زنان بیشتر تلویزیون میبینند یا مردان؟
مرکز تحقیقات رسانه ملی اعلام کرد که زنان با ۸۱.۸ درصد بیش از مردان با ۸۰.۲ درصد برنامههای تلویزیون را دیدهاند.
روابط عمومی رسانه ملی: براساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی درباره برنامههای رادیو و تلویزیون در فروردین ۹۸ مشخص شد ۸۱ درصد از مردم بیننده برنامههای سیما، ۷۶.۴ درصد هم بیننده اخبار سیما بودهاند، ۳۰.۵ درصد برنامههای رادیو و ۲۳.۲ درصد هم اخبار صدا را گوش کردهاند.
براساس این نظرسنجی مردم استانهای لرستان، قزوین و کردستان رکوردار دیدن برنامههای سیما هستند و در شنیدن برنامههای رادیو نیز مخاطبان کردستانی، اصفهانی و یزدی گوی سبقت را از دیگر استانهای کشور ربودهاند.
مرکز تحقیقات رسانه ملی همچنین براساس این نظرسنجی اعلام کرد که زنان با ۸۱.۸ درصد بیش از مردان با ۸۰.۲ درصد برنامههای تلویزیون را دیدهاند و در مقابل مردان با ۳۵.۵ درصد در مقابل زنان با ۲۵.۷ درصد برنامههای رادیو را گوش دادهاند و این یعنی اینکه زنان بیشتر تلویزیون میبینند و مردان بیشتر رادیو گوش میدهند.
در فروردین ۹۸ که اوج حادثه سیل در چندین استان کشور بوده است، مردم ۷۶.۴ درصد بیننده اخبار سیما بودهاند که در این میان مخاطبان لرستانی، همدانی و زنجانی بیش از مخاطبان سایر استانها پای خبر تلویزیون نشستهاند.
براین اساس ۲۳.۲ درصد مردم هم اخبار خود را با شنیدن خبرهای رادیو به دست آوردهاند که در میان استانهای کشور کردستان، چهارمحال و بختیاری و فارس بیش از بقیه اخبار رادیو را شنیدهاند.
در فروردین ۹۸، ۶۴.۳ درصد از مردم اخبار سیل را از صدا و سیما پیگیری کردهاند و بعد از رسانه ملی شبکههای اجتماعی با ۱۸.۴ درصد و پایگاههای اینترنتی با ۵.۴ درصد جز منابع خبری بعدی مردم برای کسب اخبار درباره سیل اخیر بودهاند.
نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی نشان میدهد که از نظر مردم، سازمان صدا و سیما در زمینه اطلاع رسانی دقیق و لحظه به لحظه اخبار مربوط به وقوع سیل اخیر موفق تر از سایر جنبهها عمل کرده است.
آگاهسازی افکار عمومی نسبت به خطر وقوع سیل در شهرها، پیشگیری از شایعات و اخبار نادرست و مطالبه گری از مسئولان و دستگاههای ناظر به ترتیب دیگر جنبههایی بوده است که از نظر مردم رسانه ملی توانست در آنها رضایت مخاطبان را کسب کند.
براساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی همچنین در فروردین ۹۸، ۵۹.۹ درصد از مردم بیننده برنامههای شبکههای استانی و ۲۱.۸ درصد هم شنونده برنامههای شبکههای استانی صدا بودهاند.
شبکههای تلویزیونی استانهای لرستان، کردستان و اردبیل بیشترین بیننده را داشتهاند و در شبکههای استانی صدا هم شبکههای رادیویی استانهای کردستان، یزد و خراسان شمالی گوی سبقت را از دیگر شبکههای رادیویی استانی ربودهاند.
نظر کاربران
هیچ کس همش توهم میزنه
کنتور نمیندازه که بگه 100%
وزیر بهداشت گفته شاد پخش کنن چطوری اون درصد میبینن همون درصد که پیامک میدن دیدن تازه برنامه نود رو
هیچ کس
فک کنم رادیو بیشتر کارایی داشته باشه ولی در خصوص اینکه وظیفه ش چیست و کارایی ....؟ یه مقوله جدا یی هست ؛ تلویزیون مگر سریال و طنز باشه جا نیافته تا برسد به رسالت ..
مو نمیدونوم فک کنوم زنا
دغدغه مردم فقط همینش مونده
سلام ماه مبارک رمضان تبريک می گويم سحرافتطارفراموش نکن مريضهای که هرگس پای سفرهای که دورهم باش نيستن سحریهای که باان قرآن مجيدشروع می کن باان تمام می کن افتطارشان درست نوشته باشم چقدرخوب?
تیتر خبر اصلا به متنش نمیخوره
یه نگاه به دیش های روی پشت بوم ها و پشت پنجره ها بنداز بعد خالی ببند
البته میگه تلوزیون نگاه میکنن راست میگه خوب فضیلت خانم و عشق پنهان هم بوسیله دستگاه تلوزیون پخش میشه دیگه
فقط یاهست ، بیشتر شبکه هاش فول اچ دی شدن ، هاتبرد دیگه کانال فارسی نداره
راست گفته تلوزیون میبینن منظورش دستگاه تلوزیون هست که به رسیور وصله و سریال فضیلت خانم یا فاطما گل رو نشون میده
داداش پشت بوم ها رو نگاه کن ، دیش ها از کولرها بسیار بیشتره این دلیلش علاقه به صدا و سیماست