ستاندار آذربایجانشرقی:
تبریز پایتخت دیپلماسی ایران میشود
استاندار آذربایجانشرقی به ظرفیتهای فوقالعاده استان در زمینه دیپلماسی اشاره کرد و گفت: تبریز میتواند پایتخت دیپلماسی در کشور باشد که ساخت مجتمع دیپلماتیک در این شهر گام مهمی در این راستا به شمار میرود.
خبرگزاری فارس: محمدرضا پورمحمدی عصر امروز در دیدار رئیس شورای پژوهشهای علمی و فناوری ترکیه (Tubitak)، با اشاره به اهمیت تاریخی و جغرافیایی استان آذربایجان شرقی، اظهار کرد: این استان از نظر صنایع، معادن، زیرساختها و از همه مهمتر امکانات دانشگاهی از استانهای مهم ایران است.
وی با اشاره به روابط خوب صنعتگران و تجار تبریزی با همتایان ترک خود، اظهار داشت: همکاریهای گستردهای بین تولیدکنندگان دو طرف وجود دارد و ما تلاش میکنیم که این همکاریها روز به روز گسترش یابد.
پورمحمدی با قدردانی از تلاشهای توبیتاک در توسعه همکاریهای علمی ترکیه با آذربایجان شرقی، افزود: همکاریهای علمی و دانشگاهی فرایند زمانبری است و باید با افزایش رفتوآمدها این همکاریها را افزایش دهیم.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین به ظرفیتهای فوقالعاده استان در زمینه دیپلماسی اشاره کرد و گفت: تبریز میتواند پایتخت دیپلماسی در کشور باشد که ساخت مجتمع دیپلماتیک در این شهر گام مهمی در این زمینه به شمار میرود.
توسعه همکاریهای علمی و فناورانه ترکیه و آذربایجانشرقی
رئیس شورای پژوهشهای علمی و فناوری ترکیه نیز در این دیدار گفت: سال ۲۰۱۹ از نظر توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین ترکیه و آذربایجانشرقی سال خوبی خواهد بود.
حسن ماندال افزود: ما در دو سال گذشته اقداماتی در این راستا انجام دادهایم و امروز در جلسهای در دانشگاه تبریز نتیجه زحمات دو ساله را تشریح کردیم که منجر به تصمیماتی در این زمینه شد.
وی خاطرنشان کرد: در یک ماه آینده عناوین همکاریهای مشترک و پروژههایی که باید مورد حمایت قرار گیرند اعلام خواهد شد.
حسین سالار آملی، قائممقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بینالملل نیز با اشاره به برگزاری نشست مشترک بین توبیتاک و دانشگاههای تبریز، گفت: در این نشست پروژههای مشترک بین صنایع و دانشگاههای دو طرف مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد عناوین همکاریها طی چهار هفته آینده نهایی شود.
نظر کاربران
به امید پیشرفت اذربایجان. وتشکر از کسانی که تلاش میکنند بر اعتلای این سرزمین مظلوم .
چه چیزیش معظلومه ؟؟؟؟
دروغ سال. مذاکرات با مقامات سیاسی و اقتصادی صتح بالا بیشترش در حد یک تفاهم نامه خشک و خالی تمتم میشه نه بین دانشگاهها که هیچ امکاناتی ندارند..حرف کنده مثل سنگ بزرگ میماند که زدن ندارد