مبارزه با هجوم ملخهای مهاجر به هرمزگان
با توجه به هشدار سازمان خواروبار جهانی (فائو) بارندگی که در هفتههای اخیر در کشور داشتهایم به عنوان یک جاذب برای ورود و حمله حجم عظیمی از گلههای ملخ شده که به صورت پروازی از شبه جزیره عربستان به ایران می آیند.
ایسنا: با توجه به هشدار سازمان خواروبار جهانی (فائو) بارندگی که در هفتههای اخیر در کشور داشتهایم به عنوان یک جاذب برای ورود و حمله حجم عظیمی از گلههای ملخ شده که به صورت پروازی از شبه جزیره عربستان به ایران می آیند. در حال حاضر شش استان جنوبی کشور درگیر هجوم ملخهای مهاجر هستند که با توجه به اینکه هرمزگان پیشانی ورود این ملخها به حساب میآید بیشترین میزان درگیری را نیز با این آفت دارد.
در اوایل بهمن ماه سال گذشته اولین گزارش احتمال حمله ملخ صحرایی به کشور از سوی فائو دریاف شد و پیرو آن سریعاً کارشناسان سازمان حفظ نباتات به ۶ استانی که این احتمال میرفت آماده باش اعلام شد. به گفته: رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره به پایش و ردیابی گسترده ریزش ملخ در ۶ استان کشور تاکنون ۸۴ مورد ریزش دسته جات ملخهای صحرایی به کشور رخ داده و عملیات مبارزه با ملخ صرایی تاکنون در سطح ۴۸ هزار ۵۰۰ هکتار از مناطق آلوده به این آفت در کشور انجام شده و پیش بینی میشود با وجود پوره گذاری صورت گرفته این مبارزه تا سطح ۲۰۰ هزار هکتار افزایش یابد.
این مقام مسئول اظهار کرد: با وجود اینکه ۲۰ درصد محصولات زراعی کشور، ۳۶ درصد تولید محصولات زراعی و باغی کشور، ۳۸ درصد بیشه زارها و ۲۱ درصد مراتع کشور در این ۶ استان قرار دارد این اطمینان را به مردم و کشاورزان خواهیم داد با تلاش دوچندان و اقدام به موقع همکاران در سازمانهای جهادکشاورزی استانها و دیگر دستگاههای مرتبط هیچگونه خسارتی به باغات و مزارع کشور وارد نشود.
در هرمزگان و ۵ استان دیگر به دو صورت زمینی و هوایی کار مبارزه با آفت ملخ صحرایی در حال انجام است. این گزارش شامل تصاویری از مبارزه با هجوم ملخهای مهاجر در روستای شمیل شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان است.
نظر کاربران
یه ملخ مرده شد مبارزه .؟ اگه مبارزه میکنن چرا فیلمش پخش نمیشه