چرا حجم اینترنت زود تمام میشود؟
اگرچه کمفروشی بستههای اینترنتی توسط برخی از شرکتهای ارائهکننده خدمات اینترنتی به اثبات رسیده، اما دلایل مختلفی نیز وجود دارد که ممکن است به زود تمام شدن بستههای اینترنتی کاربران منجر شود.
خبرگزاری ایسنا: اگرچه کمفروشی بستههای اینترنتی توسط برخی از شرکتهای ارائهکننده خدمات اینترنتی به اثبات رسیده، اما دلایل مختلفی نیز وجود دارد که ممکن است به زود تمام شدن بستههای اینترنتی کاربران منجر شود.
یکی از دغدغههای همیشگی کاربران بستههای اینترنتی، احتمال کمتر بودن حجم اینترنت دریافتی نسبت به حجم خریداریشده است.
درواقع کمفروشی اینترنت یکی از مسائلی است که کاربران شرکتهای اینترنتی همواره گوشه ذهن خود دارند و پیش میآید که نگران کمفروشی در حجم یا سرعت کمتر از سرعت اسمی خریداری شده باشند. با وجود این، دلایل زیادی هم وجود دارد که ممکن است به اتمام حجم بستههای اینترنتی زودتر از چیزی که کاربران تصور میکنند، منجر شود.
زمانی گفته میشد آنهایی که میگویند کمفروشی صورت میگیرد، باید به این نکته توجه داشته باشند که در گذشته مشترکان چند عکس و یا مطلب مکتوب را دانلود میکردند و حجم اینترنت آنها برای مدت بیشتری دوام میآورد اما اکنون همین که سه تا چهار فایل ویدئویی دانلود میشود، چند برابر فایلهای عکس و مکتوب حجم مصرف میشود.
همچنین دلایل متعددی برای تصور کمفروشی افراد عنوان میشد؛ از جمله اینکه در برخی موارد امنیت مودم وایفای مناسب نبوده و پسورد اینترنت توسط دیگران شناسایی شده و حجم اینترنت آنها مورد استفاده قرار گرفته است. مورد دیگر اینکه بهروزرسانی نرمافزارها به صورت اتوماتیک و مدیریت نشده انجام می شود.
دلایل زود تمام شدن حجم اینترنت چیست؟
بهروزرسانی و فعالیت خودکار نرمافزارهای نصبشده روی دستگاههای شما (گوشی، تبلت و…) در زمان اتصال به اینترنت، یکی از دلایل زود تمام شدن حجم اینترنت است. در صورتی که برنامههای نصبشده روی دستگاههای خود را برای حالت بهروزرسانی خودکار فعال کردهاید، حالت خودکار آن را لغو کنید تا بتوانید هر زمان که مایل بودید این فرآیند بهروزرسانی را انجام دهید.
استفاده از نرمافزارهای مالتیمدیا (مانند اینستاگرام، تلگرام و …) هم یکی از مواردی است که حجم اینترنت زیادی میطلبد. به دلیل دانلود تصاویر و ویدئوهایی که حجمهای بیشتری در مقایسه با فایلهای نوشتاری دارند، استفاده از این نرمافزارها موجب بیشتر شدن استفاده از حجم اینترنت میشود.
هک شدن احتمالی مودم هم میتواند یکی دیگر از دلایل زود تمام شدن اینترنت باشد. درواقع ممکن است مودم به هر روشی هک شده باشد و فردی که اقدام به این کار کرده، از حجم اینترنت شما مصرف کند و موجب زودتر تمام شدن حجم اینترنتتان شود. برای مقابله با این موضوع میتوانید رمز مودم خود را تغییر دهید یا موضوع را با سرویسدهندهی خود در میان بگذارید تا از ادامهی مصرف اینترنتتان توسط شخص دیگر جلوگیری کنید.
خدمات اینترنت خود را آزمایش کنید
در عین حال، با توجه به اهمیت موضوع سنجش سرعت و کیفیت اینترنت پرسرعت، سامانههای ایجادشده توسط اپراتورها در بخش خدمات الکترونیک وبسایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به صورت متمرکز و سامانیافته آورده شده است. مشترکان به منظور سنجش سرعت و کیفیت میتوانند اپراتور سرویسدهنده خود را در این بخش انتخاب و نسبت به سنجش پارامترهای سرویس خود اقدام کنند.
کاربران برای اطمینان از کیفیت و سرعت اینترنت خود میتوانند بسته خریداریشده خود را راستیآزمایی کنند. آنها برای آگاهی از کیفیت اینترنت خود میتوانند به سامانه سنجش سرعت و کیفیت اینترنت اپراتورها که در رگولاتوری قرار داده شده مراجعه کنند و سرویس خود را بررسی کنند و از انطباق این شرایط با قرارداد خود مطمئن شوند.
مشترکان شرکتهای ارائهدهنده خدمات انتقال داده میتوانند از طریق لینکهای معرفی شده نسبت به سنجش شاخصهای کیفیت سرویس دریافتی خود از قبیل latency، packet loss، سرعت دانلود و آپلود اقدام کرده و در صورت عدم تطبیق موارد فوق با مقادیر مندرج در قرارداد سرویس نسبت به درج شکایت بر اساس کد رهگیری تخصیصیافته توسط سامانه اپراتور اقدام کنند.
نظر کاربران
چون به دزدی عادت داریم و حروم و حلال سرمون میشه
پاسخ ها
ببینین این شرکت ها در دست کدوم اقازاده هاست یه سرچ در گوگل همه چیو نشونتون میده
احسنت
اگرچه کمفروشی اپراتورها اثبات شده ولی چون اینجا ایران و بهشت دزدان است لذا مردم باید کمتر از حدی که پول میپردازند از حجم بسته استفاده کنند تا این شرکتهای بسیار دوست داشتنی بتوانند از جیب مردم روز به روز ثروتمندتر شوند.همچنین هرگز نباید از این شرکتها ناراضی باشید و شکایت کنید،چون بجایی نمیرسید.عزیزان لطفا به به و چه چه فراموش نشود.
چون شرکتها دزدی میکنن
آقای نویسنده شوخی میکنید چه فرض کردید این دوره همه این موارد ابتدایی را ببندند مشکل کم فروشی نیست مشکل ربع از کل فروشیه یعنی یک گینگ میخرید یک چهارم را استفاده میکنید اخطار هشتاددرصد میاد واقعا ظلم میکنید اثبات میکنم
یک ده درصد مالیات هنگام خرید
دو. بیست درصد هنگام اخطار مصرف هشتاد درصد داده نمیشه
سه بیست درصد گرانفروشی نود و هشت نسبت به سال قبل
یار شاطر باشید نه بار قاطر
حجم یعنی دزدی
با حجم کلاهبرداری میکنند با پررویی
یه مرد میخواد این شرکتای کم فروش رو انفصال دایم بکنه . آدم باید خیلی حیوون باشه که کم فروشی بکنه . اگه ثابت شده کم فروشی میکنن چرا معرفیشون نمیکنید؟؟؟ چرا برخورد نمیکنین؟؟؟؟ پس شما هم شریک جرم هستید . پس شما هم مورد لعنت مردم هستید......
اینا همش بهانه است. من فقط تلگرام دارم و دانلود فایلها رو مسدود کردم و فقط بصورت انتخابی و خیلی محدود عکسها و فیلمها رو باز میکنم اما بازم چشم بهم میزنی حجم نت تموم شده. حالا چ اینترنت ثابت، چ اینترنت سیمکارت فرقی نمیکنه
دزدی تمام... حالا وقتی سرعت افتضاحه چرا سریع تموم میشه... عدالت اینه اونی که از سرعت بالاتری استفاده میکنه قیمت بیشتری بده نسبت به اونی که همون بسته رو گرفته و سرعت کمتری داره ازش استفاده میکنه
ملت دانا == کلیه خدمات
فقط دزدی عادت کردن درهمه چیز ایرانی دزد
من که مشکلی ندارم با دوستام تصویری هم مکالمه میکنم
این همه توضیح بدرد ما نمی خورد...سرعت کم..دزدی وتخلیه حجم ... هم زیادی...ما که سالهاست با اینترنت سرو کار داریم..و..میدانیم این حرفها همه اش توجیه است...
اصلا این اینترنت شما یک عکس رو هم به سختی باز میکنه . این دزدی آشکاره قبلا سرگردنه اموال مردم رو غارت می کردند الان مدرن دزدی می کنند.
دزدی زیاد شده قبلا هم دانلود بود الان یکسالیه بسته زده ۱۴ تا میخری ۱۶ حساب میشه بعد هم زود با دوتا دیدن متن وعکس تمام میشه
مثل همین مخابرات شهر ایلام اشتراک ۱۰۰ گیگ ماهیانه داشتم با پهنای ۲ مگ ضمن اینکه سرعتش خیلی کند بود بعد حداکثر ۱۰ روز تمام میشد تا بالاخره من و و اقربای نزدیکم ان را برچیدیم
درسایتی خوندم ایران در شرق اسیا ازتوزیع حجم اینترنت اخرین کشور است
ایران زادگاه دزدان غیور . کشور از ریشه فاسد هست