ابتکار نیوزلندیها برای کاهش فقر و افزایش درآمد
نیوزلند بودجه ابتکاری خود را بر اساس فقر کودکان، خشونتهای خانگی و مشکلات سلامت روانی ارائه کرده و آن را «بودجه سلامت» نامیده است.
خبرگزاری ایسنا: نیوزلند بودجه ابتکاری خود را بر اساس فقر کودکان، خشونتهای خانگی و مشکلات سلامت روانی ارائه کرده و آن را «بودجه سلامت» نامیده است.
با این برنامه نیوزلند اولین کشور موفق دنیا در مدیریت مالی عمومی به همراه سلامت مردم خواهد بود.
گرانت رابرتسون، وزیر دارایی این کشور اظهار کرد: وزارتخانهها بر اساس مجموعهای از شاخصهای مبتنی بر اصول بودجه پیشنهادی، گزارش خود را در ۳۰ مه ارائه خواهند داد.
وی در سخنرانی مربوط به پیش بودجه در جمع تاجران، ارزش برچسب «ستاره اقتصاد» که بخشی از اقتصاد موفقیتآمیز نیوزلند در جهان بوده را تنزل داده و این برنامه را ارائه کرده است.
صندوق بین المللی پول انتظار دارد نیوزلند در سال ۲۰۱۹ رشد ۲.۵ درصدی داشته باشد و در سال ۲۰۲۰ این میزان ۲.۹ درصد باشد، اما رابرتسون گفت: با وجود چنین رشدی همچنان بسیاری از شهروندان بیبهره از نتایج رشد اقتصادی هستند.
وی اظهار کرد: به طور قطعی، نرخ رشد تولید ناخالص داخلی که بسیاری از کشورهای دیگر در سراسر جهان در حسرت آن هستند در نیوزلند رخ داده، اما این رشد تولید ناخالص داخلی منجر به استانداردهای زندگی بهتر یا فرصتهای بهتر زندگی در نیوزلند نشده است.
پس چگونه میتوان ستاره اقتصاد بود در حالی که بیخانمانی، فقر کودکان و عدم تساوی در حال افزایش است. به همین دلیل در بودجه پیشنهادی دولت بر سلامت، رفع فقر و برابری تمرکز شده و فراتر از سیاست اقتصادی و مالی ارائه شده معمول است.
در این برنامه از چارچوب استانداردهای مالی زندگی در اولویتهای سرمایهگذاری دولتی و تصمیمات مربوط به بودجه استفاده شده که گاهی اوقات جنبههای مهم سلامت در این مورد نادیده گرفته میشود.
به همین دلیل، دولت برای موفقیت بیشتر از شاخصهای اقتصادی سنتی فراتر رفته و چگونگی زندگی مردم را بررسی کرده است.
به عنوان مثال، با قانون اخیر کاهش فقر کودکان، وزارت دارایی مجبور به گزارش بودجه در برابر مجموعهای از معیارهای سلامت و فقر کودکان خواهد بود.
بودجه سلامت پنج اولویت اصلی دارد: حرکت به سوی اقتصاد کم مصرف، نوآوری دیجیتالی، کاهش فقر کودکان، سلامت روان و افزایش درآمد مردم نیوزلند.
نظر کاربران
مدیران دانا=== ملت در رفاه
مدیران دانا=== ملت در رفاه
تو مملکت دزدی های کلان اختلاس های چند صد میلباردی نشه نمی خواد از دیگر کشورها راه کار بگیریم در امدهای مملکت خیلی هم زیاد
قابل توجه مسئولین کشور...!!!!!البته اگه گوش شنوایی باشه...
دقیقا مثل ما عمل میکنن . ای ناقلاها.......
ابتکار ایرانیها برای افزایش فقر و افزایش درآمد عده ایی خاص با بهره گرفتن از روش احتکار که قشنگ داره جواب میده
کشوری موفق است که 1 آقازاده نداشته باشد 2 رانت خوار اختلاس گر نداشته باشد 3 پولشویی درآن نباشد 4ثروتها حداقل مساوی تقسیم شود 4مجلس ودولت یکدل و یک زبان باشند 5 فاصله طبقاتی درآن حداقل باشد 6جناح بندی ها ازبین بود 7فاصله های حقوقی به حداقل برسد
همه جا رو به پیشرفت است ومسئولینش فکر رفاه مردم هستند جز ایران که رو به پسرفت است ومسئولینش فقط به فکر جیب خودشون هستند