نظر مشاور ارشد روحانی درباره صدا و سیما
مشاور ارشد روحانی گفت: دولت کارهای زیادی را در حوزه سیاسی در دستور کار دارد شما ببینید سخنان اخیر روحانی در جمع استانداران بسیار مهم، کارساز و قابل توجه در حوزه سیاست داخلی است.
*دولت کارش را انجام میدهد و در عین حال میکوشد تا شرایطی را فراهم آورد که نقد سازنده در جریان باشد و در صورت نیاز توضیحات لازم را هم به مخاطب بدهد.
* آرامشی که در اقتصاد کشور پدید آمده است در روابط بینالملل و در توجهی که از سوی دنیا به ما معطوف شده است.
* قدرتهای سلطهگر و رسانههای تحت اختیار آنان تلاش میکردند ایران را به عنوان کشور شرور و خشونتمدار قلمداد بکنند ولی با این حرکتی که بهوسیله ایران رقم خورد و پیشنهاد دکتر روحانی در نفی خشونت و افراطیگری به عنوان قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تصویب رسید افق مناسبی برای دفع نگرشهای ظالمانه و غیرواقعی پدیدار شد اکنون از دیدگاه افکار عمومی بینالمللی با این پیشنهاد آقای رییسجمهور و تصویب آن در سازمان ملل، جمهوری اسلامی ایران الان پرچمدار مبارزه با خشونت و افراطیگری است این موفقیت بزرگی است که در یک مدت کوتاه در صحنه روابط بینالملل به وجود آمده است یا هم اینکه متاثر از توافق اولیه قدرتهای جهانی با جمهوری اسلامی ایران کشور ما بهگونهیی عزتمندانه در کانون توجه جهانی قرار گرفته است.
*دولت گفتمان و تعهداتی را با مردم عزیز در میان نهاده است و مردم هم رای دادهاند و آقای روحانی هم با کلید قفلها را میگشایند در این فقره هم انشاءالله کلیدش در دست است. مردم نیز که خیلی بزرگوار و باشعورند.
دولت کارهای زیادی را در حوزه سیاسی در دستور کار دارد شما ببینید سخنان اخیر روحانی در جمع استانداران بسیار مهم، کارساز و قابل توجه در حوزه سیاست داخلی است مثل تاکید ایشان بر فعالیت احزاب یا پرهیز از افراطیگری و بهکارگیری نیروهای معتدل و اقدامات توسعه محور لذا پیشنهاد من این است که موضوعات را در جای خودش و متناسب به تقدم و تاخرش ببینیم و مطمئن باشیم که آنطور که مردم اعتماد کردند و نتیجه اعتمادشان را دیدند بقیه مسیر را همانطور اعتماد کنند نتیجه اعتمادشان را میبینند.
*به نظر بنده آقای روحانی به عنوان یک حقوقدان و به عنوان یک عالم و چهرهیی که سالها مسوولیتهای بزرگ برعهده داشته است این ضرورت را احساس کردند. ایشان در دوره فعالیتهای انتخاباتی که مباحث مختلفی در رابطه با حقوق شهروندی طرح میشد گفتند که نوع نگاه خودشان و دولتشان را درباره حقوق شهروندی عرضه خواهند کرد برهمین اساس هم بود که تدوین این منشور جز نخستین دستورات ایشان بود.
بخشی از این مصاحبه درباره جریان سازی صدا و سیما:
*فكر ميكنيد با توجه به اين جوسازيها كه كم سابقهاند مردم بازهم حوصله به خرج ميدهند تا وقت سره از ناسره؟
مردم ما خيلي آگاه، شريف و خوب هستند، ديديم كه از بسياري از گردنهها و پيچهاي تاريخي با چه صلابت و تيزبيني عبور كردند و كساني را هم كه اگر در يك مقطعي خودي نماياندند زياد طول نكشيده و مردم با درك عميقي كه دارند اقدام لازم را درباره آنان انجام دادند.
*اما دولت در اين بازي تنهاست و هوادارانش هم بيرون گود قرار گرفتهاند مويد اين موضوع مثل عملكرد اخير
صدا و سيما در قبال دولت يازدهم و تفاوت فاحش نوع همكاري اين سازمان با دولت دهم و يازدهم است.
*اجازه دهيد اين سوال را اينگونه بازطرح يا خلاصه كنم كه دولت تدبير و اميد چگونه ميخواهد فعاليت خودش را اطلاعرساني كند در حالي كه برخي رسانهها كه گستره زيادي را هم دارند ممكن است مانع شوند؟
دولت تلاشاش اين است كه با تدبير وعمل صحيح از خم و پيچ و سد مشكلات عبور كند البته اگر همه رسانهها فعال باشند و اطلاعرساني درست انجام دهند آثار كار بهتر هويدا خواهد شد و در كوتاهمدت ثمرات بيشتر خواهد بود و در غير اينصورت يك مقدار زمان از دست ميدهيم ولي بههرصورت مهم اين است كه افعال صحيح و مطابق با خواست ملت صورت بگيرد.
*گذشته از اين بحث ميخواهم بدانم كه شما به عنوان مشاور رسانهيي روحاني ارزيابيتان از اين اقدام صدا و سيما چيست؟
بهتر است اين موضوع را از مسوولان صدا و سيما بپرسيد و آنها درباره علت پخش و انتشارشان پاسخ بدهند شما هم پاسخشان را هم در نشريهتان درج بكنيد تا ما هم مطالعه كنيم .
ارسال نظر