جریمه عدم پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهها
با توجه به الکترونیکی شدن عوارض چهار آزادراه از بامداد ۲۸ اسفندماه سال ۱۳۹۷، در صورتی که مالکان خودروهای عبوری از این مناطق، تا ۲۴ فروردینماه عوارض خود را پرداخت نکنند ۳۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.
ایسنا: با توجه به الکترونیکی شدن عوارض چهار آزادراه از بامداد ۲۸ اسفندماه سال ۱۳۹۷، در صورتی که مالکان خودروهای عبوری از این مناطق، تا ۲۴ فروردینماه عوارض خود را پرداخت نکنند ۳۰ هزار تومان جریمه خواهند شد. پس از ۲۴ فروردین نیز تنها مهلت ۴۸ ساعته برای پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهها در نظر گرفته شده است.
سید حسین میرشفیع - معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل - در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه از بامداد ۲۸ اسفندماه سال ۱۳۹۷ عوارض چهار آزادراه تهران - ساوه، قزوین - زنجان، کرج - قزوین، تهران - قم الکترونیکی شد، اظهار کرد: روش پرداخت عوارض در این چهار آزادراه از ۲۸ اسفندماه سال گذشته به صورت الکترونیکی درآمد تا پلاک خودرو توسط دوربینهای مربوطه خوانده شود.
وی ادامه داد: تا ۲۴ فروردینماه سال ۱۳۹۸، به مالکان خودرو فرصت دادهایم تا عوارض الکترونیکی این چهار آزادراه را پرداخت نمایند و در صورتی که نسبت به این مساله اقدام نکنند به میزان ۳۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.
به گفته میرشفیع، برای افرادی که با چنین نرمافزارهایی آشنایی ندارند دستگاههای کارتخوان (POS) در مجتمعهای خدماتی در نظر گرفته شده تا از این طریق عوارض خود را پرداخت کنند. این در حالی است که دستگاههای مربوطه در محل عوارضیها استقرار نیافته تا از این طریق ترافیکی در محل عوارضیها ایجاد نشود.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در مورد اینکه اگر شماره تلفن مالک خودرویی در سامانه پلیس ثبت و یا بروز نشده باشد چگونه از استعلام بدهی عوارض خود مطلع میشود، گفت: در اپلیکیشنهای مربوطه استعلام بدهی برای صاحبان خودرو وجود دارد و از طریق شماره پلاک خودروی خود میتوانند بدهیشان را استعلام و پرداخت کنند و علاوه بر این کیف پول خود را شارژ نمایند.
وی تاکید کرد که پس از تاریخ ۲۴ فروردینماه سال ۱۳۹۸ مهلت پرداخت الکترونیکی عوارض ۴۸ ساعته خواهد بود و مالکان خودرو از هر آزادراهی که عبور میکنند با ظرف این مدت عوارضشان را پرداخت کنند و در غیر این صورت مشمول جریمه ۳۰ هزار تومانی خواهند شد.
به گفته معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کلیه افراد میتوانند با مراجعه به سایت AANIRO.IR نسبت به چگونگی پرداخت عوارض الکترونیکی آزادراهها کسب اطلاع کنند. علاوه بر این از این پس برای پرداخت عوارض آزادراهها نیاز به خرید تگ از بانک مسکن نیست و با توجه به روشهای اعلامی کلیه صاحبان خودرو میتوانند عوارض الکترونیکی آزادراهها را پرداخت کنند.
به گزارش ایسنا، با توجه به آغاز به کار چهار سامانه دریافت عوارض الکترونیکی آزادراهها از بامداد ۲۸ اسفندماه سال جاری جهت اخذ مبالغ مربوط که شامل آزادراههای تهران-ساوه، قزوین-زنجان، کرج-قزوین و تهران-قم میشود صاحبان خودرو میتوانند از طریق اپلیکیشن های تاپ، کیپاد، اوتول یار، سایت nspay.ir و بانک پارسیان و دستگاههای پوز پاسارگاد محدوده آزادراهها عوارض خود را پرداخت کنند.
نظر کاربران
اینم هدیه وزارت راه برای عید مردم،که سیل امانشون رو بریده
اف به شما
پاسخ ها
من با اپلیکشن تاپ پرداخت کردم ولی تایید وصولش برام نمی یاد ، چرا مردم را سر گردان می کنید آخزش هم ممکنه جریمه کنند !؟
شما که عرضه انجام این کار راندارین بیخود میکنید انجام میدهید
الان هم عوارض را دادم و هم جریمه شدم
مسعولان بی مسعولیت شما فقط به درد چرای گوسفند در بیابان برخود میآورید.
این سایت که اصلا باز نمیشه
اره
فقط میگن اپلیکیشن های معرفی شده
خب لالید اسمشو بگید ؟؟؟؟؟
دزدی جدید یادگرفتید
بهترین راه پرداخت اپلیکیشن تاپ هست
پاسخ ها
یه سایت برای عوارض نفس کشیدن هم باز شده سریع برید
دزدهای سرگردنه کلی ماشین جریمه شدن
بابا یه کاری میخواهید انجام بدید قبلش یک چندوقتی اطلاع رسانی کنید برای سیل دقیقه ای پیامک میدادید چه اشکالی داره برای این موضوع دراوایل اسفند شروع به اطلاع رسانی میکردید یکی مثل من بلد نیست باکیف پول کارکنه چکارباید بکنه فقط تهدید.اگراینکاررو نکنید جریمه میشید
۱۳ فروردین من از عوارضی قزوین-زنجان رد شدم. میخواستم کارت عابر بدم که مسئول گیشه گفت برو، امروز پیامک اومده که جریمه شدی! اگه الکترونیکی شده پس چرا از بقیه پول میگرفتن؟ و ضمنا وقتی مسئول حال نداره کارتو بکشه و میگه برو، چرا جریمه؟
ضمنا قزوین-کرج هم پول گرفتن ازم.
منی که هروز باید از عوارضی رد بشم بخاطر کارم باید پرداخت کنم انصاف نیست ماهی صد تومن عوارض بدم
این یک طرح شکست خوره بیش نیست.فعلا که کلی تخلف داره.فقط امیدوارم سازمانهای بازرسی مانند بازرسی کل کشور به این داستان مرود کنه
فقط کافی یکی از این مشکلات برای یکی از آقازاده ها پیش بیاد تا یک تنه کرکره این دکان بازار بیاره پایین.به امید آن روز
هیچ فایده ای بجز نارضایتی عمومی نداشته. خطای بالا در کارکرد سیستم و همچنین گرفتن پولهای ناروا از افرادی که از آزادراه تردد نداشتن.
طرح جدید کلاه برداری از ملت.اگه سود هنگفتی پشت این داستان نبود دولت اینقدر پافشاری نمیکرد برای اجرا.پای پول در میونه. وگرنه مصالح اول کشور در رضایت مردمه.
خبرای جدید حکایت از شکست این طرح داره.درصد بالایی از مردم هنوز عوارض پرداخت نکردن و دولت هیچ راهی برای وصول نداره. فقط در تبلیغات از این طرح تعریف میشه. کاملا توخالی و آسیب پذیره