۸۳۶۵۸۸
۶ نظر
۵۰۰۸
۶ نظر
۵۰۰۸
پ

عربستان به آمریکا: راحت می‌گیریم!

وزیر انرژی عربستان سعودی در اظهاراتی که پاسخ مستقیم به انتقادهای اخیر رئیس‌جمهور آمریکا محسوب می‌شود اظهار کرد که اوپک یک رویکرد حساب شده برای کاهش عرضه در پیش گرفته است.

خبرگزاری ایسنا: وزیر انرژی عربستان سعودی در اظهاراتی که پاسخ مستقیم به انتقادهای اخیر رئیس‌جمهور آمریکا محسوب می‌شود اظهار کرد که اوپک یک رویکرد حساب شده برای کاهش عرضه در پیش گرفته است.

خالد الفالح در سمپوزیوم اوپک در ریاض زمانی که از وی درباره توئیت جدید رئیس جمهور آمریکا سوال شد، به شبکه سی ان بی سی گفت: ما کاهش تولید را راحت می‌گیریم. ۲۵ کشور رویکرد بسیار تدریجی و حساب شده‌ای را در پیش گرفته‌اند و همان طور که نیمه دوم سال گذشته ثابت کرد، ما به ثبات بازار نفت در وهله نخست و بیش از هر چیز دیگری علاقه‌مندیم.

ترامپ روز دوشنبه در جدیدترین سری از پیام‌های توییتری خود خطاب به اوپک از این گروه خواست کاهش تولید خود را تسهیل کند و نسبت به بالا رفتن قیمت نفت هشدار داد.

وزیر انرژی عربستان سعودی اظهار کرد: ما به اظهارات رئیس جمهور آمریکا گوش داده و نگرانی‌های وی درباره مصرف کنندگان را درک می‌کنیم و به همه اطمینان می‌دهیم که به همان اندازه که به منافع تولیدکنندگان توجه داریم به منافع اقتصاد جهانی و مصرف کنندگان سراسر جهان نیز توجه داریم.

آمریکا در اواخر سال ۲۰۱۸ به بزرگترین تولید کننده نفت جهان تبدیل شد.

گروه اوپک پلاس که شامل گروهی از تولید کنندگان اوپک و غیر اوپک است در اواخر سال میلادی گذشته موافقت کرد تولید خود را در نیمه اول امسال ۱.۲ میلیون بشکه در روز محدود کند. این کاهش تولید موفق نشد قیمت نفت برنت را به سطح قیمت اکتبر گذشته که بیش از ۸۴ دلار در هر بشکه بود برساند با این حال تا حدودی بخشی از ریزش قیمتی که تا اواخر دسامبر متحمل شده بود را جبران کرد و نفت برنت هفته گذشته تا رکورد ۶۷.۱۸ دلار صعود کرد.

توئیت هفته جاری ترامپ باعث سقوط چشمگیر قیمت نفت در روز دوشنبه شد اما در روز سه شنبه قیمت‌های نفت تحت تأثیر ادامه پایبندی به کاهش تولید اوپک ثبات یافت. عربستان سعودی تاکنون عمده بار کاهش تولید را به دوش کشیده و قصد دارد تولید خود را در مارس ۵۰۰ هزار بشکه دیگر کاهش دهد.

گمانه‌زنی‌های زیادی پیرامون اینکه آیا گروه اوپک پلاس در نشست اخیر خود در آوریل درباره کاهش بیشتر تولید تصمیم‌گیری خواهد کرد وجود دارد. توافق کاهش تولید که در دسامبر منعقد شد، قرار است تا ژوئن ادامه پیدا کند و با این حال فالح اظهار کرد که احتمال تمدید مدت این توافق وجود دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مسئله ای بسیار مهم ، که اینده این کشورها رو تحت تاثیر قرار میدهد اگر .....به فکر منافع ملی خود باشند .

  • بدون نام

    چی میگرین نکنه سگه پاچه گیرین شما چخه پدرسگ وهابی

    پاسخ ها

    • بدون نام

      همان که ترامپ گفت،لگام شما وامنیت شما دست آمریکا است!یک هفته از شما حمایت نکند همگی تو هوا هستید!!منم منم نکنید،بیش از یکصد هزار نیروی خارجی درمنطقه،عاشق چشم وابرویتان نیست!!!!پول نفت سرازیر خزانه آمریکا،خرج کردن هم با برنامه ریزی امریکا....حرف اضافی هم بزنی لو لو در می اورد!!!

    • دونالد ترامپ

      خصوصیات خودته

    • دونالد ترامپ

      خصوصیات خودته

  • ایرانی

    خاک برسرشماوترامپ
    بی عرضه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج