۸۲۶۰۹۰
۱۱ نظر
۵۰۱۴
۱۱ نظر
۵۰۱۴
پ

کنایه مسئول قضایی به طرفداران کودک همسری

معاون اجتماعی دادگستری البرز گفت: متاسفانه برخی از افرادی که تریبونی در دست دارند اظهار نظرهایی می‌کنند مبنی بر اینکه چه اشکالی دارد دختر دبستانی مثلاً دختر ۱۱،۱۰ ساله زندگی تشکیل دهد، این افراد یا مفهوم ازدواج را متوجه نشده‌اند یا اگر شده‌اند از ازدواج معیارهایی را مد نظر دارند که با شرایط کنونی سازگار نیست.

خبرگزاری ایسنا: معاون اجتماعی دادگستری البرز گفت: متاسفانه برخی از افرادی که تریبونی در دست دارند اظهار نظرهایی می‌کنند مبنی بر اینکه چه اشکالی دارد دختر دبستانی مثلاً دختر ۱۱،۱۰ ساله زندگی تشکیل دهد، این افراد یا مفهوم ازدواج را متوجه نشده‌اند یا اگر شده‌اند از ازدواج معیارهایی را مد نظر دارند که با شرایط کنونی سازگار نیست.

مهدی جوهری با اشاره به ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی اظهار کرد: این قانون بر این مساله تاکید دارد که نکاح دختر زیر ۱۳ سال و پسر کمتر از ۱۵ سال منوط به رضایت ولی و تشخیص دادگاه صالح است.

جوهری افزود: اما واقعیت این است که ازدواج کودکان به مصلحت نیست و قانون موجود در خصوص سن مناسب ازدواج نیاز به اصلاح دارد.

وی ادامه داد: در ادوار گذشته با توجه به اقلیم، شرایط زندگی، تغذیه و فرهنگ حاکم،گاه دختر ۹ ساله رشید تلقی می‌شده و صلاحیت ازدواج را پیدا می‌کرده ولی حالا شرایط بسیار تغییر کرده است.

وی ابراز کرد: اینکه الان اجازه دهیم دختران و پسران زیر ۱۸ سال ازدواج کنند به هیچ وجه منطقی نیست و قطعا در آینده مشکل ساز می‌شود.

این مسئول توضیح داد: افراد زیر ۱۸ سال آمادگی ازدواج ندارند و درست نیست هنوز کودکی نکرده آنها را وارد فضای جدی زندگی زناشویی کنیم.

جوهری گفت: متاسفانه برخی از افرادی که تریبونی در دست دارند اظهار نظرهایی دارند مبنی بر اینکه چه اشکالی دارد دختر دبستانی مثلاً دختر ۱۱،۱۰ ساله زندگی تشکیل دهد؟

وی خاطر نشان کرد: این افراد یا مفهوم ازدواج را متوجه نشده‌اند یا اگر شده‌اند از ازدواج معیارهایی را مد نظر دارند که با شرایط کنونی سازگار نیست.

وی ادامه داد: این افراد به هیچ وجه دنبال جامعه سالم و مصلحت خانواده نیستند و فکر می‌کنند تصورات آنها از ازدواج معیار و اساس است.

معاون اجتماعی دادگستری البرز گفت: باید از این افراد سوال کرد که آیا ارزش زندگی مشترک به اندازه اهمیت گرفتن گواهینامه و رانندگی نیست؟

وی توضیح داد: چطور قانون اجازه نمی‌دهد فرد پایین ۱۸ سال رای دهد، رانندگی کند، وام بگیرد و ... ولی محدودیتی برای ازدواج همین افراد قائل نیست؟

جوهری گفت: چطور دختر زیر ۱۸ ساله‌ای که برای دریافت وام ازدواج نیاز به ارائه حکم رشد دارد، برای نکاح هیچ مشکلی ندارد؟

وی افزود: کسی که ازدواج کرده و در مرحله تشکیل زندگی قرار دارد چطور از گرفتن یک وام که رابطه ای اقتصادی و مالی است محروم می‌شود ولی در بحث ازدواج بالغ و عاقل تلقی می‌شود، این نشان می‌دهد که بحث مالی ارزش و اهمیتش بیشتر از نهاد خانواده در نظر گرفته می‌شود.

این مسئول توضیح داد: باید ماده ۱۰۴۱ توسط نمایندگان مجلس اصلاح شود و قاضیان دادگاه ها هم حکمی مبنی بر تایید صلاحیت ازدواج دختران و پسران زیر ۱۸ سال صادر نکنند تا این معضل در جامعه کاهش یابد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خیلی هم خوب است
    ا ز فساد جلوگیری می شود
    هرچه جوانتر شادابتر و بهتر و ترو تازه تر

    پاسخ ها

    • بدون نام

      شادابتر و تروتازه تر دوس داری ؟؟
      بالاخره ازدواج میکنی و دختر دار میشی
      اونوقت میفهمی کسی دنبال تر و تازه تر باشه چ حسی بهت میده بعنوان ی پدر

    • بدون نام

      انشالله سر دختر خودت میاد میفهمی چه نگاه مشمئزکننده ای داری

  • بدون نام

    میخوام بپرسم اونی ک راضی به کودک همسری هست برا بچه خودشم راضیع اگ بود من قانع میشم

  • بدون نام

    دروووووود

  • سحر

    تو سعی کن بچه ات رو خوب تربیت کنی تا تو سن ده یازده سالگی نگران فسادش نباشی
    خجالت اوره

  • بی نام

    مگر انهایی که رشد کردن از عهده مخارج ازدواج وزتشکیل زندگی برمیان که انوقت دو بچه ازدواج کنن چطور ادامه زندگی بدن چطور از پس مخارج ساده زندگی بربیان

  • بدون نام

    ازدواج در سنين كودكي شايد يك هزارم جامعه را درگير كند
    كه اونم راه كاراش وجود داره
    برين يه فكري براي ازدواج جوانهاي مجرد سن بالا كنيد كه بتونن ازواج كنن

  • بدون نام

    آقا شما بگو سن ازدواج بشه 5 سال . کی دیگه می تونه ازدواج کنه ؟

  • بدون نام

    دخترپسرراضی باشن درهرسنی میتونن ازدواج کنن وبیغیر ازپدرکسی حق جلوگیری راندارد بایدجلوی فحشا راگرفت نه ازدواج

    پاسخ ها

    • بدون نام

      برو بمیر با این تفکرت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج