فشار جدید بر تولیدکنندگان با افزایش دستمزدها
یک عضو اتاق بازرگانی تهران معتقد است هرچند نمیتوان انتظار داشت در شرایط فعلی اقتصادی کشور، دستمزدها ثابت بماند اما باید این تغییرات را از منظر تولیدکنندگان مشاهده کرد زیرا بسیاری از آنها در معرض فشاری جدید قرار میگیرند.
ایسنا: سید رضی حاجی آقامیری، یک عضو اتاق بازرگانی تهران اظهار کرد: سالی که گذشت از زاویههای مختلف برای اقتصاد ایران، سالی سختی بود و نمیتوان توقع داشت سال آینده ناگهان شرایط مثبت شده و همه چیز بهبود یابد.
به گفته وی در چنین شرایطی کنار هم قرار دادن همه نظرات و تواناییها بهترین راهکار خواهد بود و در این زمینه در کنار اقشار کم درآمد باید توجهی ویژه به تولیدکنندگان نیز صورت گیرد، زیرا بسیاری از آنها در سالی گذشت با مشکلات گستردهای روبه رو بودند و احتمالاً بخش زیادی از این مشکلات به سال جاری نیز منتقل خواهد شد.
این فعال اقتصادی با اشاره به طرح افزایش حقوق و دستمزدها که از سوی دولت و مجلس نهایی شد، اظهار کرد: قطعاً در شرایط فعلی قشر آسیب پذیر جامعه با مشکلات جدی رو به رو شده و در این حوزه افزایش دستمزدها یکی از راهکارهایی بود که بتوان با آن فشار تورم در سال گذشته را کم کرد.
آقامیری ادامه داد: هرچند در نگاه اول این طرح مثبت است اما اگر بخواهیم از منظر حمایت از تولیدکنندگان به موضوع نگاه کنیم، به نظر میرسد باید رویکردی جدید را نیز به کار اضافه کرد. تولیدکنندهای که در ماههای اخیر با تورم، افزایش قیمت ارز و بالا رفتن بهای تمام شده مواد اولیه مواجه بوده، قطعاً در تأمین افزایش حقوق نیز با مشکل رو به رو میشود.
وی با بیان اینکه افزایش حقوق، تورم را نیز بالا خواهد برد، توضیح داد: اگر به افزایش نقدینگی کشور سرعت بیشتری بدهیم باید در آینده چشم انتظار اثرات منفی آن نیز باشیم. البته این در صورتی است که تولیدکنندگان بتوانند از پس هزینهها برآیند.
آقامیری خاطرنشان کرد: برای عبور از این شرایط اقتصاد ایران به یک تحول بنیادیین احتیاج دارد که بخشی از آن در حمایت از بخش خصوصی واقعی و بخش دیگر در تلاش برای بهبود سیاست خارجی و افزایش تعامل با دنیا تعریف میشود.
دولت در روزهای واپسین سال ۱۳۹۷ با افزایش ۴۰۰ هزار تومانی به پایه حقوق کارگران در سال ۱۳۹۸ موافقت کرد. پیش از آن مصوب شده بود که حقوق کارکنان دولت در سال ۱۳۹۸ معادل ۴۰۰ هزار تومان افزایش یابد.
مقام معظم رهبری سال ۱۳۹۸ را سال "رونق تولید" نامگذاری کردند. ایشان در پیام نوروزی خود، از تمامی دستاندرکاران خواستند تا شرایط برای حمایت کامل از تولیدکنندگان ایرانی فراهم شود.
نظر کاربران
شعر نگو چه فشاری تولید کننده پدر ملت رو در آورده قیمتهای نجومی و لحظه ای با میرن تو.دنیا کمتر مزد رو تولید کارگر بد بخت ایرانی میگیره موندم این خبرهای رو چرا منتشر میکنید انکار شما سمت تولید کننده ها هستین مدام سنگ سایپا و ایران خودرو فلان .... میزنید
پاسخ ها
شما تولید کننده ی داخلی تمام اجناستون رو متناسب با دلار افزایش دادید
همه جنسا تا ۷ برابر قیمت افزایش پیدا کرده
حقوق کارمندا و کارگراتون رو نمیخواید از محل همین افزایش قیمت هاتون بدید و دوباره میخواید ۳۰ درصد دیگه رو جنساتون بکشید؟رو رو برم والا
ی دستگاه جوش ۵۰ تومنی الان بالای ۲ تومن قیمت گذاشتین روش
از لوازم خانگی و اتومبیل هم که نگم براتون
زشته اینقد ننه من غریبم بازی در نیارید اه اه
سال اختلاس ملی مبارک
تاوان بی عرضگی دولت وبه خصوص رییس سابق بانک مرکزی که درکنترل بازار ارز عاجزبود رامردم وتولیدکننده هابایدبدهند.متاسفم که کشور دست مدیران بی عرضه وبی تدبیروبی لیاقت است.
تو ایران به تولید هیچ فشاری نمیاد اگر تورم ۲۰درصد باشد تولید کننده ۸۰درصد روی کالاش افزایش قیمت میدهد نظارت هم خدا رو شکر نیست کیفیت جنسشم که الا ماشالله ۸۰درصد کاهش میدهد اقتصاد اران هم علمی نیست به واسطه دلال اداره میشود برادر گلم اینجا علم حرف اول را نمیزنه اینجا حرف زور یاپول حرف اول را میزنه کسی بفکر اقشار کم درامد نیست اقشار کم درامد جامعه فقط برای رای دادن وکسری بودجه ..وغیره ازش استفاده میشود والا قشر ضعیف جامعه به نظر دولت یک دست شکسته وبال گردنه ولا غیر
از سال ۹۷ تولید کنندگان به اندازه کافی سود برده اند...چندین برابر قیمت ها فروخته اند.....همشون دروغ میگن
این اقا نفسش ازجاگرم بلندمیشه وطرفدارسرمایه داراست داره اراجیف میبافه حقوق کارگرنسبت به تورم اصلا به چشم نمیاد .مملکت روامثال این اقاخوردن چشم ندارن کارگر دستمزدرنج وزحمتی که میکشه روبگیره ومیخوان ازکارگرهم بخورن
سالی که نکوست از بهارش پیداست زمین وزمان به روی مردم طغیان کرده خداوند عاقبتمان رو خیر کنه
چطور اون موقعی که مالیات و آب و برق و گاز و بنزین گرون میشه فشار بر تولید کننده نیس ولی یک صدم تورم رو حقوق کارگر بدبخت اضافه میشه فشار بر تولید کننده هست؟؟؟
سلام به همگی
می خواهید همه کارگران مجانی کار کنند حالت خوبه؟ النگ
بیا همه حقوق برای تو هزینه زندگی ساده ای را تو تامین کن
آقا ی مدیرش نجومی نخورده درست میشه کلک پای کارگر میان نکش
چطور اون موقع که چند برابر تولیداتشون میفروشند لال میشی حرف نمیزنی.