میزان بارش در ایران یک سوم میانگین جهانی
استاندار تهران گفت: بر اساس آمار رسمی میزان تبخیر باران در کشور ما حدود ۲۷۰۰ میلیمتر بوده و میزان جهانی آن به صورت میانگین بالغ بر ۸۰۰ میلی متر است بر این اساس یک سوم بارش جهانی و سه برابر تبخیر جهانی را در کشور داریم که این مسئله بیانگر اهمیت حفاظت از منابع آبی در ایران است.
خبرگزاری فارس: آئین کاشت ۱۵۰۰ نهال و رونمایی از کتابچه مدیریت با حضور محسنی بندپی، استاندار تهران و برخی از اعضای شورای شهر تهران و سایر مسئولین در بوستان سرخه حصار پایتخت برگزار شد.
انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران در حاشیه این برنامه ضمن اشاره به وضعیت آلودگی هوا در استان تهران اظهار داشت: میانگین متوسط باران سالیانه در تهران در سال جاری وضعیت مناسبی داشته و ۲۶ روز هوای پاک و ۴۷ روز هوای سالم را در پایتخت شاهد بودیم. همچنین بالغ بر ۲۵۰ میلیمتر میزان بارندگی سالانه در تهران در سال ۹۷ رخ داده و این در حالی است که متوسط جهانی این بارندگی بالغ بر ۷۶۰ میلیمتر بوده است بر این اساس یک سوم نزولات آسمانی در استان تهران در سال ۹۷ اتفاق افتاده است.
وی افزود: بر اساس آمار رسمی میزان تبخیر باران در کشور ما حدود ۲۷۰۰ میلیمتر بوده و میزان جهانی آن به صورت میانگین بالغ بر ۸۰۰ میلی متر است بر این اساس یک سوم بارش جهانی و سه برابر تبخیر جهانی را در کشور داریم که این مسئله بیانگر اهمیت حفاظت از منابع آبی در ایران است.
مقام عالی دولت در استان تهران با اشاره به اهمیت درختکاری و حفاظت از منابع طبیعی نیز تصریح کرد: یکی از فواید درختکاری جلوگیری از تبخیر است و دود برگ درختان مانع از تابش مستقیم نور آفتاب بر زمین می شود که همین مهم می تواند بر حفظ منابع آبی در کشور تاثیر مستقیم داشته باشد.
وی افزود: استان تهران با داشتن بالغ بر یک میلیون و ۳۶۷ هزار هکتار مساحت یک میلیون و ۷۸ هزار هکتار منابع ملی داشته و از این رقم نیز در حدود ۵۴ هزار هکتار آن را جنگل ها تشکیل دادند. بر این اساس باید توجه داشت که همه باید نسبت به حفاظت از منابع سبز در استان تهران و جلوگیری از ورود آلاینده ها به محیط زیست پایتخت تلاش کنیم در عین حال در کل استان تهران نیز بالغ بر ۴۸ هزار هکتار باغ وجود دارد که استان تهران با استفاده از این منابع در حوزه تولید میوه های باغی رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص داده است.
مقام عالی دولت در استان تهران یادآور شد: با توجه به این آمار یکی از چالشهای اساسی در استان تهران مربوط به حوزه زیست محیطی است که مسائلی مانند آلودگی هوا،آلودگی آب، آلودگی خاک مشکلات دفع پسماند و سایر مسائل را در بر میگیرد آنچه به تبع این آلایندهها در تهران رخ داده مشکلات عمده ای را بر مردم پایتخت تحمیل کرده و به عنوان نمونه امروز انواع بیماری های نوپدیدی را شاهد هستیم که عمده ریشه آن به بحث آلودگی ها برمیگردد.
محسنی بندپی عنوان داشت: باید تهران را با توجه به آسیب پذیری و منابع محدود آن مورد حفاظت جدی در حوزه زیست محیطی قرار دهیم اکنون همکاری و هم افزایی خوبی در ایجاد نگاه علمی و تخصصی به مسائل زیست محیطی با شورای شهر و شهرداری ایجاد شده که باید با تداوم این مهم نسبت به حل مشکلات اقدام کنیم.
مقام عالی دولت در استان تهران همچنین اظهار داشت:منابع طبیعی و سازمان جنگلها و مراتع کشور اقدامات خوبی را در حوزه حفاظت و صیانت از منابع موجود در دستور کار خود قرار دادهاند و با اهتمام ویژه نسبت به مسائلی نظیر ساخت و سازها تغییر کاربری ها و سایر امور به جد پیگیر حل و فصل مشکلات تهران در عرصه محیط زیست هستند.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: فرهنگ زیست محیطی که در استان تهران در میان مردم ایجاد شده شایسته و ارزنده تقدیر و درخور توجه بوده و نباید حرکت این فرهنگ به سمت نگاه فراگیر را به حال خود رها کنیم. نکته مهم دیگر در این بین حضور سازمان های مردم نهاد فعال در عرصه زیست محیطی است که زنان نیز در فعالیتهای این سمن ها نقش جدی را ایفا کرده و بیشترین فعالین حوزه زیستمحیطی را زنان تشکیل داده اند.
محسنی بندپی تاکید کرد: نگاه اجتماعی به آسیب ها است که می تواند به رفع و حل و فصل آن کمک کند و در حوزه زیست محیطی این نگاه بیشتر مورد نیاز خواهد بود در این حوزه همچنین می توان با هم افزایی بین دستگاههای ذیربط و سازمانهای مردم نهاد شاهد افزایش میزان فضای سبز در استان تهران بوده و شرایطی را ایجاد کرد که تهران با نگاه علمی و تخصصی به ظرفیتها و منابع به شهری زیست پذیر تر بدل شود.
نظر کاربران
دروغ
پاسخ ها
..مثقال باران میآید تمام کشور را سیل میبرد شما که توانایی جمع آوری آب را نداریدساکت باشید،
اول برید؟ درس بخوانید مطلع شوید و بعد باپارتی استخدام شوید تمام کسانی که در دولت روحانی هستن فقط حرف زدن را بلد هستن بابا کمی خودتان راتکان دهید تاحقوقشان حلال باشد این حقوق گرفتن های نجومی حرام است.
حرامتان این همه باران که به عراق رایگان میدهید
خدایا این هواشناس های ایرانی کلا مشکلشون چیه بابا کل ایران رو آب برده یارو لنج انداخته تو کوچه های اهواز و سیستان داره تاز بس آب و بارش اینطوری تردد میکنن هنوز اینا میگن بارونی نزده امسال کمه کلی سد آب گیری شد کلی چشمه روون شد کلی دریاچه آب گیری شد هنوز میگه آب نیست ......می نه نیست بدرک که نیست زادخواهی تا کی خدارو شکر کن بابا یک هزارمش تو کشورهای عربی نیست از آب دریا مصرف میخورن این همه هم خدای پولن
پاسخ ها
اگه روحانی وجهانگیری چشمشون به سیل اهواز وسیستان وشمال کشور بیفته توی اونجا خشکسالی محض برقرار میشه اونوقت حضرت کلید میره پشت تلفیزیون میگه با هوشیاری ما بود که سیل کنترل شد . #علی برکه الله
اینهمه باران خدا کجا میره ؟صادر میشه؟
دروغ بده دروغ نگید
دلیل نباریدن باران ؛ ظلم ستم مسئولین بر مردم ...
یکی از عمده ترین دلایل کاهش بارندگی بخاطر خودروهای بی کیفیت ساخت داخل و استفاده از بنزین و گازوییل بی کیفیت و اصرار بر استفاده از تکنولوژی قدیمی در بیشتر کارخانه های تولیدی است
امریکا با وجودی که از لحاظ تکنولوژی و صنعت وضعیت خیلی خوبی دارن اما به کشاورزی و منابع آبی و خاک اهمیت فوق العاده زیادی میدن
پاسخ ها
بله کشاورزیشون روتوسعه میدن ویک سهم اعظمش رو با دستکاری ژنتیکی میفرستن برای مردم ما . مثل برنج ، گندم ، سویا ، ذرت . اونا اگه اینقدر پیشرفته بودن که توی مترو وقطارهاشون مردم جلوی همدیگه ادرار نمیکردن به درودیوار واگن مترو واتوبوس وقطار .امریکا عروس کچل ولنگ و کوریه که اگه خودش رو بزک نکنه خود شهروندان و ساکنینش درمدت کوتاهی پا به فرار میگذارند
به خدا شماها برید بارش بارونم درست میشه
ایران نبایدزیادکشاورزی کن ونشست زمین وفروچاله اتفاق میفته وذخیرابی توجهان استانداردش۳۰مترفاجعس ولی ایران۱۳۰رم ردکردچندبرابرفاجعه ...شما که اینومیدونیدچرابودجه ومنابع شغل حدود۲۰ملیون اتباع خارجی افغانی میدین وبااین بی ابی کم بودجگی خودکشی وخودزنی دولت ومملکت واگه شغل باش ملت مجبورنیستن کشاورزی کنن وازبیکاری وفقرنجومی مجبورن کشاورزی کنن ووگرن ازگشنگی میمیرن وبه قول وزیرکارپارسال گفت وزیرکارگفته اگه افغانهابرن مشکل بیکاری حل میش وفقروبه قول نمایندگان مجلس یعنی چی که بیش از۳ملیون افغانی فقط توکارساختمانی اشغال کردن وچندبرابران توشغلهای دیگه غیرقانونی خودمون توهرخانه۱تا۲نفربیکارداریم وهمچنین وقتی۱پرس غذابالا۲۰۰۰لیترمصرف ابش میش و۱کیلومرغ گندم وشیرگوجه پیازپرتغال ...همچنین خوب حالا ببنیدافغانهادرروزچندملیون لیتراب مصرف میکنن وهمچنین این شغلهایی که اشغال کردن همه بااب انجام میش پس ازخواب زمستانی پاشین ورشدافغانهابالا۸درصدوایرانیا۱درصدهمون بلایی که سرفلسطین اشغالی اومدبا بیشترشدن اسراییلیها واشغال کردن وخریدزمین واین هم دارتوایران پنهانی میش..حیف این خونهاوجانبازهها ازادهها ..که همه چیزشون درراه وطن دادن به این روزهانیفتیم ازماست برماست مشکل میدونیم وحل نمیککنیم واین خیانت به ایندگان گذشتگان وخودمون
پاسخ ها
این دوست عزیز در باره هر موضوعی فقط افغانها را مقصر میدونه و همه چیز را به افغانی ربط میده . دوست عزیز مسولین دارن مردم را تشویق میکنن به زاد و ولد زیاد . منابع خدادای کشورمون برای یک میلیارد انسان کافیه افسوس که مدیریت بلد نیستیم
عزیز من حرفت کاملا درسته ومتین ولی سعی کن از لفظ زادوولد برای حیوانات استفاده کنی حواست نبوده . از الفاظ یاجملات ارزشمندتر بهره ببر .مثل : تشویق میکنن تا امار خانواده ها بیشتر بشه ، یا نرخ جمعیت خانوارها افزایش پیدا کنه
اگه میزان بارش سه برابر میانگین جهانی هم بشه اینا میگن کم آبیه کم مصرف کنید