۸۷۳۷۴
۳ نظر
۵۰۰۷
۳ نظر
۵۰۰۷
پ

لحن حسن روحانی یادآور کیست؟

صادق زيباكلام گفت: روحاني بر عكس اصولگرايان كه با زبان غيض و غضب با دنيا صحبت مي‌كنند، لحن ديگري را برگزيده است. لحن او يادآور لحن هاشمي‌رفسنجاني در دهه ۱۳۷۰ و لحن «گفت‌وگوي تمدن‌هاي» خاتمي در دهه ۱۳۸۰ است.

روزنامه اعتماد: صادق زيباكلام دولت قبلي در عرصه بين‌المللي اعتقاد داشت كه «هر كي با ما نيست دشمن ما است». دولت روحاني اما آن نگاه را كنار گذاشته و دست دوستي به سمت دنيا دراز كرده است.

روحاني بر عكس اصولگرايان كه با زبان غيض و غضب با دنيا صحبت مي‌كنند، لحن ديگري را برگزيده است. لحن او يادآور لحن هاشمي‌رفسنجاني در دهه ۱۳۷۰ و لحن «گفت‌وگوي تمدن‌هاي» خاتمي در دهه ۱۳۸۰ است.

لحن او به جاي آنكه به ديگران با سوء ظن، بدبيني و دشمني نگاه كند، معتقد است كه «هر كه با ما دشمني نكند ما با او حاضر هستيم دوستي كنيم». چنين است كه راهي داووس شده است. به جاي محكوم كردن داووس به سرمايه‌داري، به پليدي و ظلم، او مي‌خواهد ببيند كه آيا مي‌شود در داووس گامي به نفع ايران برداشته شود.

جك استراو حرف درستي زد وقتي به غربي‌ها گفت كه شما را به خدا اشتباه دوران خاتمي را تكرار نكنيد. به نظر مي‌رسد كه دولت اوباما متوجه آن اشتباه تاريخي شده و دارند تلاش مي‌كنند جلوي اصولگرايان تندرو را بگيرند. اگر روحاني موفق نشود، در ايران «نلسون ماندلا»، «واسلاوهاوي» يا «آن سان سوشي» به قدرت نخواهند رسيد بلكه كس ديگري براي هشت سال قدرت را در دست خواهد گرفت و مملكت را به اندازه ۸۰ سال به عقب خواهد برد.

همچنان كه هشت سال مديريت اصولگرايان تبعات سنگيني براي كشور به بار آورد. روحاني در داووس حرف خاصي ندارد، الا اينكه مي‌خواهد بگويد «با كسي سر جنگ نداريم». روحاني در داووس مي‌خواهد بگويد اگر شما حقوق، مصالح و منافع ايران را محترم شماريد ما هم به حق خودمان قانع هستيم و چيزي بيش از حق‌مان نمي‌خواهيم.

نه كشور ثالثي را مي‌خواهيم از روي زمين محو كنيم. اگر به اقليت شيعه‌هايي درجايي ظلم شود قطعا به آنها كمك خواهيم كرد همچنان كه اگر سني‌ها مورد ظلم واقع شوند بي‌تفاوت نخواهيم نشست. داووس براي روحاني و ايران پلتفرم مناسبي است كه ايران اسلامي اعلام كند كه نه سوداي مديريت جهاني دارد و نه طالب مرگ و نابودي ملت، كشور، فرهنگ و تمدن است.

داووس براي روحاني پلتفرمي است كه اعلام كند همه دولت‌هايي را كه در جريان يك فرآيند دموكراتيك به قدرت رسيده‌اند به رسميت مي‌شناسد، به آنان احترام گذاشته و مخاطبينش صرفا ملت‌ها نيست بلكه براي دولت‌هاي آن ملت‌ها هم احترام و ارزش قائل است. در يك كلام داووس براي روحاني و ايران فرصت مناسبي است تا بخشي از ستم‌هاي رفته بر وجهه ايران در عرصه بين‌المللي را جبران كند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • maryam

    سلام بر مردان خدا.موفقیت شما آرزوی ما ایرانیهاست.دوستون داریم

  • فرور

    والا تا به امروز که چیز مثبتی ندیدیم جز جو روانی که دیگه روی مردم نیست، امیدوارم این پاچه خواریای غربی جواب بده بلکه ارزونی بشه دولتای قبلی که کاری نتونستن کنن اگه هم زمانی ارزونی بود باج دهیمونم زیاد بود:D

  • رعد

    فرور اینکه شما چیز مثبتی ندیدی به خاطر منفی نگریه خودته.ما هم از پاچه گیری چیزی ندیدیم شما دیدی نمیدونم!!!!
    واقعا باید تاسف خورد به حال اشخاصی که صلح طلبی رو پاچه خواری!!!میدونن.همین طور رفتار میکنید که دنیا به ما به چشم تروریست نگاه میکرد.
    باز دم این آقایون و آقای ظریف گرم که نشون دادند ما تروریست نیستیم.
    البته افکار یه عده معلوم الحال که دیگه نمیشه به کل ملت تعمیم داد.امیدوارم این افکار هم درست بشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج