۸۱۳۴۳
۵ نظر
۵۰۰۱
۵ نظر
۵۰۰۱
پ

واکنش ظریف به انتقاد نمایندگان در فیس‌ بوک

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه شب گذشته در فیس بوک خود نوشت: «البته باز هم جای تاسف است که اقلیت کوچکی برای پیشبرد دیدگاه‌های سیاسی خود، پاسخ من به سوالات یکی از دانشجویان را تحریف کردند و یک هفته است تمام ناراحتی خود از حمایت پرشور مردم از دولت تدبیر و امید را با توهین و ناسزا و تهمت و افترا به این خدمتگزار کوچک جبران می‌کنند.

خبرآنلاین: محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه شب گذشته در فیس بوک خود نوشت: «البته باز هم جای تاسف است که اقلیت کوچکی برای پیشبرد دیدگاه‌های سیاسی خود، پاسخ من به سوالات یکی از دانشجویان را تحریف کردند و یک هفته است تمام ناراحتی خود از حمایت پرشور مردم از دولت تدبیر و امید را با توهین و ناسزا و تهمت و افترا به این خدمتگزار کوچک جبران می‌کنند.

اعتماد نوشت: جالب‌تر اینکه تعدادی از نمایندگان محترم مجلس در تذکر دیروز خود به بنده فرموده‌اند که من با فرهنگ شهادت و مقاومت مردم به عنوان بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی کشور بیگانه‌ام و قدرت را صرفا در دیپلماسی می‌دانم. اگر به جای تهمت و افترا و تکیه بر خبرهای ناقص و جهت‌دار، به اظهارات بنده که هم از طریق نوار سخنرانی و هم از طریق بیانیه وزارت امورخارجه قابل دسترسی است، مراجعه می‌فرمودند به راحتی می‌دیدند که بنده هم دقیقا بر نقش مردم و مقاومت دلیرانه ایشان به عنوان مهم‌ترین و ارزنده‌ترین مولفه قدرت و توان دفاعی کشور تاکید کرده‌ام.

البته ممکن است دوستانی که در جلسه حضور نداشتند نتوانسته باشند ابراز احساسات شدید دانشجویان نسبت به این عرایض بنده که نمایانگر خودباوری و غرور ملی همه ما ایرانیان بود را لمس کنند و به همین دلیل به جای همصدایی با مردم و دانشجویان در حمایت از این موضع مشترک، به وارونه جلوه دادن واقعیات و خرده‌گیری از بنده بپردازند. همانطور که بارها گفته‌ام امروز بیش از هر زمان دیگر به همدلی نیاز داریم و نباید دعواهای جناحی را وارد حوزه سیاست خارجی و امنیت ملی کنیم.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دکتر ظریف مورد حمایت بیش از 90 درصد جامعه ایران است و این امر در همه پرسی سایت برترینها نیز آشکار شد . اقلیت تندرو لطفا افکار خود را اصلاح کنند.

  • بدون نام

    زنده باد ظریف و دیپلماسی هوشمندانه او

  • بدون نام

    ظریف برو ما پشتتیم.هیچ کس حق نداره از گل نازکتر بهت بگه

  • حسین

    اقای ظریف نگران نباشید فقط کمی تحمل کنید پس ثابت شد داد . فریاد زدن و بد اخلاقی های سیاسی ظاهر کار بود پشت پرده اش چیز دیگری بود . وقتی نما ینده ای از منابع های گوناگون استفاده های کلان میکند و حتی از 45 تومان یارانه هم نمیگذرد واقعا اینها دنبال منافع ملی هستند؟ پیگیر حل مشکلات کشورند؟ نطق هایشان را توجه کنید چقدر قوی و بلند ولی از مرتضوی هبه میگیرند اونهم نه از شخص مرتضوی بلکه از محل بیت المال. نبر ابروی کسی که خدا میبرد ابرویت .طبیعت یعنی همین. خدا روحانی را از شر ابرو بر ها حفظ کند

  • فرشاد

    ظریف جونم تو غصه نخور اینا بازمونده ی همون جریان احمدی جونن
    نگران نباش ما مثل کوه پشت سرتیم خداییش به حرفاشون گوش نده عزیزم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج