۸۳۵۸۱۵
۷ نظر
۵۰۱۵
۷ نظر
۵۰۱۵
پ

وزارت نفت: وقت تسویه حساب‌های سیاسی نیست

وزارت نفت با صدور اطلاعیه‌ای با توجه به برخی اظهارنظرها پیرامون مسائل مرتبط با راهبردهای ملی بازاریابی و فروش نفت ایران در شرایط تحریم برای تنویر افکار عمومی توضیحاتی ارائه داد و تاکید کرد: اکنون وقت تسویه حساب‌های سیاسی نیست.

خبرگزاری تسنیم: در روزها و هفته‌های اخیر انتقاداتی به مدیریت وزارت نفت بر وضعیت صادرات نفت ایران در زمان تحریم‌ها و همچنین مدیریت کلان صنعت نفت کشور مطرح شده که در روزهای اخیر، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی را می توان از منتقدان اصلی سیاست‌های کاری وزارت نفت دانست.

امروز وزارت نفت با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به این انتقادات واکنش نشان داد. در این اطلاعیه که از سوی اداره کل روابط عمومی وزارت نفت منتشر شده، آمده است: "

وزیر محترم نفت در نشست غیر علنی مجلس شورای اسلامی در روز ۲۷ بهمن‌ماه امسال، ضمن تبیین شرایط رخ داده در حوزه تحریم‌های نفتی؛ راه‌ها و راهبردهای مقابله با تحریم‌ها را در حد امکان توضیح داده است. با این وصف اظهارات برخی نمایندگان محترم در روزهای پس از نشست و ابهام این عزیزان درباره «میزان اراده» وزارت نفت در مقابله با تحریم‌ها جای تعجب بسیار دارد.

هر چند بنا به شرایط خاص کشور تشریح روش‌های فروش نفت در دوره تحریم را معقول ندانسته و آن را موجب هوشیاری دشمن و لو رفتن برنامه‌های‌مان می‌دانیم، اما تنها این توضیح را ارائه می‌دهیم که وزارت نفت ماه‌هاست همه کوشش و اهتمام خود را برای عبور کشور از شرایط کنونی به‌کار گرفته و هر پیشنهادی را که برای بهبود بازارهای هدف و فروش نفت دریافت کرده، مورد ارزیابی و پیگیری قرار داده است، این رویکرد درباره پیشنهادهایی که حتی احتمال موفقیت کمی را داشته هم به مورد اجرا گذارده شده و سرانجام در صورت احراز قطعیت صیانت از منافع ملت ایران عملیاتی شده است؛ از این پس هم وزارت نفت همین رویکرد را ادامه خواهد داد.

در روزها و هفته‌های اخیر، اظهارنظرهایی را نیز درباره مقایسه اوضاع کشور در تحریم‌های کنونی و تحریم‌های ابتدای دهه ۹۰ شاهد بودیم که در نوع خود جای تعجب و تأمل دارد، زیرا به رغم ابعاد گسترده‌تر و در عین حال پیچیده‌تر این دوره از تحریم‌ها، وزارت نفت در این دوران نسبت به گذشته اقدام‌ها و عملکرد ضد تحریمی به مراتب موثرتری داشته است.

در شرایط امروز همه باید به کسانی که در خط مقدم نبرد اقتصادی با آمریکا و یاران شرورش در منطقه قرار دارند یاری رسانند نه اینکه وضع کنونی را فرصتی برای تسویه حساب‌های سیاسی قرار دهند، زیرا التهاب‌آفرینی در فضای جامعه با طرح ابهام و اتهام‌های غیر مستند نافی منافع ملت ایران در این شرایط پرمخاطره است."

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اتفاقا عده ای که صرفا بفکر زر و زور و مقام هستند بدون توجه به منافع ملی علیرغم شعارهای رنگی و دهان پرکنی که میدهند چنین موقعیتهایی را مغتنم می شمرند و هر کثافت کاری از دستشان بر بیاد کوتاهی نمی کنند

    پاسخ ها

    • AAAAAAAAA

      ایران را اگر میخواهید نجات بدهید اصلاح طلب و اصولگرا را از دولت سازمانها و وزرا جدا کنید تمام این بدبختی های دولت از اینجا سرچشمه میگیرد. یا علی

  • زهرا

    متاسفانه وزارت نفت با این بیانیه اصلا نتونسته توجیه کنه!
    خطاها و اشتباهات گسترده وزارت نفت رسوای عام و خاص شده دیگه!

  • مرتضی

    مگه تحریم داریم تو دولت حسن روحانی؟ پس برجام و آن همه جشن خیابانی چه بود؟ مگه روز اول برجام طبق وعده رئیس جمهور و وزیراش همه تحریمها برداشته نشد؟ مگه اصلاح طلبا این همه جشن نگرفتن برا برجام؟!
    پس دلواپسان راست میگفتن...

  • بدون نام

    واقعا راست گفته هیچکس به فکر مردم نیست همه به دنبال تسویه حساب های سیاسی هستند و برای بدست آوردن قدرت دارن نهایت تلاششون را میکنند. انشالله که خدا به خدمت همشون برسه

  • بدون نام

    چی میترسی استیضاحت کنند مقام اینقدر شیرین است

  • بدون نام

    وزیران خوب این دولت بیشترین حملات را دریافت میکنند از دکتر هاشمی تا جهرمی و زنگنه و البته اقای ظریف که شنیده ها حاکی از کناره گیری ایشان است که خیلی ناراحت کننده بود.
    خدایا کشور ایران را از شر جاهلان و دروغگویان محافظت کن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج