واردات نفت هند از ایران افزایش یافت
واردات نفت هند از ایران به دلیل شتاب پالایشگاههای هندی برای خرید نفت ایران پیش از آغاز تحریمهای آمریکا در نوامبر گذشته و عجله آنها برای انجام خرید پیش از پایان مهلت معافیت در اوایل ماه میلادی آینده، در فاصله مارس سال ۲۰۱۸ تا مارس سال ۲۰۱۹ در مقایسه با سال مالی پیش از آن حدود پنج درصد افزایش پیدا کرد.
خبرگزاری ایسنا: واردات نفت هند از ایران به دلیل شتاب پالایشگاههای هندی برای خرید نفت ایران پیش از آغاز تحریمهای آمریکا در نوامبر گذشته و عجله آنها برای انجام خرید پیش از پایان مهلت معافیت در اوایل ماه میلادی آینده، در فاصله مارس سال ۲۰۱۸ تا مارس سال ۲۰۱۹ در مقایسه با سال مالی پیش از آن حدود پنج درصد افزایش پیدا کرد.
آمار مقدماتی از ورود نفتکشها که از صنعت و منابع کشتیرانی به دست رویترز رسیده است، نشان میدهد واردات نفت هند از ایران در سال مالی ۲۰۱۹ - ۲۰۱۸ هند که ماه گذشته به پایان رسید به حدود ۴۷۹ هزار و ۵۰۰ بشکه در روز افزایش پیدا کرد، در حالی که پالایشگاههای هندی در سال مالی ۲۰۱۸ - ۲۰۱۷ حدود ۴۵۸ هزار بشکه نفت ایران را خریداری کرده بودند.
در آوریل و اکتبر ۲۰۱۸ پالایشگاههای هندی خرید بیش از حد معمولی از ایران داشتند، زیرا هیچ یک از مشتریان نفتی ایران مطمئن نبودند که پس از آغاز تحریمهای آمریکا در اوایل نوامبر ۲۰۱۸ معافیت برای ادامه خرید از ایران دریافت خواهد کرد یا خیر.
دلیل بزرگ دیگر برای خرید بالاتر نفت ایران از سوی هند پیش از نوامبر این بود که ایران شرایط بسیار جذابی را به خریداران هندی پیشنهاد کرد که شامل حمل تقریباً رایگان محموله و مدت اعتبار طولانیتر برای پرداخت پول بود.
هند به همراه هفت مشتری دیگر نفت ایران از جمله چین معافیت آمریکا را برای خرید نفت ایران به میزان حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز دریافت کرد. همه پالایشگاههای هندی نتوانستند به خرید نفت ایران ادامه دهند، زیرا شرکتهای خصوصی به دلیل استفاده از سیستم مالی آمریکا، نگران نقض تحریمهای ثانویه در صورت خرید نفت ایران بودند. با این حال هند از سهمیه خرید ۳۰۰ هزار بشکه خود تحت معافیت فعلی استفاده کرد.
طبق آماری که به دست رویترز رسیده، واردات نفت ایران به هند در مارس سال ۲۰۱۹ به ۴۰۵ هزار بشکه در روز افزایش یافت که ۵۶ درصد بالاتر از فوریه سال ۲۰۱۹ بود. پالایشگاهها میخواهند پیش از پایان مهلت معافیتها پول خرید خود را پرداخت کند.
از سوی دیگر کمبود کشتیها، بارگیری برخی از محمولهها را به اواخر فوریه موکول کرد که این محمولهها در مارس رسیدند. هند هیچ محموله نفت ایران را برای بارگیری در ماه مه ثبت سفارش نکرده زیرا پالایشگاهها در انتظار شفافیت بیشتر از سوی آمریکا درباره تمدید معافیت از تحریمها هستند.
نظر کاربران
اخ جون .درامد ماهم افزایش یافت.!!!!!!!!!!!!
از این دولتهای ترسو که اینقدر از ترامپ دیوانه میترسند حال آدم به هم میخورد. چقدر تحقیر!