۸۲۲۲۷۲
۲ نظر
۵۰۱۲
۲ نظر
۵۰۱۲
پ

استرس را چگونه کنترل کنیم؟

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد خستگی شدید و پریشانی‌های جسمی و روحی، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش داده یا بیماری را تشدید می‌کند.

خبرآنلاین: عوامل زیادی موجب افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر می‌شوند مثل بالا رفتن سن، مسائل ژنتیکی و سوابق خانوادگی.

اختلالات جدی مانند بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت هم به مشکلات ذهنی دامن می‌زند و علائم بیماری آلزایمر را تشدید می‌کند.

مطالعات جدید نشان می‌دهند که عوامل روانشناختی نیز خطر بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد. پریشانی فکر و روان از شایع‌ترین عوامل مؤثر شناخته شده‌اند.

پریشانی و خستگی از زندگی، نوعی واکنش به مشکلات حل نشده‌ای است که معمولا به مدت طولانی ذهن را درگیر می‌کنند. مطالعاتی که طی چند سال‌ اخیر انجام شده، نشان می‌دهد که این نوع ناآرامی‌های روحی، انواع بیماری‌های قلبی عروقی، مشکلات متابولیک، چاقی مفرط و حتی مرگ‌های ناگهانی را به دنبال خواهد داشت.

براساس نتایج آزمایشی که در دانشگاه کپنهاگ دانمارک انجام شد، کسانی که به اختلالات اضطراب فراگیر و عواملی از این دست مبتلا بودند، بیشتر از دیگران در معرض خطر بیماری آلزایمر قرار داشتند.

زیرا در این افراد سطح هورمون کورتیزول بسیار زیاد بوده و تغییرات زیادی در سیستم گردش خون ایجاد می‌شود که می‌تواند علاوه بر اثرات منفی زیادی که تا کنون کشف شده‌اند، در دراز مدت منجر به بروز بیماری آلزایمر نیز بشود.

از افرادی که با حرف‌هایشان استرس و نگرانی را در شما تشدید می‌کنند دوری کنید یا مسائل خود را با آن‌ها درمیان نگذارید.

دید خود را نسبت به شرایط استرس‌زا گسترده‌تر کنید.

راه مناسب خودتان را برای کاهش استرس پیدا کنید، بعضی‌ها با پیاده‌روی، بعضی با کتاب خواند و عده‌ای نیز با گوش دادن به موسیقی آرامش پیدا می‌کنند. شما هم راه خودتان را پیدا کنید.

مدیتیشن، یوگا و عمیق نفس کشیدن، می‌توانند برای کاهش استرس و نگرانی به شما کمک کند؛ زمانی از روز را به خودتان اختصاص بدهید و این راه‌ها را امتحان کنید.

برنامه‌ریزی کنید؛ با این کار زمان مناسب برای تمام کارها را تنظیم خواهید کرد و دیگر دلیلی برای نگرانی نمی‌ماند.

به تغذیه خود اهمیت بدهید؛ یک رژیم غذایی متعادل که شامل میوه و سبزیجات نیز باشد به تقویت سیستم ایمنی و کاهش استرس کمک خواهد کرد.

متدهای بسیار زیادی برای مدیریت استرس وجود دارد که می‌توانید با خواندن کتاب‌های مرتبط، جست و جو در گوگل یا مراجعه به یک روانشناس بالینی به راحتی به آن‌ها دست پیدا کنید.

سعی کنید همیشه زمانی که استرس‌تان شروع می‌شود، اثرات متعدد آن را بر روح و جسمتان را در نظر بگیرید. آیا واقعا ارزشش را دارد؟

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    از بس فشار اقتصادی وارد شده نفس عمیق دیگر فایده ندارد بلکه این نفس فعلی هم به شمارش افتاده تا خاموش شود وراحت شویم پدرمان در امد

  • بدون نام

    علاوه بر فشار اقتصادی که در جامعه هست و باعث استرس میشه ،در زمینه تحصیلات هم خیلی هست.من خودم خیلی استرسی هستم و این ناشی از این هست که خدای ناکرده نتونم یه وقت نمره ی دلخواهم رو بگیریم.من احساس میکنم معلمان و استادان نقش ویژه ای دارند.خواهش میکنم اگه خودتون معلمید یا دانشگاه درس میدید ویا اطرافیانتون به این مساله توجه کنید که گاهی به علت کارها وحرفهای شما دانشجوهاتون استرس میگیرند.خواهش میکنم بیشتر هوای نسل جوان را داشته باشید.استرس منشا تمام بیماریها میتونه باشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج