکلات اقتصادی موجود باید سالانه ۶۰ میلیارد دلار در کشور سرمایهگذاری شود، تا اشتغال در سطح فعلی بماند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: از زمان احمدی نژاد تاکنون ۱۰ درصد این منابع هم تأمین نشده است. اقداماتی پس از برجام انجام شد که نتوانستیم از موقعیت ایجاد شده استفاده کنیم. هیأتهای بزرگ تجاری از شرق آسیا و اروپا برای یافتن شرایط سرمایهگذاری به ایران میآمدند. اما در اثر سیاستهای غلط و ماجراجوییها، تقریباً همه آنان دست خالی برگشتند. هرچند قراردادهای مهمی با توتال، بویینگ و ایرباس هم امضا شد.
نظر کاربران
پاسخ گوی گند کاریتون تا اینجا رو بدید مابقی پیشکش
بله با اين عملكرد قوي بايد هم دفاع كرد
ماشالا به اين رو
جناب فتنه گر۸۸ تودیگه حرف نزن. همین جناح سیاسی وتفکرات شما هم اکنون بر سیاست خارجی واجرایی کشور حاکم شده که اینطور بدبختمون کردید.
مفت خور
دفاع کن عمو جان؟!!!!!!
حتما تو یکی اصلا دریق نکن چه مشکلی داری همه چیز آماد برایت ما هم بخاطر دورغگوهایشان سر کارمان گذاشت دریق نمی کنیم
اقا بهزاد همین سکوت وارامش مردم وحیای انها خود پشتیبانی بزرگی برای اقای روحانیست،بله شما کاملا درست میفرمایید شرایط بسیار سخت است.اما یک چیز خاطر مردم را اذیت میکند،انهم رشد یکشبه افراد وعدم برخورد مناسب با این ناهنجاریهاست از خردو کلان
خوب ای هرفها را در صدا وسیمای منفور برای مردم عادی هم مطرح کنید تا بدانند عملا دست دولت را بسته اند ما میگوییم چرا دولت نمیتواند گرانی را کنترل کند؟ میبینیم صداوصیما همش ابدبختیها صحبت میکند؟بابا قیامتی هم هست بخدا باور کنید خدایی هم هست!!!!!!پول ومقامات دراین دنیا میمانند والا بلاا آه مظلوم یقع گیره ها
آقای هفده یوس ماهی ۱۶۰ ملیون حقوق برای یک مدیربانک سرمایه ! توی نفهم بگو دیگه جا دارد؟!
اقای نبوی یادم می ایددرزمان صدارت تان یکبارگفتیدالبته درمجلس که هرکی ازمن دوتاکمترماشین گرفته منواستیضاح بکنه!؟که خشبختانه؟یابدبختانه!؟همگی خفه شدند!اری اینچنین است ای برادر؟