ورود ضابطان قضایی به پدیده پایان نامه فروشی
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از معرفی کارشناسانِ دانشگاه ها به عنوان ضابطان قضایی برای مقابله با پدیده پایان نامه فروشی در خارج از محیط دانشگاه های زیرمجموعه این وزارتخانه خبر داد.
خبرگزاری ایرنا: معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از معرفی کارشناسانِ دانشگاه ها به عنوان ضابطان قضایی برای مقابله با پدیده پایان نامه فروشی در خارج از محیط دانشگاه های زیرمجموعه این وزارتخانه خبر داد.
حسین سیمایی صراف روز چهارشنبه در خصوص ادامه مقابله این وزارتخانه و دستگاه های قضایی با پدیده پایان نامه فروشی به تازه ترین اقدام وزارت علوم و دادستانی در این زمینه اشاره کرد.
وی افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فراخوانی به دانشگاه ها مبنی بر معرفی یک کارشناس به عنوان ضابط قضایی ارسال کرد.
سیمایی صراف در این باره گفت: پس از ارسال لیست کامل این اشخاص، دادستانی برای آنها دورهای آموزشی برگزار و کارت ضابط قضایی صادر می کند. ارائه گزارش ضابطان قضایی دانشگاه ها در مورد تقلب علمی به دادستانی، در حکم گزارش مامور قضایی ارزش پیدا می کند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم هدف از فعالیت این ضابطان را شناسایی پدیده پایان نامه فروشی در خارج از دانشگاه دانست و اظهار کرد: این ضابطان از تمام دانشگاه های کشور فعال می شوند و این بار معرفی ضابطان قضایی محدود به تهران و چند شهر بزرگ نیست، بلکه تمام دانشگاه های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید ضابط خود را به وزارت علوم معرفی کنند.
سیمایی صراف، ادامه داد: بررسی تقلب های رخ داده داخل دانشگاه ها در صلاحیت این ضابطان قضایی نیست و صرفاً تقلب های علمی خارج از دانشگاه را پیگیری می کنند چرا که بیشترین آمار تقلب علمی خارج از محیط دانشگاه رخ می دهد.
به گفته این مسئول وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برخورد با برخی تقلب های داخل دانشگاه ها که توسط استاد راهنما، داور یا بخش تحصیلات تکمیلی کشف می شود، ساز و کار خاص خود را دارد و با استادان و دانشجویان متخلف در هیأت های تخلفات انتظامی استادان و انضباطی دانشجویان رفتار می کنند.
سیمایی صراف در مورد برخورد با پدیده تقلب در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: بعد از پایان ماه رمضان و در تیرماه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جلسه ای با دانشگاه های غیردولتی از جمله دانشگاه آزاد به منظور هماهنگی بیشتر در این زمینه برگزار می کند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم در مورد آخرین وضعیت تدوین آیین نامه مقابله با تقلب، خاطرنشان کرد: حدود پنج جلسه بررسی آیین نامه مقابله با تقلب علمی برگزار شده و بررسی ها رو به پایان است. این بررسی ها از کمیسیون کارشناسی فرعی دولت به کمیسیون اصلی و سپس به صحن اصلی هیأت دولت می رود تا تعیین تکلیف شود.
ابتدای هفته جاری با هماهنگی پلیس امنیت و معاونت حقوقی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ۲۵ مرکز فروش پایان نامه شناسایی و پلمپ شد.
نظر کاربران
.این فروش پایان نامه از رواج فحشا هم بدتر است
عامو برید وضع اقتصادی و معیشت مردم رو درست کنید نه این حرف های خاله زنکی...
دانشجویی که به زور کلاسهای کنکور بیاد بالا بیشتر از این هم توقع نیست
با هر دانشگاهی جدا امتحان اون هم بصورت تشریحی بگیره و نخبه های واقعی رو راه بدن