آخرین وضعیت رودخانه کارون در اهواز
معاون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به افزایش آورد رودخانههای استان، گفت: پیشبینی میشود تا دبی رودخانه کارون تا ۲ هزار و ۴۰۰ متر مکعب بر ثانیه افزایش پیدا کند و بر این اساس قطعاً پارک ساحلی اهواز را آب فرا میگیرد.
ایسنا: حمیدرضا لشکری، معاون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به پیشبینیها در خصوص افزایش دبی رودخانه کارون اظهار کرد: بعد از جلساتی که در ستاد مدیریت بحران استان برگزار شد، تصمیماتی در خصوص دبی رودخانه کارون اتخاذ شد.
وی ادامه داد: در این زمینه تصمیم گرفته شد با توجه به افزایش دبی ورودی سد دز و سدهای کارون، میزان دبی رودخانه کارون افزایش داده شود تا بتوانیم آب پشت سدها را مدیریت کنیم.
لشکری تصریح کرد: در این زمینه پیشبینی میشود تا دبی رودخانه کارون تا ۲ هزار و ۴۰۰ مترمکعب بر ثانیه افزایش پیدا کند و بر این اساس قطعاً پارک ساحلی اهواز را آب فرا میگیرد.
وی ادامه داد: این میزان افزایش دبی رودخانه کارون فقط باعث آبگرفتگی پارک ساحلی اهواز و شاید بخشهایی از جاده ساحلی شود اما خطری سایر نقاط اهواز را تهدید نمیکند.
لشکری گفت: ممکن است زیرگذرهایی که در جاده ساحلی قرار دارند نیز دچار آبگرفتگی شوند اما به احتمال فراوان آب به جاده ساحلی نخواهد رسید و شهروندان اهوازی نگران نباشند.
معاون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان خاطرنشان کرد: میزان بارشها در بالادست بسیار بالا بوده است و این مساله باعث شده تا آورد رودخانههای استان بسیار زیاد باشد.
لشکری عنوان کرد: سعی ما بر این است تا حداقل میزان خروجی را از سدهای استان داشته باشیم تا مردم در خوزستان با کمترین مشکل در بحث سیلاب مواجه شوند.
نظر کاربران
در نظر داشته باشید که آب کارون پس از لایروبی کامل کف به قدری پایین اومده بود که گربه هم توش غرق نمیشد این نشون میده که شدت بارندگی خیلی خیلی زیاده. کشور ما مثل اروپا نیست که تابستان باران بیاد و زمستان برف در سه فصل کل بارون رو میریزه بیرون یعنی وقتی تابستان هست و بهش نیاز هست خبری از بارش نیست و این بخاطر اقلیم ماست
بابا رو که رو نیست.حالا بازم با پرویی بگید ما خشکسالی داریم .
شما مدیریت دانش علم ندارید. فقط در زمینه چگونگی محگم چسبیدن صندلی ریاست تخصص دارید و بس
فرض کنیم این رهاسازی آب سددز،به رودخانه کارون وبعدهم دریا،بجای اینکارباپمپهای غول پیکرولوله هایی که قطورباشندبه پشت سد درودزن درفارس یاسدی دراصفهان انتقال میافت! چقدرعالی بود،که شش یاهفت روزهردوسددرهر دواستان گرفتارخشکسال کاملاپرازآب می شدبجای رهاسازی به دریا
پاسخ ها
آقایانی که طرح شیرن سازی آب خلیج فارس دریای خزر وانتال بمنطق خشکدارند بهتر است با هزینه کمتر طرحی برای انتقال وزخیره سازی سیلابها داشته باشند ودریاچه ارومیه بختگان را از خشک شدن نجات دهند