مخارج سالانه خانوادهها چقدر زیاد شد؟
متوسط هزینه سالانه خانوار شهری در سال ۹۶ در مقایسه با سال ۹۵ بیش از آن ۱۵.۷ درصد افزایش یافته است.
باشگاه خبرنگاران: متوسط هزینه سالانه خانوار شهری در سال ۹۶ در مقایسه با سال ۹۵ بیش از آن ۱۵.۷ درصد افزایش یافته است.
به نقل از صدا و سیما، بر اساس اطلاعات مرکز آمار در سال ۱۳۹۶، متوسط هزینه سالانه یک خانوار شهری برابر ۳۲۹۵۲۵ هزار ریال بوده که از این مقدار ۲۳.۳ درصد مربوط به هزینههای خوراکی و دخانی و ۷۶.۷ درصد مربوط به هزینههای غیر خوراکی است.
متوسط هزینه سالانه خانوار شهری در مقایسه با رقم مشابه در سال ۱۳۹۵، ۱۵.۷ درصد افزایش یافته است.
هزینههای خوراکی و دخانی خانوار در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵ معادل ۱۵.۲ درصد و هزینههای غیر خوراکی معادل ۱۵.۹ درصد افزایش یافته است.در سال ۱۳۹۶ متوسط هزینه خوراکی و دخانی یک خانوار شهری، برابر ۷۶۷۵۰ هزار ریال بوده است که در مقایسه با سال ۱۳۹۵ به میزان ۱۵.۲ درصد افزایش نشان میدهد.
بر اساس نتایج این بررسی، در بین هزینههای خوراکی و دخانی بیشترین سهم با ۲۲.۱ درصد، مربوط به هزینه «آرد، رشته، نان، غلات و فرآوردههای آن» بوده و هزینههای مربوط به «گوشت» با ۲۰.۴ درصد، «میوهها و سبزیها» با ۱۶.۹ درصد، «شیر و فرآوردههای آن و تخم پرندگان» با ۱۰.۷ درصد و «نوشابهها، غذاهای آماده و دخانیها» با ۸.۷ درصد در مراتب بعدی اهمیت قرار داشته است.
در سال ۱۳۹۶ هزینههای خوراکی و دخانی یک خانوار شهری اعم از «خشکبار و حبوب» ۲۳.۹ درصد، «نوشابهها، غذاهای آماده و دخانیها» ۲۲ درصد، «ادویهها، چاشنیها و سایر ترکیبهای خوراکی» ۱۸.۹ درصد، «قند، شکر، شیرینیها، چای، قهوه و کاکائو» ۱۸.۲ درصد، «آرد، رشته، نان، غلات و فرآوردههای آن» ۱۶.۱ درصد، «میوه و سبزیها» ۱۴.۴ درصد، «گوشت» ۱۱.۵ درصد، «شیر و فرآوردههای آن و تخم پرندگان» ۱۰.۹ درصد و «روغنها و چربیها» ۷.۷ درصد نسبت به رقم هزینه مشابه سال قبل افزایش داشته است.
در سال ۱۳۹۶، متوسط هزینههای غیرخوراکی یک خانوار شهری برابر ۲۵۲۷۷۵ هزار ریال بوده است که در مقایسه با سال قبل، افزایشی برابر با ۱۵.۹ درصد نشان میدهد. هزینه «مسکن» با سهمی معادل ۴۳ درصد از کل هزینههای غیر خوراکی، بیشترین سهم را دارا بوده است. هزینههای «حمل و نقل و ارتباطات» با ۱۶.۲ درصد، «بهداشت و درمان» با ۱۳.۸ درصد» کالاها و خدمات متفرقه» با ۱۲.۸ درصد و «پوشاک و کفش» و «لوازم، اثاث و خدمات خانوار» با ۵.۲ درصد در مراتب بعدی قرار دارند.
در سال ۱۳۹۶ هزینههای غیرخوراکی یک خانوار شهری اعم از «لوازم، اثاث و خدمات خانوار» ۲۴.۵ درصد، «حمل و نقل و ارتباطات» ۲۱.۲ درصد، «تفریحات، سرگرمیها و خدمات فرهنگی» ۲۰.۷ درصد، «بهداشت و درمان» ۱۷.۴ درصد، «کالاها و خدمات متفرقه» ۱۶.۶ درصد» پوشاک و کفش» ۱۶.۲ درصد و «مسکن» ۱۱.۹ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.
نظر کاربران
سیصددرصدافزایش داشته میگه پانزده درصداینها چطورحساب میکنند
پاسخ ها
خبر ندارید،!!! هزینه هیچ خانواده ای زیاد نشده، بلکه پس انداز آنها چندین برابر شده، تعجب آینه که شماها خبر ندارید امروزه در ایران کارگران که حقوق عقب مانده دارند بزرگترین سرمایه داران هستند،
شماها دست اندذکاران میتوانید به فکر خود باشید، مردم همه سرمایه دار شدند، تلاش خود را بیشتر کنید که از رقبا جا نمودید همه خوبند ما خوب هستیم،!!! چون دیگه چیزی نداریم بفروشیم خیال شماها راحت باشد از گرسنگی هم نای بلند شدن نداریم،
۱۵/۷درصد غلط است و درست آن ۷۵/۱ درصد صحیح است
بیشتر از ایناس
خداشاهده من که به خرج خانواده ام نمیرسم واقعاکم اوردم چراکسی کاری نمیکندلااقل بایدرهبرانقلاب واردشوندونگذارداینقدربه مردم ظلم شود
خخه
حالا فکر کنید به قول خودتان به هزینه ها انقدر اضافه شده خوب به در آمدها چقدر اضافه شده انصاف داشته باشید
چرته
خجالتم خوب چیزیه از کجات دراوردی مرکز امار مردم گوششون درازه؟
ایا دراین کشور کسی هست که واقعا برای مستضفین اقتصادی دل بسوزاندوفقر همه جانبه انهاراجدی بگیرد تا موجب خشنودی پروردگارعالم شود ؟ ک قشرهایی که ابرومندانه روزگاررا سپری می کنند؟
واما .امسال 300برابر و حتی بیشتر شده مسولین هم در حال دزدی.
بامحاسبه مخارج وحقوق معلولین بهزیستی مخارج حقوق بگیران دولت ،قشرمتوسط واقشار محروم جامعه درنظر وتعیین کنند با افزایش حقوق ماهی 100 وهشت تومن که مجلس و وزارت فاه تأیید،تصویب و اجرا می کنند ،البته بخاطر نوع دوستی ورضایت خداوند عادلانه اقدام وقضاوت فرمایند
زیاد زور نزنین بفمین که چه جوری حساب میکنن، ....