کارخانههایی که تالار عروسی و پارک شدند!
در تعاریف دنیای اقتصاد گفته میشود هر بنگاه اقتصادی به منزله یک انسان است؛ هم تاریخ تولد دارد هم روز مرگ. بنگاه مانند جنینی رشد میکند و به بلوغ میرسد و پس از آن به اوج خود میرسد.
خبرگزاری ایسنا: در تعاریف دنیای اقتصاد گفته میشود هر بنگاه اقتصادی به منزله یک انسان است؛ هم تاریخ تولد دارد هم روز مرگ. بنگاه مانند جنینی رشد میکند و به بلوغ میرسد و پس از آن به اوج خود میرسد. اگر اصلاحات ساختاری در آن انجام نشود، به مرگ زودرس دچار میشود.
کارخانههای ورشکسته مازندران نمونه بارز یک بنگاه بزرگ در کشور است که متولد شدند، به اوج رسیدند اما به دلایل مختلف، دچار مرگ زودرس شدند. برخی مشکلات اقتصادی در کشور، تحریم، نوسانات قیمت ارز و سوءمدیریت داخلی در برخی از این کارخانهها، از جمله دلایل این اتفاق نامبارک است.
در ابتدای امسال، مقام معظم رهبری تأکید کردند: «امسال، مسأله محوری و اصلی، مسأله «تولید» است، زیرا اگر تولید جریان یابد، هم مشکلات معیشتی و اشتغال حل میشود، هم موجب استغنای کشور از بیگانگان و دشمنان خواهد شد و حتی میتواند مشکل ارزش پول ملی را تا حدود زیادی برطرف کند»؛ بر این اساس ضروری است به وضعیت بنگاههای تولیدی و اقتصادی که تعطیل شدهاند یا در آستانه تعطیلی قرار دارند، بیشتر توجه و رسیدگی شود.
نظر کاربران
امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند
پاسخ ها
گریه دار اگه میخواهی مملکت و یران کنی بد دست نادان که صد تا آدم عقل بیاد دیگه درست کردنی نیست
اشک آور
بگو مرگ برآمریکا
بچه ها خودشون تو آمریکا واروپا زندگی میکنن
اگر مدیر سالم داشتند حالا حالاها کارخانه بودند مثل ارج وازمایش وایران پویا
همچنین سالن های مرغداری ها و خیلی دگر که دست به کا های خلاف قاچاق کالا و سوخت زدند.