قدمت ۲ خمره سفالی شهرری مشخص شد
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران گفت: طبق نظر کارشناسان باستان شناسی ۲خمره سفالی کشف شده در شهر ری مربوط به قرون چهارم و پنجم اسلام (خلافت عباسیان) تخمین زده می شود.
خبرگزاری ایرنا: معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران گفت: طبق نظر کارشناسان باستان شناسی ۲خمره سفالی کشف شده در شهر ری مربوط به قرون چهارم و پنجم اسلام (خلافت عباسیان) تخمین زده می شود.
محسن شیخ الاسلامی افزود: در پی تخریب و گودبرداری بنایی مسکونی در بافت مرکزی شهر ری، ۲خمره سفالی در عمق ۴متری ، تعدادی اشیا و آثار معماری فاقد قدمت تاریخی از جداره و فضای پیرامونی بنا بدست آمد.
وی با بیان اینکه برای رسیدگی بیشتر، دستور کاوش در این بنا صادر شده است خاطر نشان کرد: در زمان حاضر عملیات عمرانی در این ملک متوقف شده و با اعلام آمادگی مالک ، کاوش های بیشتر تیم باستان شناسی از امروز آغاز خواهد شد.
معاون میراث فرهنگی استان تهران ادامه داد: به ظاهر این خمره سفالی مربوط قرون چهارم و پنجم اسلام و به احتمال زیاد برای ذخیره آذوقه در آن زمان بوده است.
شیخ الاسلامی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه گفته می شود که در این محل اشیای فلزی و سکه طلا کشف شده است افزود: وجود هر نوع سکه و طلا در این محل صحت نداشته و در صدد هستیم با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی کاوش های خود را به مدت یک هفته و تا رسیدن به سرنخ های لازم در این بنا ادامه دهیم.
کشف ۲خمره سفالی در جداره دیوار ملکی مسکونی ۲ روز پیش توسط رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهر ری تایید شد.
شهر ری در جنوب پایتخت قرار دارد که در این منطقه بناها و محوطه های تاریخی بیشماری وجود دارد.
نظر کاربران
توشم که صد در صد خاک بوده
خوردنش
حیف سازنده.که کارش معطل مونده
این خمره ها مخصوص پول سفید بوده
حالا اینها میگن مواد غذایی بوده
سوراخ کردن سکه هاش رو بالا کشیدن!!!
سوراخ کردن سکه هاش رو بالا کشیدن!!!
هیچوقت نمیگن خمره طلابوده ! جالبه خمره نگهداری غذا عجبا!!!!
پاسخ ها
توش آبگوشت میرختن که بعدا بخورن ، آخه عباسیان یخچال نداشتن که