سنتکام: همچنان نگران احتمال حمله ایران هستیم
رئيس ستاد فرماندهی مركزی ارتش آمريكا (سنتكام) میگوید: ایران پس از آماده سازی نیروهای خود برای حملۀ احتمالی به نیروهای آمریکایی در خلیج فارس، تصمیم گرفته است که محاسباتش را بار دیگر بررسی کند؛ با این وجود اکنون خیلی زود است نتیجه گیری کنیم که تهدیدات برطرف شدهاند.
انتخاب: رئيس ستاد فرماندهی مركزی ارتش آمريكا (سنتكام) میگوید: ایران پس از آماده سازی نیروهای خود برای حملۀ احتمالی به نیروهای آمریکایی در خلیج فارس، تصمیم گرفته است که عقب نشینی کرده و محاسباتش را بار دیگر بررسی کند؛ با این وجود اکنون خیلی زود است نتیجه گیری کنیم که تهدیدات برطرف شدهاند.
این سخنان را روز پنجشنبه رئيس ستاد فرماندهی مركزی ارتش آمريكا در غرب آسيا موسوم به «سنتكام» بیان کرد.
ژنرال فرانک مککنزی که در بغداد، در مقر ستاد مرکزی ائتلاف بینالمللی تحت رهبری آمریکا برای مبارزه با داعش حضور داشت، در جریان مصاحبه با سه گزارشگر گفت که او همچنان نگران احتمال حملۀ ایران است و به همین دلیل نمیخواهد درخواست اعزام نیروی اضافی به منطقۀ خلیج فارس برای تقویت مواضع دفاعی آمریکا مقابل موشکها یا دیگر سلاحهای ایران را لغو کند.
او گفت: «در واقع باور ندارم که تهدیدات کاهش یافته است... از نظر من تهدید بسیار واقعی است.»
تنش میان ایران و آمریکا از زمان خروج واشنگتن از توافق هستهای سال ۲۰۱۵ میلادی و تحریم دوباره ایران افزایش یافته است. ماه گذشته آمریکا در واکنش به آنچه تهدید قریب الوقوع خوانده میشد، اعلام کرد که یک ناو هواپیمابر و مجموعهای دیگر از تجهیزات نظامی خود را به این منطقه گسیل داشته است.
ژنرال فرانک مککنزی به خبرنگاران گفت: «ارزیابی من این است که این کار آمریکا باعث شد ایرانیها کمی عقبنشینی کنند اما مطمئن نیستم که از نظر استراتژیک نیز دست به عقبنشینی زده باشند.»
او افزود که آمریکا به اندازۀ کافی قدرت خود را برای ایجاد حالت «بازدارندگی» در ایران بدون آنکه تهران را تحریک کند، نشان داده است. او با اشاره به استقرار سریع ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در خلیج فارس همچنین چهار بمب افکن ب-۵۲ و باتریهای اضافی سامانه پدافند هوایی پاتریوت گفت: «ما این گامها برداشتیم تا به ایرانیان نشان دهیم که توانایی دفاع از خود را داریم.»
ژنرال فرانک مککنزی همچنین در جریان این گفتگو اعلام کرد که موقعیت هواپیماهای نظارتی را تغییر داده است تا بر وضعیت در عراق و خلیج فارس با دقت بیشتری نظارت شود.
ژنرال فرانک مککنزی گفت: «بطور کلی همۀ اینها باعث شد که آنها به نوعی به عقب برگردند و دوباره به محاسبۀ اوضاع بپردازند.»
دیگر مقامات نظامی این ستاد نیز به خبرنگاران گفتند که ایران در ماه مه شماری از قایقهای خود را به موشکهای کروز و موشکهایی با برد کوتاه مجهز کرده بود اما بررسیهایی که به تازگی انجام شد، نشان داد این موشکها که تهدید بالقوه محسوب میشدند، دیگر در این قایقها وجود ندارند.
ژنرال فرانک مککنزی که خود سالها پیش جنگ در عراق و افغانستان را تجربه کرده، تاکید کرد که به نظارت دقیق اوضاع برای پیش بینی تهدیدات احتمالی در آینده ادامه خواهند داد.
نظر کاربران
جنگ برنده را مشخص میکند.
پاسخ ها
این وسط مردم بازنده اند در هر صورت
خواب خوش نخواهید داشت
نگران؟؟؟
چطوری روتون میشه همچین تیتری بزنید
واقعا فک میکنید تشکیلات نظامی آمریکا فقط رو کاغذ دیوانه کنندس
پاسخ ها
اگر دولت و ارتش آمریکا در دویست سال اخیر با یک کشور همتراز خودش هم جنگیده بود قدرتش رو باور میکردم ولی هر چه به تاریخ و جنگهای چند سال اخیر آمریکایی ها نگاه می کنیم با ارتش های ورشکسته و داغون دنیا فقط جنگیده است
خداروشکر که قدرت نظامی دست دولت نیست.
ایران از همیشه آماده تر است و در زمان جنگ دفاع نمی کند.بلکه حمله خواهد کرد.
توهم زدید!خخخ
بهتر در بری تا کشته نشودی
خدا کنه جنگ اتمی بشه
ترسیدند
جنگ بشه خوبه تا تکلیف ما مشخص و نجات یابیم