۸۱۴۷۳
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

کدام مقام دولتی بیشترین تذکر را گرفت؟

در بخش تذکر نمایندگان به وزیران و رئیس جمهور: از تاریخ ۱ شهریور ۹۲ تا ۷ آذر ۹۲ در مجموع نمایندگان ۱۴۲۹ مرتبه به اعضای هیات وزیران دولت یازدهم تذکر دادند. بدین ترتیب رئیس جمهور بیشترین و وزریران اطلاعات، ورزش و جوانان کمترین تذکر را دریافت کردند.

خبرگزاری مهر: درگزارش نظارتی مجلس از سه ماه اول کاری دولت یازدهم آمده است که رئیس جمهور ۲۲۲ تذکر از نمایندگان مجلس دریافت کرده و وزیر خارجه نیز بیشترین تذکر را نسبت به نحوه انجام مذاکرات هسته ای با کشورهای ۱+۵ دریافت کرده است.

معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی به دو صورت ارائه گزارش سالیانه و گزارش سه ماهه از عملکرد دولت اطلاع‌رسانی کرده و این اطلاعات را در اختیار نمایندگان قرار می‌دهد، معاونت نظارت سالیانه یک گزارش سالانه و سه گزارش سه ماهه را منتشر می‌کند.

گزارش تهیه شده این معاونت، بازه زمانی ابتدای شهریور تا ۶ آذر ماه را تحت پوشش قرار می‌دهد، این گزارش مانند گزارش‌های گذشته شامل تعداد سؤال، تحقیق و تفحص، تذکر، استیضاح، رأی اعتماد به وزیران و گزارش‌های مواد ۴۹ و ۲۳۶، نظارت بر شوراها، مجامع و برخی امور خاص است.

کاهش ۵۵ درصدی تاخیر در ابلاغ قوانین

در بخش نظارت بر ابلاغ و انتشار قوانین در گزارش مذکور چنین آمده است : یکی از وظایف معاونت نظارت، پایش عملکرد رئیس جمهور در ابلاغ قوانین و ارائه گزارش های نوبه ای از این نظارت است. از طریق ۱/۶/۹۲ تا ۶ آذر ماه ۹۲ جمعا ۱۷ قانون به رئیس جمهور ابلاغ شده است. رئیس جمهور سه فقره از این قوانین را در مهلت قانونی ۵ روزه و ۸ قانون را به تاخیر به روزنامه رسمی اعلام کرده است. مجموع تاخیرهای رئیس جمهور در ۱۳ قانون، ۷۲ روز است. با توجه به افزایش ۷۰ درصدی ابلاغ قوانین به رئیس جمهور در دوره جدید، میزان تاخیر در ابلاغ قوانین به طور متوسط ۵۵ درصد کاهش داشته است.

رئیس جمهور بیشترین تذکر و وزیران اطلاعات و ورزش کمترین تذکر را از نمایندگان دریافت کردند

در بخش تذکر نمایندگان به وزیران و رئیس جمهور در این گزارش آمده است: از تاریخ ۱ شهریور ۹۲ تا ۷ آذر ۹۲ در مجموع نمایندگان ۱۴۲۹ مرتبه به اعضای هیات وزیران دولت یازدهم تذکر دادند. بدین ترتیب رئیس جمهور بیشترین و وزریران اطلاعات، ورزش و جوانان کمترین تذکر را دریافت کردند. توضیح در خصوص نحوه انجام مذاکرات هسته ای با گروه ۱+۵ بیشترین موضوع تذکر به وزیر امورخارجه بوده است. همچنین تسریع در انتقال سهام و بدهی های صندوق بازنشستگی فولاد کشور بیشترین مورد در بین تذکرات به وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی است. وزیر جهاد کشاورزی نیز درخصوص جلوگیری از واردات برنج خارجی تا پایان زمان توزیع محصول تولید داخل بیشترین تذکر را دریافت کرده است.

پرهیز از انتساب افراد نامناسب در مناسب مدیریتی وزارتخانه، بیشترین تذکرات به وزیر علوم تحقیقات و فناوری است. نمایندگان در وزیر نفت نیز خواستار تسریع در گازرسانی به مناطق حوزه های انتخابیه شده اند. رئیس جمهور ۲۲۲ تذکر دریافت کرده که بیشترین آن مربوط به تسریع در تشکیل کارگروه تخصصی دولت درخصوص علت خشک شدن درختان بلوط در استان های واقع در منطقه زاگرس و ارسباران است.

۲۲۷ سوال نمایندگان از وزیران دولت یازدهم در سه ماه/افزایش ۵ برابری نسبت به پایان دولت دهم

در گزارش مذکور درخصوص سوال از وزیران آمده است: از مورخ ۱ شهریور ۹۲ تا ۷ آذر ۹۲ در مجموع ۲۲۷ سوال به هیات رئیسه تقدیم شده است. از این تعداد، ۲۷۴ سوال به کمیسیون تخصصی ارجاع شده و ۳ سوال برای تعیین کمیسیون مربوطه در اختیار هیات رئیسه قرار گرفته است. از مجموع سوال های ارجاعی به کمیسیون ها، ۲۸ سوال در مراحل مختلف خاتمه یافته، شش سوال با درخواست نماینده سوال کننده به حالت تعویق درآمده و ۲۳۹ سوال در مراحل مختلف رسیدگی در کمیسیون و یک سوال با عدم اغناء نماینده سوال کننده آماده طرح در صحن علنی مجلس است.

در این میان کمیسیون عمران با ۵۶ سوال و کمیسیون قضایی و حقوقی با ۶ سوال کمترین ارتباط را با سوالات نمایندگان داشته اند. در سه ماهه مذکور وزیر راه و شهرسازی با ۴۳، مخاطب بیشترین و وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با ۲ سوال، مخاطب کمترین سوال بوده اند. بررسی عملکرد مجلس طی سه ماهه اول اجلاسیه دوم (پایان دولت دهم) سه ماهه دوم اجلاسیه دوم (آغاز دولت یازدهم) نشان می دهد که تعداد سوالات نمایندگان از وزیران کابینه یازدهم بیش از ۵ برابر افزایش داشته است.

رشد ۲.۷ برابری تقاضای تحقیق و تفحص نسبت به مجلس هشتم

از اول شهریور ۹۲ تا ۶ آذر ۹۲ در مجموع ۹ تقاضای تحقیق و تفحص شامل عملکرد بانک مسکن، عملکرد سازمان منطقه آزادتجاری - صنعتی چابهار از ۱۳۹۰ تا آبان ماه ۱۳۹۲، عملکرد پالایشگاه های کشور، عملکرد اداره منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی، عملکرد فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، نحوه واگذاری و بهره برداری از معادن به ویژه معادن سنگ آهن، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، عملکرد مدیریت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و عملکرد صدا و سیما مرکز لرستان بوده است.

در مجموع در عمر ۱۵ ماهه مجلس نهم تعداد ۶۹ تقاضای تحقیق و تفحص به هیات رئیسه تقدیم شده که مقایسه آن با مدت مشابه در مجلس هشتم از رشد ۲.۷ برابری درخواست ها حکایت دارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج