اصولگرایان ساز اختلاف را کوک میکنند؟
اعضای جبهه پايداری گويا بنا دارند خط خود را ديگر اصولگرايان جدا كنند. شايد بتوان آغاز اين روند را در اظهارات سال۹۵ صادق محصولی مشاهده كرد؛ چنانكه او در گفتوگويی گفته بود: «جبهه پایداری نامزدی را برای انتخابات ریاست جمهوری۹۶ به جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی معرفی نکرده است؛ بنابراین انتصاب دونامزد به جبهه پایداری از مجموعه نامزدهای معرفی شده است از سوی جمنا در رسانهها جای تعجب وگلایه دارد».
نامهنیوز: اعضای جبهه پايداری گويا بنا دارند خط خود را ديگر اصولگرايان جدا كنند. شايد بتوان آغاز اين روند را در اظهارات سال۹۵ صادق محصولی مشاهده كرد؛ چنانكه او در گفتوگويی گفته بود: «جبهه پایداری نامزدی را برای انتخابات ریاست جمهوری۹۶ به جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی معرفی نکرده است؛ بنابراین انتصاب دونامزد به جبهه پایداری از مجموعه نامزدهای معرفی شده است از سوی جمنا در رسانهها جای تعجب وگلایه دارد».
اختلاف جبهه پايداری با جمنا اكنون در وسعتي بيشتر و البته شكلي ديگر خودنمایی میكند؛ بهنحوی كه در اسفندماه سال گذشته، مجتبی آقاتهراني، دبير كل جبهه پايداری گفته بود: «بحث من با مدعیان اصلاحطلبی و غربگراها نیست؛ بلکه با اصولگراها است؛ ما کی میخواهیم به خودمان بیاییم؟».
اين سخنان اكنون نيز به نوعي ديگر از زبان مجيد متقيفر، سخنگوي پايداري بيان شده است؛ به نحوي كه او احتمال ارائه ليست انتخاباتي مستقل از سوي جبهه پايداري را داده است: «جبهه پایداری در عرصه در این باره تصمیم میگیرد؛ اگر وظیفه خود را ارائه لیست جداگانه بدانیم، حتماً این کار را میکنیم، امّا اگر زمینههایی پیدا شود که با حاکمیت و پیشبرد آرمانها متناسب باشد ممکن است بتوانیم کار مشترک انجام دهیم. برآورد از پایگاه اجتماعی بستگی به فضای زمان انتخابات دارد. اما ما از این بابت، نگرانی نداریم، چرا که در بدنه رشد هم داشتهایم».
متقيفر در بخش ديگري از سخنانش يك نكته مهم را اشاره كرده كه از آن ميتوان خط مشيها را پيشبيني كرد. او چنين گفته است: «برخیها نگران هستند که جبهه پایداری تقویت بشود؛ خب اگر پایداری تقویت شود، چه اتفاقی میافتد؟ هیچ اتفاقی نمیافتد، بلکه منویات نظام و آرمانهای مردم پیش میرود».
شايد مخاطب صحبت متقيفر اصلاحطلبان نباشد زيرا براي اصلاحطلبان قدرت گرفتن پايداريها يا ديگر گروههاي اصولگرايي تفاوتي ندارد و آنها ميخواهند كه اساسا اصولگرايان در كسب قدرت سياسي موفق نباشند؛ بنابراين به نظر ميرسد كه مخاطب اين گزاره اصولگرايان باشد. با چنين پيشفرضی بايد گفت كه به باور نيروهای پايداری اصولگرايان از قدرتگرفتن پايداریها ناخوشنودند؛ اين درحالی است كه در چندسال اخير همواره پايداریها ديگر اصولگرايان را متهم به دوری از آرمانهای انقلاب كردهاند؛ چنانكه همانطور كه پيشتر گفته شد، آقاتهراني به عنوان مهمترين مسئول تشكيلاتی جبهه پايداری به صراحت عليه اصولگايان سخن ميگويد.
از سوی ديگر نيروهاي پايداری كه نخستين سنگ بناهای اختلاف را در جمنا بر روی هم گذاشتند، در حالی خود را اصولگراهای راستين معرفيی میكنند كه عموم نيروهای اصولگرا مواضع تند و خارج از عرف آنها به مصالح انقلاب نمیدانند و بارها شده است كه به رويكرد ايشان انتقاد كردهاند.
آخرین کنش سیاسی جبهه پایداری اعلام رسمی احتمال ارائه لیست انتخاباتی مستقل برای انتخابات مجلس است؛ موضوعی که عملی شدنش در پرده ابهام به سر میبرد زیرا معلوم نیست که جبهه پایداری جدای از عموم اصولگرایان تا چه حد در میان مردم پایگاه اجتماعی داشته باشد؟ و آیا اعضای این طیف میخواهند با مخالفخوانی و ایجاد تشنج سیاسی توجه مردم را به خود جلب کنند تا از این طریق بتوانند بهعنوان نیرویی خارج از طیفهای سیاسی موجود فعالیت کنند؟ به هر روی معلوم نیست که هدف ناسازگاریهای طیف پایداری چیست و آنها با چه مرامنامه مشخصی خود را نابتر از دیگر اصولگرایان میدانند؟
نظر کاربران
از کرامات شیخ ما چه عجب پنج انگشت گشود و گفت یه وجب
از این که از عالم غیب خبر دادید تشکر .نه اینکه کسی نمی دونست!!!!
مردمان نادان= کشور ویران
پاسخ ها
دقیقا
دقیقا
اصلاحطلبان که جز گرانی و تورم و بیکاری و........... برای مردم نداشتند ، اینها خودشان نیاز به اصلاح دارند؟!!؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟!!!؟؟؟؟؟؟؟
اگرهرجناحی بیادبرای انتخابات مثل اصلاح طلبان به مردم وعده های دروغین بدهندمن یکی دیگه هیچ وقت رای نمیدهم
باطن ونیت شان اختلاف وتفرقه افکنی بوده وهست
مددعی جدید را بکجا راه بدم گفت.... قم
بهتر یا کاشان .....گفت لعنت به هر دو تا
شششششان