صفایی فراهانی: پلاکارد بدستان توجیه شدند
محسن صفایی فراهانی از کارشناسان حوزه اقتصادی و از مدیران باسابقه کشور گفت: یگمان اکثر افرادی که پلاکارد در دست دارند و شعار میدهند، اگر از آنها در رابطه با مسائل قوانین پولشویی سوال شود، جواب روشنی نخواهند داشت، چون آنها را با توجیههای ساده برای این کار بسیج کردهاند.
محسن صفایی فراهانی از کارشناسان حوزه اقتصادی و از مدیران باسابقه کشور در گفتوگو با روزنامه «ایران»، با اشاره به ضرورت تصویب این لوایح و تعلل بررسیها در مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است که نوعی سیاستزدگی در فضای تصمیمسازی کشور سایه انداخته است.
بخشی از حرف های صفایی فراهانی:
همان طور که میدانید، این روزها موجی از حملههای مختلف از برگزاری تجمع و مصاحبه و تا صدور بیانیه علیه تصویب آخرین لایحه مبارزه با پولشویی شروع شد و در این رابطه فضاسازی شدیدی در حال انجام است. توصیه شما به اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام برای عدم تأثیرپذیری از این فضاسازیها چیست؟
بیگمان اکثر افرادی که پلاکارد در دست دارند و شعار میدهند، اگر از آنها در رابطه با مسائل قوانین پولشویی سوال شود، جواب روشنی نخواهند داشت چون آنها را با توجیههای ساده برای این کار بسیج کردهاند، بدیهی است صاحبان منافع برشمرده در بالا، دقیقاً نگران سامان گرفتن و ایجاد چارچوبهای دقیق و کنترلی نقل و انتقال پول هستند و برای این امر از همه ابزارها سعی به بهرهبرداری دارند. اعضای مجمع باید متوجه جایگاه قانونی و از همه مهمتر خطیر بودن مسئولیت و تصمیمشان شوند. قضاوت واقعی بر عهده تاریخ خواهد بود. همان طور که در تاریخ معاصر ایران از امیرکبیر به عنوان معمار اصلاحات و از دکتر محمد مصدق به عنوان قهرمان ملی یاد میگردد.
به قضاوتهای امروزی نیز خواهند نشست! مطمئناً تاریخ ایران اقدام وزیر خارجه فعلی آقای دکتر ظریف را که با تصویب برجام و لغو قطعنامههای شورای امنیت، کشور را از پرتگاه جنگ نجات داد، فراموش نخواهد کرد. برای همین اعضای محترم مجمع بایستی با کنار گذاشتن نظرات جناحهای سیاسی به اهل فن و تخصص رجوع کنند. کارشناسان حقوق بینالملل، روابط بینالملل و از همه مهمتر کارشناسان خبره بانکی در بخش بینالملل بیشترین دانش و اطلاعات را نسبت به این سازوکار مالی دارند.
امروز مسأله تحریمهای ظالمانه آمریکا بیشترین فشار را به ملت وارد میکند. نبایستی شرایط را برای فشارهای بیشتر به اقتصاد ایران فراهم نمود! در شرایط حاضر هرگونه فشار اقتصادی اضافی بر کشور میتواند آثار جبرانناپذیری بر جریان سیاسی ملی داشته باشد. برای همین تصمیم کنونی مجمع بسیار تعیین کننده است. میتواند امید را به بازار داخلی و روزنههای اقتصادی را هر چند ضعیف و متوسط به روی اقتصاد کشورمان باز کند. اعضای مجمع باید توجه کنند در حال حاضر چه کشورهایی در لیست سیاه گروه ویژه مالی هستند. آیا کشورهای استقلالطلب هستند یا آنهایی که از نابسامانیهای مدیریتی و مالی فراوان رنج میبرند.
کشورهایی مثل افغانستان، کره شمالی، عراق، پاکستان، یمن، لیبی، ساموا، باهاما، نیجریه و… آیا این کشورها هیچکدام به خاطر حفظ استقلال و شأنیت سیاسی شأن وارد لیست سیاه شدند؟ یا در تمامی آنها واقعاً فساد و پولشویی گسترده باعث قرار گرفتن آنها در این لیست سیاه شده است.
آیا کشوری مثل ایران که خود را یکی از قدرتهای منطقهای میداند، شایسته است که نامش در کنار ساموا و سودان جنوبی قرار گیرد؟ برای همین انتظار از مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان ارگان قانونی و رسمی کشور این است که با تشخیص درست و نگاهی از روی مصلحت ملی تصمیمگیری کند. اعضای این مجمع باید متوجه مسئولیت تاریخیشان باشند؛ چرا که هر گونه اهمال و بی توجهی میتواند هزینههای زیادی را بر کشور تحمیل نماید.
نظر کاربران
با وجود افراد بی وجودی مثل شما که خیانت شما در دادگاه صالحه اثبات و محکومیت شده اید نیازی به نفوذی نداریم
تند روهایی که روزگاری از دیوار سفارت بالا رفتید و روزگاری پرچم مذاکره با آمریکا را بالا بردید
کی میخواهید دست از خیانت بردارید
پاسخ ها
آفرین.
نتیجه پلاکاردهای شما را دیدهایم
رضا رضا،داری چرت میگی
باتوجیح الکی زست روشن فکری نگیرن وغرب زدگی مطلق بگه بمیرمیمیرین وعوام فریبی بس
درودبر صفایی فراهانی
شرق داره پدر ایران و درمیاره (روسیه و چین)
درود بر مهندس عزیز و با دانش، جناب صفایی فراهانی و مرگ بر دشمنانش.