آیت الله علم الهدی:فیس بوک ابزار فساد است
آیت الله احمد علم الهدی گفت: فیسبوک ابزار فساد است و ابزار فساد در کشور اسلامی باید از بین برود و نمی شود در جنگ فرهنگی سنگر را رها کرد و پیروز شد.
امام جمعه مشهد با اشاره به دو ویژگی در پژوهش های سال های اخیر حوزه علمیه بیان کرد: پژوهش های حوزه از یک حرکت جهشی برخوردار شده اند ضمن اینکه اغلب این پزوهش ها نیز بر مبنای پاسخگویی به نیازهای روز نوشته می شوند و این دو ویژگی پزوهش های حوزه را در جایگاه و سطح مطلوبی قرار داده است.
وی همچنین در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که نظر آیت الله علم الهدی را در مورد فیسبوک پرسید اظهار کرد: فیسبوک ابزار فساد است و ابزار فساد در کشور اسلامی باید از بین برود و نمی شود در جنگ فرهنگی سنگر را رها کرد و پیروز شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین با اشاره به کاهش بودجه حوزه های علیمه خواهران ابراز کرد: حوزه در طول هزار سال گذشته هیچ وقت متکی به پول نبوده و کاهش بودجه نمی تواند در توسعه حوزه موثر باشد.
وی افزود: هر چند که این کاهش بودجه باعث ایجاد مشکل در برخی جاها خواهد شد اما ما مجبور می شویم با چنگ و دندان برای انجام فعالیتهای حوزه پول تهیه کنیم.
آیت الله علم الهدی در ادامه به کاهش بودجه زیارت و همچنین کاهش بودجه فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: کاهش بودجه فرهنگی کم لطفی دستگاه ها و دولت است و سزاوار نیست بودجه فرهنگی کاهش پیدا کند.
دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و علمی حوزه علمیه خراسان رضوی با حضور امام جمعه مشهد و حجت الاسلام علی اکبر الهی خراسانی مسئول مرکز بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی و جمعی از مدیران حوزه علمیه خراسان رضوی از امروز در محل مرکز بنیاد پژوهش های آستان قدس افتتاح و تا ۲۸ آذر ماه جاری دایر خواهد بود.
در این نمایشگاه که در دو بخش آقایان و بانوان طراحی شده است که ۳۵ مجموعه در ۲۱ غرفه با شرکت مدارس علمیه و مراکز و موسسات پژوهشی و علمی حوزوی خراسان رضوی و با شرکت اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شده است.
نظر کاربران
خدا رحمت کند آیت الله حاج سید یونس اردبیلی را وقتی تلفن های هندلی الومرکز دراردبیل دایرشد وادارت وارگانها دارای تلفن شدندفرمانداروقت موظف بود مازاد خطوط بین منازل اشخاص سرشناس ومهم شهرتقسیم کند لذا یک رشته سیم ازمرکزتلفن تا منزل مشارالیه کشیده وتلفن رادایر کردندبعدازآنکه آقا سیدعلی فرزندشان توضیح دادند که این وسیله چیست وچه کارآئی دارد ایشان آنرابدلایلی مردود دانستند . این حکایت مال سال 1321 بود وبعدا نیز به ترتیب درمورد رایو وعلی الخصوص تلویزیون متعاقبا ویدیو درادامه موبایل ماهواره . اینترنت .اکنون فیس بوک . فردا .... موضعگیریهای مشابه ازطرف افراد واشخاص ذیصلاح وغیرذیصلاح اتخاذ میشوددرمدت کوتاهی منسوخ میشود امروزه روز همه این وسایل باانواع تکنولژیها درآخرین مدل درخانه ومحل کار دراتومبیل درجیب وکیف هرزن ومرد دختروپسر کوچک وبزرگ عالی ودانی ازمذهبی ترین تاهورهورین های این مرزوبوم وجود دارد. نمیدانم چرابجای صرف انرژی درجهت درست استفاده کردن والبته مقابله علمی وفنی بصدور فتواهای مناسبتی میپردازیم این نوع برخوردها ناسخ ومنسوخ به ضررمراکز دینی ومتولیان انهاست