علل مرگ مادر بشاگردی تشریح شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تشریح علل مرگ مادر بشاگردی گفت: با همکاری سایر نهادهای حمایتی، فضای اقامتی در شهرستانهای میناب و جاسک جهت استقرار مادران مناطق صعبالعبور تامین میشود.
خبرگزاری فارس: حسین فرشیدی، رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن اظهار تاسف از مرگ مادر باردار در منطقه گافر بشاگرد و ابراز همدردی با خانواده وی اظهار داشت: در حوزه سلامت از جمله سلامت مادران، مولفههای متعددی دخیل هستند که تعداد قابل توجهی از آنها در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی و وزارت بهداشت نیست.
وی در ادامه افزود: مناطق تحت پوشش شهرستان بشاگرد و شرق استان به خصوص منطقه گافر بشاگرد از نظر شاخصهای توسعهای و دسترسی به خدمات عمومی شرایط مناسبی ندارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در این منطقه از بشاگرد با جمعیت حدود ۳۲۰۰ نفر در ۲۳ روستا و پراکندگی بسیار جمعیت، از نظر شاخصهای عمومی و اولیه از قبیل راه ارتباطی مناسب، آب آشامیدنی و بهداشتی، امنیت غذایی، امکان دسترسی به خط ارتباط تلفنی و سایر نیازها از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و از مناطق بسیار محروم کشور محسوب میشود.
فرشیدی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی جهت ارتقاء دسترسی و ارائه خدمات بهداشتی درمانی در منطقه مذکور سال گذشته پیرو تلاشها و پیگیریهای معاونت بهداشتی دانشگاه، مجوز راهاندازی مرکز خدمات جامع سلامت از سوی وزارت بهداشت اخذ شد و مرکز خدمات جامع سلامت «سیت ما سیتی» راه اندازی شد و شروع به کار کرد و پرسنل مرکز به صورت سیاری کلیه مراقبتهای اولیه بهداشتی درمانی را با توجه به پراکندگی بالای جمعیت در منطقه به صورت فعال ارائه میدهند.
وی با اشاره به علل فوت مادر باردار در منطقه بشاگرد افزود:علیرغم تمام شرایط فوقالذکر و عدم امکان دسترسی مناسب ارتباطی طی دوران بارداری، ۷ بار توسط همکاران تیم سلامت (پزشک و ماما ) به صورت فعال مورد مراقبت قرار گرفته بوده است و با توجه به وضعیت مادر (پنجمین حاملگی در سن 25 سالگی و داشتن یک مورد سقط) و شرایط منطقه مسکونی، توصیه اکید مبنی بر استقرار در نزدیکترین بیمارستان ممکن چند روز قبل از موعد زایمان شده بود
اما متاسفانه این موضوع مورد توجه قرار نگرفته و محقق نشده و در نتیجه زایمان مادر در منزل و توسط مامای محلی انجام میگیرد که پس از زایمان، دچار عارضه احتباس جفت و در نهایت عوارض ناشی از آن بدلیل عدم امکان مداخله مناسب و به موقع به علت تاخیر در رسیدن به مرکز بیمارستانی شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابراز داشت: برخلاف خبر ارسالی در تاریخ وقوع این اتفاق، مرکز بهداشتی درمانی سیت با حضور پزشک و ماما فعال بوده و از طرفی با توجه به وضعیت مسیر ارتباط و دسترسی زمینی به منطقه مذکور، امکان تردد آمبولانس در مسیرهای صعبالعبور در منطقه وجود ندارد، با این وجود با توجه به گشایش ایجادشده در ظرفیت ناوگان آمبولانسی استان، تعداد سه دستگاه آمبولانس در سالجاری به شهرستان مذکور اختصاص داده شده است.
وی در پایان بیان داشت: بنظر منطقی میرسد با همکاری سایر نهادهای حمایتی، تامین فضای اقامتی در شهرستانهای میناب و جاسک جهت استقرار مادران مناطق صعبالعبور جاسک و بشاگرد در اواخر بارداری برای جلوگیری از موارد مشابه در آینده کمککننده باشد.
نظر کاربران
بعد یه عده سال هاست گیر دادن بزرگراه تهران شمال کی افتتاح میشه! اخه چرا انقد تبعیض قائل میشین؟
خوب اینهارابرای رییس جمهوربگوتاوزیرراه رابفرستدراههای انهارادرست کندتاامکان دسترسی به مرکزاستان راداشته باشندکه تلفات نداشته یاکمترداشته باشند
تو سن 25 سالگی 5تا زایمان!! ؟؟ سر پدر بچه ها سلامت!
لطفا بهونه تراشی نکنید مقصر اصلی شما هستید الان وزیر راه میاد میگه مناطق صعب العبور زن و شوهرها تا اطلاع ثانوی بچه دار نشید