انتقادات حمیدرضا کاتوزیان
صدا و سیما مردم را افسرده کرده است
رسانه ملی به عنوان تنها منبع رسانه تصویری مردم باید اصل تنوع را به خوبی رعایت کند در حالی که امسال همچون سالهای گذشته شاهد کپیبرداری پررنگ بعضی از سریالهای صدا و سیما از برخی نمونههای غربی فیلمها و سریالها هستیم.
به گزارش خانه ملت،"حمیدرضا کاتوزیان" در خصوص کیفیت و تاثیرگذاری سریالهای ماه رمضان با تاکید بر اینکه سریالهای صدا و سیما در ماه رمضان فاقد کیفیت لازم برای جذب مخاطب و تاثیرگذاری بر باورهای دینی و مذهبی مردم است، از کپی برداری مفهوم و قالب کلی سریالها از نسخههای سالهای قبل و یا مضامین برخی از سریالهای خارجی انتقاد کرد وافزود: رسانه ملی به عنوان تنها منبع رسانه تصویری مردم باید اصل تنوع را به خوبی رعایت کند در حالی که امسال همچون سالهای گذشته شاهد کپیبرداری پررنگ بعضی از سریالهای صدا و سیما از برخی نمونههای غربی فیلمها و سریالها هستیم.
رییس کمیسیون انرژی مجلس کیفیت برنامههای رسانه ملی را در گرایش مردم به ماهواره موثر توصیف و تصریح کرد: زمانی که کیفیت برنامههای صدا و سیما در خور ذائقه مخاطبان و پوشش دهنده سلایق مردم نیست گرایش مخاطبان صدا و سیما به تماشای کانالهای ماهوارهای امری عادی تلقی میشود.
کاتوزیان با انتقاد از روند غمناک و سوژههای متاثر کننده سریالهای ماه رمضان تاکید کرد: این تفکر نادرست که در ماه رمضان اکثریت سریالها باید با اشک و ناله همراه باشد باید تغییر کند.
وی افزود: این ماه باید مملو از شادی و تجدید باورهای مذهبی باشد و جز در ایام کوتاه عزاداری آن دلیل برای تزریق افسردگی به جامعه وجود ندارد در حالی که متاسفانه رسانه ملی در ماه رمضان به ساخت و پخش سریالهایی میپردازد که روحیه شادی را از جامعه دریغ میکند و گویا برای افزایش افسردگی عمومی جامعه طراحی شده است.
کاتوزیان با تاکید بر نقش مهم رسانه ملی در وضعیت فکری و روحی مردم، خاطر نشان کرد: رسانه ملی باید همت والاتری در ارائه برنامه از خود نشان دهد؛ چرا که در کشور ما در حال حاضر رسانه خصوصی که فعالیت نمیکند پس تنها گزینه مردم برای تماشای تلویزیون داخلی برنامههای صدا و سیما است که اگر قرار بر حرکت بر مدار روش و کیفیت برنامههای تولیدی فعلی باشد گرایش مردم به ماهواره حتمی است.
وی با انتقاد از تفکر مغایرت خنده و شادی با عبادت و مفاهیم دینی تاکید کرد: ماه رمضان ماه عبادت و توجه بیشتر به شعائر مذهبی است اما این به معنی ضرورت حذف برنامههای شاد و مفرح از زندگی مردم نیست.
منبع : عصر ایران
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نظر کاربران
خدارو شكر بالاخره يكي فهميد
خوب راست میگه دیگه
خدایا شکرت! بالاخره اون روز رسید که جمله ای رو که مدت هاست توی دلمه تو رسانه ها گفته بشه.
راست گفته دیگه در ضمن ماههای دیگه هم برنامه ها همینتورین دیگه واقعا ادم افسردگی میگیره
ahan afarin b in raEs e komiCyune energie majles
البته مردم خوب عادت کردن
دقیقا موافقم
آي قربون دهنت
حالا با ایجاد شبکه های دیجیتال واقعا" مردم را دیوانه احساس کردن اول آمدند و شبکه استانی گذاشتن خیلی خوب بود بعد تبدیل به شبکه شما شد بعد تنها شبکه خوب و پر طرفدار جام جم را حذف کردن و آی فیلم و اینقدر تکراری پخش می کند که حالت تهوع به آدم دست میدهد و از آن بدتر شبکه نمایش که آشغالترین شبکه بعد از بازارشان است و در شبکه بازار واقعا" صرف هزینه و اَلکی ترین شبکه مسخره گرفتن تا چه حد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟