تلف شدن ۴۵۰رأس دام در سیل خوزستان
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت:لاشه ۴۵۰ راس دام سبک و سنگین و ۲۳هزار قطعه مرغ مناطق سیل زده خوزستان با نظارت ماموران دامپزشکی به صورت بهداشتی دفن شدند.
خبرگزاری ایرنا: مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت:لاشه ۴۵۰ راس دام سبک و سنگین و ۲۳هزار قطعه مرغ مناطق سیل زده خوزستان با نظارت ماموران دامپزشکی به صورت بهداشتی دفن شدند.
مصطفی کنارکوهی روز یکشنبه در گفت و گویی با بیان اینکه دفن بهدشتی دام های تلف شده در سیلاب اخیر در جلوگیری از بروز بیماری ها موثر بوده افزود:دامپزشکی در حال پاکسازی و دفن لاشه دام ها به طریق بهداشتی است و بر دفن و معدوم سازی تلفات دام و طیور نیز نظارت بهداشتی دارد.
وی ادامه داد:اداره های دامپزشکی شهرستان های مناطق سیل زده و در معرض خطر سیل ، لاشه دام های تلف شده را به منظور جلوگیری از انتشار بیماری و تجمع حشرات موذی و آلودگی زیست محیطی با همکاری دستگاه های متولی به صورت بهداشتی دفن می کنند.
وی افزود: در این راستا گروه های دامپزشکی به سرعت در حال ضدعفونی و سمپاشی محل های نگهداری دام ها نیز هستند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان از دامداران و مرغداران منطقه های سیل زده خواست در صورت مشاهده لاشه های تلف شده هرچه سریع تر موضوع را از طریق پیامک ۳۰۰۰۷۲۰۰۱۵۱۲ به دامپزشکی اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به نظارت بر دفع بهداشتی آنها اقدام شود.
هنوز از میزان دقیق تلفات دام و طیور در مناطق سیل زده خوزستان گزارش رسمی از سوی دامپزشکی یا جهادکشاورزی خوزستان اعلام نشده است.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی خوزستان گفته است ۳۳۲ هزار راس دام سبک و ۸۱ هزار راس دام سنگین در بیش از ۲۵۰ روستای خوزستان در معرض خطر سیلاب هستند.
** پنج استان معین خوزستان در رسیدگی به دام مناطق سیل زده شدند
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: پنج استان کرمان ، فارس ، اصفهان ، البرز و تهران ، معین خوزستان در رسیدگی و بهداشت دام مناطق سیل زده شده اند.
وی افزود: گروه های دامپزشکی این استان ها با تجهیزات و امکانات کامل در مناطق سیل زده مشغول درمان و رسیدگی به امور بهداشتی دام های روستاهای سیل زده خوزستان هستند.
وی گفت: گروه های دامپزشکی استان های بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد نیز آمادگی خود را برای عزیمت به مناطق سیل زده خوزستان و خدمت رسانی به ساکنان آسیب دیده از سیلاب اخیر اعلام کردند.
کنارکوهی با اشاره به اینکه مایه کوبی(واکسیناسیون) و درمان دام های بیمار در مناطق سیل زده به صورت رایگان انجام می شود افزود:بخش خصوصی ، سازمان نظام دامپزشکی و برخی استادان دانشگاه ها نیز همگام با گروه های دامپزشکی در رسیدگی به امور دام مناطق سیل زده نقش آفرینی کرده اند.
بر اساس آمار رسمی دامپزشکی خوزستان هم اکنون حدود ۴۰۰هزار راس دام سنگین و۲.۵میلیون راس دام سبک به ارزش ۱۲۰هزار میلیارد ریال در خوزستان وجود دارد.
چندی پیش وزیر جهادکشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی کشور در بازدید از مناطق سیل زده شمال ، مرکز و غرب خوزستان بر رسیدگی هرچه بهتر و سریع تر به بهداشت و درمان دام ساکنان مناطق روستایی تاکید کردند.
نظر کاربران
بس که گوشت گرون کردن همه گاوگوسفندارو خدا نابود کرد
مقصر سیل وزیر نیروست..............